Rybka Posted March 8, 2004 Posted March 8, 2004 Brawo :D udało Ci się. A za drina dziękuje bardzo :smilecol: . Szkoda, że nie w realu :wink: Pozdrawiam, Rybka Quote
argo Posted March 8, 2004 Posted March 8, 2004 :lol: :lol: Witam Świetny pomysł z offem ... Thaned dzięki :kciuki: Więc zdrowie "Naszych Przemiłych i Pieknych :roll: :roll: PAŃ" :lol: :roll: :roll: Quote
Thaned Posted March 8, 2004 Author Posted March 8, 2004 oooo niezła bibaa :D i jeszcze jakieś balety :wink: :wink: :wink: a co tam Argo-- najwyżej jutro zobaczymy białe mewy za oknem w Łodzi:D :drinking: ale trzeba uwazać BO Quote
argo Posted March 8, 2004 Posted March 8, 2004 Rankiem zawsze można :wink: >> :wink: 8) a przy 'takich' :roll: :roll: Paniach nie można 'zasnąć' :wink: Quote
Bila Posted March 9, 2004 Posted March 9, 2004 Chłopaki A głowy was dzisiaj nie bolą ?:lol: :lol: :lol: :lol: Quote
00000 Posted March 9, 2004 Posted March 9, 2004 Pomysł na "offowy" topic świetny :lol: Inne tematy, jak na przykład galeria nie będą zaśmiecane komentarzami 8) 8) 8) No i wreszcie można pogadać o pierdołach :D :D :D :D :D Quote
Asia_Focus Posted March 9, 2004 Posted March 9, 2004 Bila, mierzyłaś ?? W ogóle wszyscy zmierzcie swoje psy 8) No własnie...jesli was nie bolą głowy :wink: Quote
Thaned Posted March 9, 2004 Author Posted March 9, 2004 aaaaa dzieńdoberek :D nie powiem sushi troszku-i mineralka jest obok biurka :wink: :wink: a co do w.w postu Asi&zbliżenia (czyli focusa :wink: ) UWAGA UWAGA OGŁASZAMY DZIEŃ DZISIEJSZY 8) 8) :wink: DNIEM MIERZENIA naszych piesków,suczek etc :wink: Nie ma zmiłowania :wink: --czy w głowie tupie, mroczki przed oczami, drżenie rączek--nic sie nie liczy :evilbat: --centymetry ,miarki,suwMiarki,linijki,sznurki,dalmierze w dłoń i wieczorem proszę o raportowanie 8) Quote
DagaP. Posted March 9, 2004 Posted March 9, 2004 Dzięki Chłopaki za wczorajszą kolację - dobrze zakrapianą :multi: Ja troszeczkę lepiej znoszę kaca, bo mam urlop i się byczę :grins: DagaP--proszę nie generalizować facetów--otóz są wyjątkichlubne a poza tym z Łodzi do Pabianic jest bliziutko więc kiedys jakaś goldka z Łodzi moze Cię zaliać z ukrycia wyskoczy Thaned nie strasz, nie strasz :eviltong: :sweetCyb: Pozdrawiam :hand: Quote
Bila Posted March 9, 2004 Posted March 9, 2004 Dzięki Chłopaki za wczorajszą kolację - dobrze zakrapianą :multi: Ja troszeczkę lepiej znoszę kaca, bo mam urlop i się byczę :grins: Boże jak ja Ci zazdraszczam (tak mówiła moja ciotka). Quote
Bila Posted March 9, 2004 Posted March 9, 2004 A z tym mierzeniem, to naprawdę nie wiem jak wyjdzie :roll: Muszę poczekać na pomocną dłoń mojego kolegi. Gdy ostatnio zabrałam się do rzeczy sama, wyszło, że wysokość w kłębie u Bilbasa jest taka, jak uśrednigo bernardyna :o :o :o :lol: :lol: :lol: Dopiero przyszedł kolega i pomógł. Wtedy wyszło 56 cm. Ale zobowiązuję się go zmierzyć. jak wszyscy to wszyscy. :P Quote
DagaP. Posted March 9, 2004 Posted March 9, 2004 Bila niestety tylko jeszcze dwa dni urlopu mam :placz: :placz: :placz: :placz: A co do mierzenia to też się zobowiązuję, tylko muszę poczekać na pomoc - jak "Pomyłka" z pracy wróci :wink: A tak przy okazj to Goldek dzisiaj 9-mcy kończy - to kolejeczkę stawiam :popcorn: (przyda się po wczorajszym, hi,hi) Pozdrowinka :sweetCyb: Quote
Bila Posted March 9, 2004 Posted March 9, 2004 No to oczywiście zdrówko. :drinka: i psinie tez się coś należy, więc :tort: :calus: Bilbas w sobotę skończył 11 miechów, no to jeszcze raz :drinking: Quote
argo Posted March 9, 2004 Posted March 9, 2004 8) :) Równe 61 cm i 39 kg 8) :o Jutro Argo kończy 2 lata :roll: :o Stąd 'nowe' zdjęcia w podpisie :lol: ... kurde ... :oops: :wink: ... JAK ON strasznie sie rozglada za... :wink: Quote
argo Posted March 9, 2004 Posted March 9, 2004 Argo, jak to chłop nie? :B-fly: PRAWDZIWY 'men' 8) się: 1.Nie ślini ... na widok :roll: 2.Nie traci kontaktu z 'alfą' :evil: 3.Nie głupieje :wink:, najwyżej sie 'rozmarza' :lol: Quote
Asia_Focus Posted March 9, 2004 Posted March 9, 2004 ej no nie mówcie że mi ise tlyko taki wyrośniety - 65 cm - trafił :-? mierze chyba dobrze, zaraz za szyją... kurka, ale waży tyle co Argo :lol: Thaned, nie bój sie, zbliżenie zmieni sie niedługo na co innego 8) Do Wszystkich nie musicie pisac Asia&focus (bla bla bla) ,po prostu piszczcie po imieniu :lol: 8) Quote
Thaned Posted March 9, 2004 Author Posted March 9, 2004 Asia bedziesz już bez zbliżenia?? :lol: coś tak tajemniczo się robi.... widze Argo świetna forma po wczorajszym wieczorku zapoznawczym :D Czyżby kazdy piesek miał w tych okolicach jubileusze??? w taki razie zbiorczo :wink: :new-bday: :beerchug: :BIG: stoo laat sooo laat niech żyją zyją naaaam :cunao: sorry za chrypke ekhmm a co do wymiarów 8) 8) to jest 54% zbliżenia :wink: a wagowo--wyrośnięty kogut :D 8) Quote
BeataK Posted March 9, 2004 Posted March 9, 2004 czesc pare dni mnie tu nie bylo a tu takie zmiany.To i ja sie przylaczam do mierzenia mojej Sarki i wychodzi ze ma 53cm( jesli dobrze mierze to ma byc zaraz za szyja a mozna dokladniej).A wszystkim solenizantom zycze udanych spacerow i pelna miske przysmakow Beata & Sara :new-bday: Quote
ingridr Posted March 9, 2004 Posted March 9, 2004 Moja Dumencja ma 54 cm i 27 kg :lol: Jak to jest z tym kłębem??? To miara od paluszków do jakiego miejsca dokładnie?????? Proszę mi to wytłumaczyć jak normalnej , tępej strzale :lol: :lol: Quote
Thaned Posted March 9, 2004 Author Posted March 9, 2004 zaciekawiłas mnie pytaniem i musiałem dokładnie sprawdzić :D cytuję za WIEM - Kłąb, punkt znajdujący się na grzbiecie zwierzęcia w miejscu przecięcia się linii kończyn przednich z linią grzbietu. Widoczna w tym miejscu wyniosłość utworzona jest przez długie wyrostki kolczyste kręgosłupa. :wink: Quote
ingridr Posted March 9, 2004 Posted March 9, 2004 cytuję za WIEM -Kłąb, punkt znajdujący się na grzbiecie zwierzęcia w miejscu przecięcia się linii kończyn przednich z linią grzbietu. Widoczna w tym miejscu wyniosłość utworzona jest przez długie wyrostki kolczyste kręgosłupa. :wink:noooo tak...to zmienia postać rzeczy :lol: :lol: taaa...wyrostki kolaczaste...hmmm... :-? że też od razu się nie domyśliłam :lol: :lol: Quote
Asia_Focus Posted March 9, 2004 Posted March 9, 2004 Thaned , jeszcze mi go nikt nie okreśłil jako wyrośniętego koguta :lol: Quote
DagaP. Posted March 9, 2004 Posted March 9, 2004 my już po :D, a więc: waga 30 kg, w kłębie 64 cm :hmmmm: - chyba, bo ciężko jest zmierzyć tę wiercidupę :Dog_run: i to przed kolacją :eating: Quote
Recommended Posts