Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[CENTER][B][SIZE=4]ZKwP O/Bydgoszcz zaprasza na [/SIZE][/B]
[SIZE=4][B]Mistrzostwa Polski Agility2007[I] psów rasowych[/I][/B][/SIZE]
[FONT=Arial, sans-serif][SIZE=4][I][B]oraz na [/B][/I][/SIZE][/FONT]
[SIZE=4][B]Otwarte Zawody Agility na Zakończenie Lata[/B][/SIZE][/CENTER]

[SIZE=3]Sędzia: Elke Benner (Niemcy)[/SIZE]

[SIZE=3]Data: 09-09-2007[/SIZE]

[SIZE=3]Miejsce: Bydgoszcz, Myślęcinek [/SIZE]
[SIZE=3]MAPA DOJAZDU[/SIZE]
[URL]http://www.agility.bydgoszcz.pl/mapa.html[/URL]
Opis dojazdu w poście 103 tego tematu str 11

[SIZE=3]Oplata startowa: [/SIZE]
[SIZE=3]Mistrzostwa Polski 30-zł[/SIZE]
[SIZE=3]Zawody na Zakończenie Lata 30- zł[/SIZE]
[SIZE=3]Egzaminy A1, A2, A3 20-zł[/SIZE]
[SIZE=3]za psy zgłoszone do klasy „0” 35-zł[/SIZE]

[SIZE=3]Termin zgłoszeń: 30-08-2007[/SIZE]

[SIZE=3]Wszyscy, którzy zgłoszą się do 24 sierpnia otrzymają w Pęcicach wjazdówkę na teren Myślęcinka z mapką parku. [/SIZE]
[SIZE=3]Formularz zgłoszeniowy znajduje się na stronie sekcji [URL="http://www.agility.bydgoszcz.pl/"][COLOR=#000080]www.agility.bydgoszcz.pl[/COLOR][/URL][/SIZE]
[SIZE=3]W Mistrzostwach Polski mogą brać udział tylko psy posiadające rodowód.[/SIZE]
[SIZE=3]W Zawodach na Zakończenie Lata mogą brać udział wszystkie psy.[/SIZE]
[SIZE=3]Psy zgłoszone do klasy „0” startują tylko w tej klasie.[/SIZE]
[SIZE=3]Proszę oddzielnie zgłaszać udział psa w egzaminie.[/SIZE]

[SIZE=3][B]Dodatkowe nagrody do zdobycia:[/B][/SIZE]

[B]Anonimowy sponsor zaproponował pucharki dla najwyżej sklasyfikowanego w openie bezpapierowca[/B]

[SIZE=2][B]Hodowla *Never Never Land Border Collies *sponsoruje nagrody dla:[/B][/SIZE]
[SIZE=2][B]- najlepszego BC w klasyfikacji lacznej w klasie 0[/B][/SIZE]
[SIZE=2][B]- najlepszego BC w klasyfikacji lacznej w klasie Open - Zawody Na Koniec Lata[/B][/SIZE]
[SIZE=2][B]- najlepszego BC w klasyfikacji lacznej w Mistrzostwach Polski[/B][/SIZE]
[SIZE=2][B]*Klub Need4Speed Lublin* sponsoruje nagrode dla:[/B][/SIZE]
[SIZE=2][B]1 BC ktory rozwinie najwieksza predkosc w m/s w klasach 0, Open lub MP, niezalenie od punktow karnych[/B][/SIZE]

[SIZE=3]Informacje dodatkowe:[/SIZE]
[SIZE=3]Od parkingu do miejsca zawodów trzeba przejść ok 150 m, radzę zabrać wózki do klatek. Na miejscu będzie beczkowóz. W pobliżu jest jezioro. W odległości ok 200 m będzie festyn, gdzie będzie można kupić coś do jedzenia i picia. O godz. 21 koncert Blue Caffe ;-)[/SIZE]

[SIZE=3]Opłaty można wnosić przelewem na konto oddziału:[/SIZE]
[B][FONT=Times New Roman, serif][SIZE=3]ZWIĄZEK KYNOLOGICZNY W POLSCE ODDZIAŁ W BYDGOSZCZY[/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Times New Roman, serif][SIZE=3]ul. Kołłątaja 7, 85-080 Bydgoszcz[/SIZE][/FONT][/B]

[B][COLOR=#000000][SIZE=3][B][FONT=Tahoma]PeKaO Grupa PKO S.A. O/Bydgoszcz 38 12403493 1111 0000 4305 7832 [/FONT][/B][/SIZE][/COLOR][/B]

[CENTER][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman, serif][SIZE=3]Lub gotówką w sekretariacie zawodów.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]

[LEFT][SIZE=3]Planowane konkurencje:[/SIZE]
[SIZE=3]agility i jumping do Mistrzostw Polski[/SIZE]
[SIZE=3]agility i jumping Zawodów Otwartych na Zakończenie Lata[/SIZE]
[SIZE=3]agility i jumping „Zero”[/SIZE]
[SIZE=3]agility egzamin A1, A2, A3[/SIZE][/LEFT]

[LEFT][SIZE=3]Kolejność przebiegów zostanie podana przed zawodami.[/SIZE]
[SIZE=3]Rozpoczęcie przebiegów o godz. 8[/SIZE]
[SIZE=3]Zapraszam i życzę wszystkim fajnej zabawy.[/SIZE][/LEFT]

• Replies 519
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hmm, czyli czas zacząć marudzić rodzicom. A co tam, że przez 3/4 Polski trzeba jechać... :D Zrobią mi prezent urodzinowy :P

I jeszcze Ich Troje? Wow, a wiecie, że Ania Świątczak pochodzi z mojego powiatu xD

Posted

tzn ze jezeli ktos np bierze udzial i w mistrzostwach i w przebiegachna zakonczenie lata plus jeszcze egzaminach to ma 5 przebiegow jednego dnia?

Posted

Jest taka mozliwosc. Dlatego sa odzielne opłaty za egzaminy i za zawody, zebyście mogli sobie wybrać lub iśc na całosc. Ja sugerowałabym jeden z openów i egzamin, jak zwykle, ale sami wiecie lepiej w jakiej formie sa wasze psy i ile moga biec jednego dnia. Skoro zawody Na Zakończenie lata sa otwarte, nie mogę zabronic startu nikomu.

Posted

No ja właśnie dopiero się dowiedziałam i będę musiała Teddkowskiego zachipować skoro tak to ma wyglądać... :p
Ala, lepiej na ten pierwszy!!! :cool3:

Posted

Bylo to na Dogo, ale znalezc nie moge :/ Wiec pozwole sobie z PsowSportowych:
[URL]http://www.psysportowe.pl/forum/viewtopic.php?t=1056[/URL]
a konkretniej:

[quote] II/B DOKUMENTACJA EGZAMINÓW
[ciach]
Sędzia zobowiązany jest do dokonania identyfikacji psa – sprawdzenia tatuażu lub chipu. Zgodnie z regulaminami międzynarodowymi czytnik czipów powinien dostarczyć właściciel psa.
Uwaga: Niemożność identyfikacji psa uniemożliwia start w egzaminie względnie testach. Psy są tatuowane po to, by można było się upewnić, który pies jest oceniany[/quote]

Moze za bardzo panikuje, bo na niektorych zawodach nawet szczepienia nie sa sprawdzane o zgrozo, ale nie chcialabym na miejscu dowiedziec sie, ze nie moge wystartowac...

Posted

Drago ma tylko chip i absolutnie nie będę jeździć z czytnikiem, bo obowiązkiem organizatora w każdym normalnym kraju jest posiadanie czytników zgodnych z europejskimi normami. Tylko jesli chip z nimi zgodny nie jest- musiałabym dostarczyć czytnik... więc sorki- ale aż tak mnie nie połamało psychicznie...:angryy:

Posted

Ja mam w planach zrobienie, bo faktycznie może się przydać. Ale dopiero wczoraj od Ali dowiedziałam się o takim punkcie regulaminu... ;)

Posted

[quote name='Sajko']Drago ma tylko chip i absolutnie nie będę jeździć z czytnikiem, bo obowiązkiem organizatora w każdym normalnym kraju jest posiadanie czytników zgodnych z europejskimi normami. Tylko jesli chip z nimi zgodny nie jest- musiałabym dostarczyć czytnik... więc sorki- ale aż tak mnie nie połamało psychicznie...:angryy:[/quote]

A juz myślałam, że załapie sie na twój czytnik.:lol:

Posted

My prawie na pewno bedziemy :lol:
Jedno male pytanko, czy zerowki sa drozsze od Mistrzostw i Openow??? Mam mala nadzieje ze to blad w druku :razz:

Pozdrawiam
Ewa