Marysia R. Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Nutusiu zaczęłam Ci wysyłać zaległe psy do ogłoszeń :) Pytałaś może kejciu jak stoimy z pakietami? Mamy jakieś czy trzeba wykupić? Quote
Nutusia Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Widzę właśnie, że idzie mail za mailem :D Z Kejciu nie rozmawiałam ani nie pisałam - obie my som zajęte baaaaaaardzo :( Quote
Marysia R. Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 No niestety narobiły się spore zaległości ;) Do Kasi zaraz napiszę pw :) Quote
Ayam1980 Posted August 24, 2015 Author Posted August 24, 2015 Pisałam z Kejciu - na dole wszystko: ale to są pakiety dla Radysiaków przecież :)tylko proszę o szybkie przesłanie bo dopóki nie zrobię tych 16 pakietów nie mogę otworzyć nowego bazarku więc one nam blokują możliwość kolejnego :(dacie radę jakoś szybko popodsyłać mi do ogłoszeń ?Dnia 24 sierpnia 2015 10:57 "Maja Czarzasty" <[email protected]> napisał(a): Kochana, przenoszę pakiety na Radysiaki :) jakby co to będę zamawiać wiecej :) Dnia Piątek, 21 Sierpnia 2015 22:55 [email protected] <[email protected]> napisał(a) nie mogę wysłać PW na dogo więc piszę tu: Hej Maja, masz jeszcze 16 pakietów ogłoszeń do wykorzystania z bazarku [url="http://www.dogomania.com/forum/topic/147833-rozliczony-finito-bazarek-og%C5%82oszeniowy-dla-lusi-pakiety-po-1z%C5%82/"]http://www.dogomania.com/forum/topic/147833-rozliczony-finito-bazarek-og%C5%82oszeniowy-dla-lusi-pakiety-po-1z%C5%82/[/url] zlecenia przyjmowałam do 2 sierpnia wg. info w pierwszym poście ale dla Was zrealizuję bo wiadomo o pieski chodzi - kiedy udałoby się Wam podesłać pieski ? nie mogę otworzyć nowego bazarku dopóki nie rozliczę tego - więc prośba o info - albo o imiona psów a ja sobie z FB pościągam wsio :-) Quote
Nutusia Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Już zaczęłam wysyłać Kasi to, co mi wysłała Marysia (oczywiście przeredagowane) ;) Quote
Marysia R. Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Też napisałam do kejciu więc już wszystko wiemy :) Te 16 pakietów akurat wystarczy dla zaległych psów, które jeszcze nie miały zrobionych ogłoszeń (do Iskierki włącznie). Więc gdyby ktoś chciał wykupić kolejne pakiety to bardzo prosimy, będzie dla bieżących psów :) Quote
Nutusia Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Już mniej o te, które Marysia wysłała - wszystkie przekazane Kasi i psiaki JUŻ OGŁOSZONE :D Quote
kiyoshi Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 ja z ostatnich psiaków ogłosiłam Fajkę, a tak to ogłaszam jak mam czas od początku co są w albumie facebookowym, bo np. na morusku mało który psiak ma aktualne ogłoszenia Quote
PSYzRADYS Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 wczoraj schronisko opuściła Tola (malutki szczeniaczek - siostra Figi, która pojechała tydzień wcześniej) a dzisiaj do adopcji poszła WAŻKA. Kasia, która pojechała po Ważkę zabrała też mamę Toli i Figi (czekam na zdjęcia). Quote
asiuniab Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 a nikt się nie skusił na Krokusa i Klementynkę? tak mi One siedzą w głowie Quote
Nutusia Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Matko moja, jakie cudo!!!! Maryś, zdaje się, że nie dostałam do ogłaszania Fanty i Evity. Wykorzystałyśmy już te 16 pakietów?... Quote
Marysia R. Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Aktualizacja: ŚLIWKA - opuściła schronisko :) Quote
Marysia R. Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Matko moja, jakie cudo!!!! Maryś, zdaje się, że nie dostałam do ogłaszania Fanty i Evity. Wykorzystałyśmy już te 16 pakietów?... Nutusiu Fanta już opuściła schronisko, musiałaś przegapić ;) :) A Evity nie wysłałam bo zabrakło już pakietów a widziała, że ma wydarzenie na fb i coś tam się dobrego w jej sprawie zaczyna dziać dlatego nie wysłałam właśnie jej. Ale jak będziemy miały nowe pakiety to warto jej chyba zrobić bo ta inicjatywa tak jakoś nie bardzo się rozwija z tego co widziałam. Quote
Nutusia Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Aaaaaaa..... dobra! :) O Evicie czytałam na wątku pomocowym dla ONków, fakt. A Fantę wzięłam z postu podsumowującego na początku tego wątku - pewnie jeszcze nie zdążono jej skreślić z listy ;) Wszystkie psiaki do Kejciu przesłane. Dla porządku: Lilka Pralinka Jurand Rolex Krokus Szarlotka Zrazik Pyza Iskierka Jukon Czosnek Czardasz Fryga Norton Tadzik Panda Quote
Marysia R. Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Aktualizacja: SZAFRAN - adoptowany! :) Quote
Marysia R. Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Aktualizacja: KRUSZON - adoptowany! :) Quote
Marysia R. Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Aktualizacja: MUSZKA - opuściła schronisko :) Quote
Kejciu Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Pieski przesłane przez Nutusię wszystkie ogłoszone. Gdyby ktoś był zainteresowany zakupem pakietów proszę o info na priv Quote
kinga Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Kochane - Szansy już nie ogłaszajcie. Szansa ma szansę, i to dużą :-) 3 Quote
Marysia R. Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Kochane - Szansy już nie ogłaszajcie. Szansa ma szansę, i to dużą :smile: Ok. Mocno trzymam za nią kciuki :) Quote
Marysia R. Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Aktualizacja: COUNTRY - opuścił schronisko! :) Quote
Recommended Posts