Gosiapk Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Jaka dobra ta Foch, tak się martwi o Funię ;) :evil_lol: Quote
Gosiapk Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Czszeniorkom trzeba zrobić Allegro i to szybko Quote
Czarodziejka Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Być może jedno z tej trjeczki będzie miało domek, ale to tylko tak cichutko piszę, żeby nie zapeszać. Narazie kluseczki mają się dobrze i nie wiem, po kim są takie tłuste :) Quote
Elkisz Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Dobrze,ze Funia chyba zmadrzala i nie robi juz krzywdy swoim dzieciom... Quote
Czarodziejka Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Gosiapk napisał(a):Po babci Czarodziejce zapewne ;) :roll: :roll: :roll: Babcia Czarodziejka waży tyle, ile niecałe pół metra zboża ;) Quote
Elkisz Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Funia i jej dwojka dzieci szukaja domkow!!! Czarodziejka- a moze jakies nowe zdjecia tych szczeniaczkow,przeciez one tak szybko rosna. I jaka jest ich plec? Quote
Czarodziejka Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Dziś ujrzałam, że brązowe szczeniątko otworzyło oczka, a łaciate, chociaż większe jeszcze nie ;) Quote
Gosiapk Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Czarodziejka napisał(a):Dziś ujrzałam, że brązowe szczeniątko otworzyło oczka, a łaciate, chociaż większe jeszcze nie ;) Bewnie tłuszczyk za bardzo ciąży na powieczkach ;) :evil_lol: Quote
Czarodziejka Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Obie kluseczki już patrzą, a łaciata rozpoczęła wędrówki po budzie :) Obie kluchy to dziewczynki :-? Moi siostrzeńcy wraz z Julcią nadali im imiona: łaciata to Ninia, a brązowa Gina ;) Nina jest w typie boksera....ryjek płaski :evil_lol: Quote
Gosiapk Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Czarodziejka może należałoby zrobić nowe zdjęcia i ogłoszenie na allegro? Albo plakaty porozwieszać w najbliższym większym mieście? Quote
agula Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 do góry po domek:multi: i prosimy o nowe fotki:p Quote
Czarodziejka Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Foty już w aparacie i trzeba je wypakować ;) Quote
Gosiapk Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 O! Czarodziejka się znalazła :) To dobrze, bo trochę się o Ciebie martwiłam. Quote
Czarodziejka Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Gosiapk napisał(a):O! Czarodziejka się znalazła :) To dobrze, bo trochę się o Ciebie martwiłam. .........Zalała mnie fala obowiązków realnych ;) Nie nadążam kawy pić, a tu jeszcze klikać wypada :mad: Na szczęście wyjechały już dzieci siostry ( fajnie było :loveu: ) Teraz posprzątam, popiorę, pomyję i fotki załaduję. Kluseczki są śliczne, mają mordki jak bokserki i trzeba się w nich zakochać :loveu: Quote
Gosiapk Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Czarodziejko, ty się lepiej nie zakochooj, bo Focz i Misiek się zapłaczą. Quote
Czarodziejka Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Oto maleńka Gina :) Ulubienica Julci, jest mniejsza i delikatniejsza od Niny. Fotki sprzed około tygodnia :mad: Quote
Czarodziejka Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 A to klucha Nina :) Z Julcią i moimi siostrzeńcami :) Quote
Gosiapk Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Czarodziejko, trzeba zrobić maluchom Allegro i plakaciki do rozwieszenia w mieście najbliższym w Twojej okolicy. Prawda? To już chyba czas. Quote
Czarodziejka Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Gosiapk napisał(a):Czarodziejko, trzeba zrobić maluchom Allegro i plakaciki do rozwieszenia w mieście najbliższym w Twojej okolicy. Prawda? To już chyba czas. Już nawet znajomym proponuję, ale to są sunie...i na pewno nikt ich nie wysterylizuje. Wiejska mentalność :-( Szczeniaczki całe dnie śpią i doją Funię. Gruba Nina ostatnio wyczołgała się z budy i darła się na trawce w niebogłosy. Funia stała nad nią bezradnie, bo jak takim maleńkim pyszczkiem takiego tłuściocha wtargać z powotem. Na szczęście ja widzę wszystko, wszędzie i o każdej porze ;) Kiedy Funia skończy karmić idzie pod nóż - po sterylizacji będzie do wzięcia, chyba, że ktoś sam się tego podejmie i pokryje koszty. To jest naprawdę kochana sunia i taka maleńka :loveu: Quote
Recommended Posts