Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O kurcze :( A dlaczego?!

Bo w te parę dni nie załapał, że załatwia się na dworze, pani przeszkadzało to, że miał kamień na zębach i podobno kaszlał...

Posted

I jaki ma nowy numer?

Niestety numeru nie znam, ale nie wiem, czy w ogóle będzie mieć nowy. Pani brała Kudłatego na początku "na próbę", czy się dogada z kotem i Piotrek miał zanieść umowę do podpisania. Nie wiem, czy zdążył...

Posted

Cioteczki-wolontariuszki z katowickiego schroniska a co byście powiedziały żeby wzorem wolontariuszy ze schroniska w Sosnowcu założyć  stronę np. na Fb na której prezentowałybyście psiaki -staruszki lub te które szczególnie zle znoszą pobyt w schronisku? Co Wy na to?

Dobrym pomysłem jest również  utworzenie-o ile to możliwe NA STRONIE SCHRONISKA -takiej podstronki z psiakami które PILNIE potrzebują domu i tam też byłyby opisane te które pobyt w schronisku znoszą najgorzej...........Co o tym myślicie?

Posted
33 minut temu, Beti-Buba napisał:

Cioteczki-wolontariuszki z katowickiego schroniska a co byście powiedziały żeby wzorem wolontariuszy ze schroniska w Sosnowcu założyć  stronę np. na Fb na której prezentowałybyście psiaki -staruszki lub te które szczególnie zle znoszą pobyt w schronisku? Co Wy na to?

Dobrym pomysłem jest również  utworzenie-o ile to możliwe NA STRONIE SCHRONISKA -takiej podstronki z psiakami które PILNIE potrzebują domu i tam też byłyby opisane te które pobyt w schronisku znoszą najgorzej...........Co o tym myślicie?

Psy, które źle znoszą pobyt w schronisku, czy są starsze i szukamy im pilnie domu, są ogłaszane na FB naszej Fundacji Przystanek Schronisko. Za to na stronie www fundacji w zakładce psy do adopcji (http://przystanekschronisko.org/adopcje/psy/) w pierwszej kolejności pokazywane są te, które pilnie szukają domu.

Posted
3 godziny temu, aniah napisał:

Psy, które źle znoszą pobyt w schronisku, czy są starsze i szukamy im pilnie domu, są ogłaszane na FB naszej Fundacji Przystanek Schronisko. Za to na stronie www fundacji w zakładce psy do adopcji (http://przystanekschronisko.org/adopcje/psy/) w pierwszej kolejności pokazywane są te, które pilnie szukają domu.

O to świetnie-dziękuję za informację :)

Posted
3 godziny temu, ala56 napisał:

A colaki, które  pojawia sie w schronisku bardzo prosze przesylac do mnie [email protected]  lub na PW na stronie SOS z collie..   Wasza Inka od paru dni ma nowy dom, trochę czasu była w hotelu . Pozdrawiam

Dziękujemy za informację i cieszymy się, że ma dom :)
W razie czego będziemy pisać ;)

Posted
18 minut temu, Feanarme napisał:

Maciaszku, na stronie schroniska jest błąd. Pies z nr 833/15 ma na pewno jakiś inny numer, bo Narya, którą dostałam w czwartek go ma - taki ma na obroży, a pani Ania potwierdziła, że to na stronce jest coś nie tak. Jakbyś mogła przy okazji poprawki dać mojej któreś foto z tych https://picasaweb.google.com/118380588009733343934/Narya833155Lat45Cm12KgSandraSzymanska

Ostatnio słyszałam rozmowę, że Riko (ten, o którym mówisz) ma właśnie numer 833/15 i ma złą obrożę (tam ma 828/15). :D Chyba trzeba się przejść do biura i sprawdzić wg chipa ;)

Posted
9 minut temu, aniah napisał:

Ostatnio słyszałam rozmowę, że Riko (ten, o którym mówisz) ma właśnie numer 833/15 i ma złą obrożę (tam ma 828/15). :D Chyba trzeba się przejść do biura i sprawdzić wg chipa ;)

hmm no to żeś mnie teraz zaskoczyła, bo pani Ania na pewniaka odpowiedziała, mówiła nawet, że też zgłaszała ten błąd. Chyba faktycznie następnym razem trzeba będzie to wyjaśnić.

A ja znalazłam chwilę czasu, więc wątek założyłam. Zapraszam do Nary'i ;)

img%5D

Posted

Hmmm... i teraz nie wiem co mam zrobić :D Zmieniać, nie zmieniać? Komu na jaki? :P
To wprowadzę na razie Narię (tak sobie ułatwiłam pisownie ;) ) na stronę z imieniem, bez numeru. Jak zagadka numerów się wyjaśni, pozmieniam.

Posted
2 godziny temu, maciaszek napisał:

Mam pytanie - kto obsługuje teraz
- FB
- główną stronę fundacyjną
- PIcassę?

Fb schroniska i Fundacji zajmujemy się w kilka osób - głównie ja, Ania i dwie Gosie.

Co do fundacyjnej strony www, to różnie - część na pewno obsługuje Piotrek, część ja, a aktualności Bożena Bieras... Może ktoś coś jeszcze, nie wiem.

Na picassę każdy sam wrzuca zdjęcia, Ania panuje nad tym, żeby albumy psów wyadoptowanych po pewnym czasie usunąć, a tylko kilka zdjęć przenieść na inne konto.

Posted

Sprawa z numerami wyjaśniona - Riko ma 828/15, a Narya prawdopodobnie 833/15 (w biurze powiedzieli, że jakaś suczka, więc pewnie ona) ;) Ale nie wiem, co to za pies, który ma na stronie 828/15, może w ogóle go już w schronisku nie ma...

Posted
20 godzin temu, aniah napisał:

Sprawa z numerami wyjaśniona - Riko ma 828/15, a Narya prawdopodobnie 833/15 (w biurze powiedzieli, że jakaś suczka, więc pewnie ona) ;) Ale nie wiem, co to za pies, który ma na stronie 828/15, może w ogóle go już w schronisku nie ma...

Dzięki za info :)