Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

co z Pestką ? mam na mailu nie ma jej w poście numer 2 - znalazła dom? sorry ale nie mam czasu przekopywać wątku - więc ustaliłyśmy że będę sprawdzała w poście numer 2 a że jej nie widzę to pytam czy ogłaszać

Posted

W takim razie chyba musimy zostać przy zasadzie że NUTUSIA wysyła maila z informacją NIE ADOPTOWAĆ jak robi to też teraz - powyżej wymienione psiaki ogłaszam bo właśnie mam chwilę przy komputerze żeby nie było zaległości

Posted

Dobre wieści - zdejmuję ogłoszenia na mnie na olx.

Staram się śledzić na bieżąco i wysyłać info, których psiaków nie ogłaszać. Czasami nie zdążam, bo ogłoszenia już poszły...

Posted

Dostałam na olx taką wiadomość:

Dzień dobry. Z opisu i zdjęć wynika , że Mohito to pies w typie briarda. Proponuje go tak ogłaszać a szybko znajdzie dom. Pozdrawiam

Może faktycznie ogłosić go jako w typie rasy?...

Posted

Kompletnie nie kumam o co tam chodzi, ale jest mowa w dwóch Radysakach,w tym o Faworku...

https://www.facebook.com/events/1381731108821221/1381887062138959/

ci ludzie adoptowali z Radys dwa psy, najpierw Faworka, a potem Boba.

Teraz znikneli zostawiając list pożegnalny i wszystkie zwierzęta, w tym 13 psów. Większość to były psy adoptowane a kilka hotelowanych.

Nie wiadomo co się stanie z tymi psami. Nie mam aktualnych zdjęć tych psów. Z opisu na wydarzeniu, wszystkie psy sa zadbane. POTRZEBNE DOMY TYMCZASOWE!!!

Mogę tylko przypomnieć jak wyglądały te psiaki gdy były jeszcze w schronisku.
Posted

UWAGA WARSZAWA!!! SZUKAMY!!!!!
Szukamy osoby, która jutro o godz. 11.00 odbierze w Markach suczkę wielkości basseta i przetrzyma do niedzieli. Suczka przyjedzie z Radys i w niedzielę ruszy w dalszą drogę. Prosimy o jakiekolwiek miejsce - kojec, komórka, garaż, cokolwiek...
Kto pomoże?!!!! Chodzi o Tabakę!!!!!!!!!!!!!!! Dziewczyny??? 

Sprawę nadzorują dziewczyny - Psy z Radys!!! Która pomoże na jedną noc?

Posted

UWAGA WARSZAWA!!! SZUKAMY!!!!!
Szukamy osoby, która jutro o godz. 11.00 odbierze w Markach suczkę wielkości basseta i przetrzyma do niedzieli. Suczka przyjedzie z Radys i w niedzielę ruszy w dalszą drogę. Prosimy o jakiekolwiek miejsce - kojec, komórka, garaż, cokolwiek...
Kto pomoże?!!!! Chodzi o Tabakę!!!!!!!!!!!!!!! Dziewczyny??? 

Sprawę nadzorują dziewczyny - Psy z Radys!!! Która pomoże na jedną noc?

dopiero przeczytałam...wysylam na PW mój numer telefonu na przyszłość
Posted

tak, wszystkie psy odebrane, choć nie obyło się bez nerwów, bo po Wezyra i Diwę odbierający mieli prawie godzinne spóźnienie i już niezawodna Ayam1985 z Joasią kombinowały jak tu rozwieźć wszystkie psy na miejsce...