Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 519
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wydzieliłam startowe za egzaminy, zeby podkreślić,ze będą rozgrywane tylko raz, ale nie sądziłam, że będzie to pretekstem dla openowiczów, zeby n ie brac w nich udziału. Realny koszt dla openów to 50 zł, taka jak na innych zawodach oficjalnych. Te 5 zł przy zerówkach, to to co trzeba odprowadzic do Głównej Komisji. Przy openach te 5 zł jest w opłacie za egzamin. Czy to jakiś problem?
Jeśli open kosztowałby 35 zł a egzamin 15 to dla osób które chca biegać jeden open nadal opłata wynosiłaby 50 zł, a dla tych co chcą sie zakatowac 5 biegami 85 zł , o 5 wiecej, Tak wolicie?

Posted

Muszę tam być ;) Tylko ja nie mam jeszcze książeczki pracy :D Ani członkiem ZK nie jestem... :roll: Trudno, trzeba się wybrać do oddziału. W końcu.

Posted

My w Bydzi będziemy napewno. :loveu: Takich zawodow nigdy się nie opuszcza. :razz:
No i też mam nadzieje że nie przyczepią się w sprawie chipa do 11 letniego zerówkowego kundla. ;)

Posted

Narazie nie miałam nigdy problemów z nadmierna frekwencją, więc nie myślałam o ograniczeniach. Ale właściwie marketingowo moznaby spróbować. No dobra, przyjmujemy pierwszych 70 par!
żartowałam:diabloti:

Posted

A co do chipów, to ja ich sprawdzać nie zamierzam. Wątpię też,żeby ktoś inny to u nas robił. Jednak jak rozważasz zachipowanie psa, to może to jest dobra okazja. Ja mam oba zachipowane.

Posted

Hodowla Never Never Land Border Collies sponsoruje nagrody dla:
- najlepszego BC w klasyfikacji lacznej w klasie 0
- najlepszego BC w klasyfikacji lacznej w klasie Open - Zawody Na Koniec Lata
- najlepszego BC w klasyfikacji lacznej w Mistrzostwach Polski

Klub Need4Speed Lublin sponsoruje nagrode dla:
1 BC ktory rozwinie najwieksza predkosc w m/s w klasach 0, Open lub MP, niezalenie od punktow karnych :diabloti:

Mamy nadzieje ze ta inicjatywa sie spodoba :diabloti:

Pozdrawiam
Ewa

Posted

[quote name='NNL-BC']Hodowla Never Never Land Border Collies sponsoruje nagrody dla:
- najlepszego BC w klasyfikacji lacznej w klasie 0
- najlepszego BC w klasyfikacji lacznej w klasie Open - Zawody Na Koniec Lata
- najlepszego BC w klasyfikacji lacznej w Mistrzostwach Polski

Klub Need4Speed Lublin sponsoruje nagrode dla:
1 BC ktory rozwinie najwieksza predkosc w m/s w klasach 0, Open lub MP, niezalenie od punktow karnych :diabloti:

Mamy nadzieje ze ta inicjatywa sie spodoba :diabloti:

Pozdrawiam
Ewa
Ja poproszę za rok taki sam konkurs, bo mój burek jeszcze za młody :evil_lol:

Posted

Ja mam takie małe pytanie bo chyba coś przegapiłam: czyli w Zawodach na zakończenie lata mogą startowa kundelki, ale w Mistrzostwach Polski już nie?

Posted

Oliwia napisał(a):
Ja mam takie małe pytanie bo chyba coś przegapiłam: czyli w Zawodach na zakończenie lata mogą startowa kundelki, ale w Mistrzostwach Polski już nie?

Dokładnie tak. Zawody na zakończenie lata są rozgrywane w tym samym dniu i w tym samym miejscu co MP i z założenia są przeznaczone dla tych psów, które nie mają prawa do startu w mistrzostwach. Oczywiście do tych zawodów (na zakończenie lata) mogą przystąpić również psy rodowodowe, ale właściwie nie powinny, bo one w tym samym czasie mają mistrzostwa. No chyba, że (jak już pisała Magda) ktoś chce swoim psem biegać 5 razy w jednym dniu.

Posted

Dzięki Haniu ;)
Ja na dwa tygodnie wyjeżdżam (z dusza na ramieniu) dlatego proszę zorientowanych by odpowiadali na pytania niezorientowanych. Jak wróce to ewentualnie skoryguję . Lista zgłoszonych psów pojawi się prawdopodobnie koło 15-go na naszej stronie
www.agility.bydgoszcz.pl
Zwtróćcie uwagę, że do egzaminów trzeba się zgłosić oddzielnie i do openów tez oddzielnie, nie tak jak to było w zwyczaju dotychczas.

I trzymajcie wszyscy łapy za łapę Oxi to moze sie wreszcie zrośnie.

• 3 weeks later...
Posted

Magda i Saga napisał(a):
Czy Monie i Leona zgłaszałas jednego dnia? Trochę się dziwiłam, ze jej nie zgłaszasz, myślłam ze chora czy co? Wyślij prosze jeszcze raz bo nie mam.

Monię zgłosiłam wcześniej - dzień czy dwa przed Leonem, zresztą teraz to już nieważne. Właśnie wysłałam zgłoszenie Moni - informuję wszem i wobec :lol: .

Posted

A mi dwa razy wysłał się nieskończony formularz. Przepraszam za utrudnienia. Pozatym ciesze się że właśnie w Bydgoszczy odbędą się nasze ostatnie zawody. Tu zaczeliśmy i tutaj skończymy. :)