Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 495
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Funia i jej dwojka dzieci szukaja domkow!!! Czarodziejka- a moze jakies nowe zdjecia tych szczeniaczkow,przeciez one tak szybko rosna. I jaka jest ich plec?

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Dziś ujrzałam, że brązowe szczeniątko otworzyło oczka, a łaciate, chociaż większe jeszcze nie ;)

Bewnie tłuszczyk za bardzo ciąży na powieczkach ;) :evil_lol:

Posted

Obie kluseczki już patrzą, a łaciata rozpoczęła wędrówki po budzie :)
Obie kluchy to dziewczynki :-?
Moi siostrzeńcy wraz z Julcią nadali im imiona:
łaciata to Ninia, a brązowa Gina ;)
Nina jest w typie boksera....ryjek płaski :evil_lol:

Posted

Gosiapk napisał(a):
O! Czarodziejka się znalazła :) To dobrze, bo trochę się o Ciebie martwiłam.

.........Zalała mnie fala obowiązków realnych ;)
Nie nadążam kawy pić, a tu jeszcze klikać wypada :mad:
Na szczęście wyjechały już dzieci siostry ( fajnie było :loveu: ) Teraz posprzątam, popiorę, pomyję i fotki załaduję.
Kluseczki są śliczne, mają mordki jak bokserki i trzeba się w nich zakochać :loveu:

Posted

Gosiapk napisał(a):
Czarodziejko, trzeba zrobić maluchom Allegro i plakaciki do rozwieszenia w mieście najbliższym w Twojej okolicy. Prawda? To już chyba czas.

Już nawet znajomym proponuję, ale to są sunie...i na pewno nikt ich nie wysterylizuje. Wiejska mentalność :-(
Szczeniaczki całe dnie śpią i doją Funię. Gruba Nina ostatnio wyczołgała się z budy i darła się na trawce w niebogłosy. Funia stała nad nią bezradnie, bo jak takim maleńkim pyszczkiem takiego tłuściocha wtargać z powotem. Na szczęście ja widzę wszystko, wszędzie i o każdej porze ;)

Kiedy Funia skończy karmić idzie pod nóż - po sterylizacji będzie do wzięcia, chyba, że ktoś sam się tego podejmie i pokryje koszty.

To jest naprawdę kochana sunia i taka maleńka :loveu: