Gosiapk Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Dzięki za relację Czarodziejko. Masz rację suczki na wieś dawać to strach, bo zaraz będa następne nikomu niepotrzebne szczenięta. Trzeba poogłaszać w najbliższym większym mieście - jakie jest większe miasto w Twojej okolicy? Quote
Czarodziejka Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 Mam ru dla was filmik, jak szczeniorki szukają cycusia u pluszowych maskotek Julki ;) Załaduję, gdy Admin przeniesie nas na nowy serwer ;) Quote
Gosiapk Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Nowy serwer? Nie wiedziałam, a kiedy to ma się stać? Quote
Czarodziejka Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 Zaraz chyba... Najbiższe miasta: Łask, Zduńska Wola, Bełchatów Quote
Gosiapk Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 to można by tam rozwiesić ogłoszenia na przystankach i w sklepach. Quote
Czarodziejka Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Gosiapk napisał(a):to można by tam rozwiesić ogłoszenia na przystankach i w sklepach. Każde z tych miast oddalone jest od mojej norki ok.35km. Nie sądzę, żeby ktoś podjął podróż w nieznane po maleńką sunię...Poszukam jeszcze w okolicy jakiichś odpowiedzialnych osób...No i Funia - ona już jest gotowa do prezentacji :roll: Zrobię jej przyzwoite fotki i można ją wystawić na Allegro, może ktoś się skusi... Quote
Kar0la Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 No to czekamy na fotki. Na allegro nie mam konta, ale w inych miejscach mogę ją poogłaszać. Quote
Gosiapk Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Kar0la napisał(a):No to czekamy na fotki. Na allegro nie mam konta, ale w inych miejscach mogę ją poogłaszać. Super! :multi: Quote
Czarodziejka Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Oto filmik, jak maleństwa szukają cycusia ;) http://www.livevideo.com/video/F22EEF5748A240979BD2CBA83B481C54/funny-pups.aspx?m_tkc=6287140 Zaczynają łazić i wyłażą z budy :mad: Funią zainteresował się kolega tz - jego sucz przybłęda odeszła i zostali sami...Jeśli się zdecydują Funia pójdzie do bloku i będzie pieseczkiem fotelowym :) Quote
Gosiapk Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Czarodziejka napisał(a): Funią zainteresował się kolega tz - jego sucz przybłęda odeszła i zostali sami...Jeśli się zdecydują Funia pójdzie do bloku i będzie pieseczkiem fotelowym :) Brzmi bardzo obiecująco, to byłaby wspaniała sprawa dla Funiaczka, prawda? Quote
Gosiapk Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Chyba cos się rudaskowi pokiełbasiło! Szuka baru mlecznego u kaszki... pluszowej! :-o Quote
Czarodziejka Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Dziś w nocy była u nas straaaszna burza, a sunieczki zaczęły wyłazić przed budę. Zabrałam je do domku i przespały noc na fotelu pod kocykiem :) Nad ranem bardzo płakały za mamą i Funia nakarmiła je na wycieraczce - mokra była od rosy powsinoga :mad: Gruba Nina najadła się tak, że aż się ulało ;) Rozłożyła się plackiem i zlała. Gina za to zaczęła już machać ogonkiem :) Jest bardzo bystra, bo Nina to leń, śpioch i żarłok ;) Quote
Gosiapk Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Świetnie, że zaczynają reagować na świat,robią sie rozkoszne. Quote
Czarodziejka Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Ruda Gina zaczyna obszczekiwać wszystko, co się da :) Rex jest taki spłoszony, kiedy wącha maleństwa, a one wszędzie szukają cycusia. Foczka za to po każdym karmienu myje im pyszczki, bo ładnie pachną :mad: Nina chyba właśnie w nią się wrodziła. Quote
Czarodziejka Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Szczeniorki zaczynają zabawę ;) Jeszcze się łapki rozjeżdżają, ale już biegiem wszędzie :) Quote
Origami-7 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Piękne szczeniaczki czekają na domek!!!!:roll: :roll: :roll: Quote
Recommended Posts