Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to uff... :)

Biedna Punia.... Widac, że zestresowana była, ale przyznaję, że czytając Twoje komentarze do fotek, Romino, uśmiechałam się.   ;)

Chyba nie jest źle w sumie...

Tylko te zęby i biedne uszy. Trzeba zrobic porządek, bo to przynosi suni ból.

Psy są cierpliwe. Czasem mnie to nawet przeraża jak bardzo. :(

Na początku stycznia wpłacę dla Puni moją deklarację za trzy miesiące. Będzie miała troszkę więcej w swojej skarbonce.

Zresztą będę czuwac...

A teraz idę do albumu zajrzec, bo tam na pewno jest więcej zdjęc. :)

Pewnie też ze spacerów z Reksem, Patrycjo... ;)

Posted

Patrycjo, jaka cudna niespodzianka na Nowy Rok.  Zimowa Punia. :)

Suni bardzo ładnie w śniegu. I dobrze, że zdążyłaś, bo chyba u Was też już jego resztki  zostały. Odwilż na całego. I na długo.

Filmik jest piękny. To takie niecodzienne zachowanie Puni?...

Jeśli tak, to dzięki Wam.  :)

Dziewczyny,  bez Was Punia zmarniałaby w schronisku. A tak ma takie piękne chwile radości.

Chyba mimo chorych uszu i ząbków, jej samopoczucie jest dobre. Jak widac wyżej. ;)

Zdjęcia tu i w albumie też piękne.

Punia w każdej odsłonie zachwyca. Miłośc mnie pewnie zaślepia.  :wub:

Może 2015 rok przyniesie naszej Puni Dom...   :rolleyes:

Posted

No no pięknie ... Ucz mi psa skakać po ludziach!!!! Poczekaj, poczekaj! Zobaczysz tylko przyjadę do schronu w sobotę! 

Ale za spacerek i piękne zdjęcia bardzo dziękuję :) Niecodzienne zachowanie, bo rekwizyt niecodzienny i pora wyjścia ;)

Niestety nadal nie ma wyników badań Puni :( Laboratorium nie przesłało. Coś mi się wydaje, że gdzieś zaginęły w akcji wyniki lub też - NIE DAJ BÓG - materiał do badania :(

Posted

Dotarłam :) Dzięki za fotkę prawie, że artystyczną :) I za pozostałe ... Pozwolę sobie wrzucić kilka na wątek Parówkożercy Stulecia!!! Choć Reks i Renia również nie próżnują w tym zakresie - nie mówiąc już o podstępach jakie stosuje Reks 

Posted

No, no już nie gadaj tylko dawaj parówę! Jemu nie, tylko mnie

DSC01542.JPG

No i kto w tym gronie ma największy smak na parówkę? ;)

DSC01579.JPG

A co powiecie na takie nieczyste zagrania? 

DSC01580.JPG

Posted

Dziś rano poleciały moje stałe deklaracje (opieka wirtualna) dla Puni. :)

Za okres I-III 2015r czyli 150 zł.

Patrycjo, proszę tylko o potwierdzenie na wątku, że pieniądze doszły. Jeśli dojdą.. ;)

• Upvote 1
Posted

Dziś rano poleciały moje stałe deklaracje (opieka wirtualna) dla Puni. :)

Za okres I-III 2015r czyli 150 zł.

Patrycjo, proszę tylko o potwierdzenie na wątku, że pieniądze doszły. Jeśli dojdą.. ;)

Odpowiem ja mogę ;) Dotarły, dotarły :) W imieniu Puni pięknie dziękuję Ci za opiekę nad nią. Nie wiem co się dzieje, ale nadal nie ma wyników Puni :( Podejrzewam, że przez zamieszanie świąteczne coś poszło nie tak jak powinno :( Kurcze! Bo tu Puni uszyska, zębiska i oczyska oczekują na reperacje!!!

Ale Punia ma ... anioła stróża :) A może mogłabyś ją adoptować ciociu Elu? ;)

• Upvote 1
Posted

To ja też potwierdzę twą wpłatę Elisabeto, żeby nie było :D

Dziś jak to w czwartki Punia ze mną na spacerku była, a właściwie na wybiegu, bo przez reksową łapę musieliśmy zrezygnować z dalszych wycieczek. Towarzyszyli nam jeszcze Agnieszka z Renią i... kot, którego to istnienie odkryli Punia z Reksem namiętnie szczekając na tunel, w którym to niespodziewany kolega przebywał :P Na szczęście nie byli nim bardzo zainteresowani i z łatwością udało się odwrócić ich uwagę ;)

Posted

Dziękuję Wam za potwierdzenie. :)

Oj, Rominko,... Aż mi serce zabiło mocniej... 

Czy adoptowałabym Punię?... :)

Ja od zawsze marzę o drugim psie, ale nie mieszkam sama, a dla niektórych ludzi dwa psy w domu to już zwierzyniec... :(

Dziękuję Panu Bogu za moją jedną sunię, bo jej już też miało nie byc po śmierci Poprzedniczki trzy lata temu.

Wstyd się przyznac, bo na Dogo tak wszyscy pięknie zapsieni...

A ja zawsze z jedną sunią.  Ze schroniska. :)

Ale kto wie?... 

Na razie będę opiekowac się Punią wirtualnie. ;)

A moim pocieszeniem jest Sonia z mojego awatarka... To sunia od DORY1020, do której też miałam słabośc. 

Bezdomniak ze Szczebrzeszyna. Osiem lat... I udało się. Już pół roku jest w naszej Rodzinie. Adoptował ją mój Brat z Rodzinką.

Sonia jest bardzo kochana i szczęśliwa. :)

Punia też będzie. :)

A wyniki badań niech się jednak odnajdą, bo Punia swoje u weta przeszła i co?... Powtórka? :(

Posted

A co u Puni? W zasadzie nic nowego. Wczoraj jak zwykle była w towarzystwie Reni i Reksa i przez chwilę Lucka na spacerku. Zła pogoda również w ogóle jej nie przeszkadzała. A już na pewno nie w żebraniu o parówki :D Cwaniara jest już zdolna nawet do tego, żeby usiąść na środku drogi idącego człowieka, tak żeby ten się o nią potknął i ją zauważył, bo przecież ona CHCE PARÓWKĘ! :P

Z Reksem to narobili takiego bajzlu w boksie, że naprawdę się przeraziłam... Co mogłam to ogarnęłam, ale porządnisie to z niech ewidentnie nie są :P