aniah Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 I Kudłaty też :) Maciaszku, niestety Kudłaty do nas wrócił w Wigilię :( Quote
maciaszek Posted December 28, 2015 Author Posted December 28, 2015 O kurcze :( A dlaczego?! I jaki ma nowy numer? Quote
Thaenda Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 O kurcze :( A dlaczego?! Bo w te parę dni nie załapał, że załatwia się na dworze, pani przeszkadzało to, że miał kamień na zębach i podobno kaszlał... Quote
aniah Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 I jaki ma nowy numer? Niestety numeru nie znam, ale nie wiem, czy w ogóle będzie mieć nowy. Pani brała Kudłatego na początku "na próbę", czy się dogada z kotem i Piotrek miał zanieść umowę do podpisania. Nie wiem, czy zdążył... Quote
maciaszek Posted December 28, 2015 Author Posted December 28, 2015 Mam nadzieję, że ryba stanęła pani w gardle ością w tą Wigilię... Powody zaiste ważne i wielkie :( 1 Quote
BlauPanda Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Zapraszam do Nuki http://www.dogomania.com/forum/topic/334209-nuka-energiczna-sunia-szuka-domu/ Quote
Beti-Buba Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Cioteczki-wolontariuszki z katowickiego schroniska a co byście powiedziały żeby wzorem wolontariuszy ze schroniska w Sosnowcu założyć stronę np. na Fb na której prezentowałybyście psiaki -staruszki lub te które szczególnie zle znoszą pobyt w schronisku? Co Wy na to? Dobrym pomysłem jest również utworzenie-o ile to możliwe NA STRONIE SCHRONISKA -takiej podstronki z psiakami które PILNIE potrzebują domu i tam też byłyby opisane te które pobyt w schronisku znoszą najgorzej...........Co o tym myślicie? Quote
aniah Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 33 minut temu, Beti-Buba napisał: Cioteczki-wolontariuszki z katowickiego schroniska a co byście powiedziały żeby wzorem wolontariuszy ze schroniska w Sosnowcu założyć stronę np. na Fb na której prezentowałybyście psiaki -staruszki lub te które szczególnie zle znoszą pobyt w schronisku? Co Wy na to? Dobrym pomysłem jest również utworzenie-o ile to możliwe NA STRONIE SCHRONISKA -takiej podstronki z psiakami które PILNIE potrzebują domu i tam też byłyby opisane te które pobyt w schronisku znoszą najgorzej...........Co o tym myślicie? Psy, które źle znoszą pobyt w schronisku, czy są starsze i szukamy im pilnie domu, są ogłaszane na FB naszej Fundacji Przystanek Schronisko. Za to na stronie www fundacji w zakładce psy do adopcji (http://przystanekschronisko.org/adopcje/psy/) w pierwszej kolejności pokazywane są te, które pilnie szukają domu. Quote
ala56 Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 A colaki, które pojawia sie w schronisku bardzo prosze przesylac do mnie [email protected] lub na PW na stronie SOS z collie.. Wasza Inka od paru dni ma nowy dom, trochę czasu była w hotelu . Pozdrawiam Quote
Beti-Buba Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 3 godziny temu, aniah napisał: Psy, które źle znoszą pobyt w schronisku, czy są starsze i szukamy im pilnie domu, są ogłaszane na FB naszej Fundacji Przystanek Schronisko. Za to na stronie www fundacji w zakładce psy do adopcji (http://przystanekschronisko.org/adopcje/psy/) w pierwszej kolejności pokazywane są te, które pilnie szukają domu. O to świetnie-dziękuję za informację :) Quote
aniah Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 3 godziny temu, ala56 napisał: A colaki, które pojawia sie w schronisku bardzo prosze przesylac do mnie [email protected] lub na PW na stronie SOS z collie.. Wasza Inka od paru dni ma nowy dom, trochę czasu była w hotelu . Pozdrawiam Dziękujemy za informację i cieszymy się, że ma dom :) W razie czego będziemy pisać ;) Quote
ala56 Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Zapomiałam napisać że strona SOS z collie jest na Facebooku. Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Maciaszku, na stronie schroniska jest błąd. Pies z nr 833/15 ma na pewno jakiś inny numer, bo Narya, którą dostałam w czwartek go ma - taki ma na obroży, a pani Ania potwierdziła, że to na stronce jest coś nie tak. Jakbyś mogła przy okazji poprawki dać mojej któreś foto z tych https://picasaweb.google.com/118380588009733343934/Narya833155Lat45Cm12KgSandraSzymanska Quote
aniah Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 18 minut temu, Feanarme napisał: Maciaszku, na stronie schroniska jest błąd. Pies z nr 833/15 ma na pewno jakiś inny numer, bo Narya, którą dostałam w czwartek go ma - taki ma na obroży, a pani Ania potwierdziła, że to na stronce jest coś nie tak. Jakbyś mogła przy okazji poprawki dać mojej któreś foto z tych https://picasaweb.google.com/118380588009733343934/Narya833155Lat45Cm12KgSandraSzymanska Ostatnio słyszałam rozmowę, że Riko (ten, o którym mówisz) ma właśnie numer 833/15 i ma złą obrożę (tam ma 828/15). :D Chyba trzeba się przejść do biura i sprawdzić wg chipa ;) Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 9 minut temu, aniah napisał: Ostatnio słyszałam rozmowę, że Riko (ten, o którym mówisz) ma właśnie numer 833/15 i ma złą obrożę (tam ma 828/15). :D Chyba trzeba się przejść do biura i sprawdzić wg chipa ;) hmm no to żeś mnie teraz zaskoczyła, bo pani Ania na pewniaka odpowiedziała, mówiła nawet, że też zgłaszała ten błąd. Chyba faktycznie następnym razem trzeba będzie to wyjaśnić. A ja znalazłam chwilę czasu, więc wątek założyłam. Zapraszam do Nary'i ;) Quote
maciaszek Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 Hmmm... i teraz nie wiem co mam zrobić :D Zmieniać, nie zmieniać? Komu na jaki? :P To wprowadzę na razie Narię (tak sobie ułatwiłam pisownie ;) ) na stronę z imieniem, bez numeru. Jak zagadka numerów się wyjaśni, pozmieniam. Quote
maciaszek Posted January 10, 2016 Author Posted January 10, 2016 Mam pytanie - kto obsługuje teraz - FB - główną stronę fundacyjną - PIcassę? Quote
choba Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 2 godziny temu, maciaszek napisał: Mam pytanie - kto obsługuje teraz - FB - główną stronę fundacyjną - PIcassę? Fb schroniska i Fundacji zajmujemy się w kilka osób - głównie ja, Ania i dwie Gosie. Co do fundacyjnej strony www, to różnie - część na pewno obsługuje Piotrek, część ja, a aktualności Bożena Bieras... Może ktoś coś jeszcze, nie wiem. Na picassę każdy sam wrzuca zdjęcia, Ania panuje nad tym, żeby albumy psów wyadoptowanych po pewnym czasie usunąć, a tylko kilka zdjęć przenieść na inne konto. Quote
aniah Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Sprawa z numerami wyjaśniona - Riko ma 828/15, a Narya prawdopodobnie 833/15 (w biurze powiedzieli, że jakaś suczka, więc pewnie ona) ;) Ale nie wiem, co to za pies, który ma na stronie 828/15, może w ogóle go już w schronisku nie ma... Quote
maciaszek Posted January 15, 2016 Author Posted January 15, 2016 20 godzin temu, aniah napisał: Sprawa z numerami wyjaśniona - Riko ma 828/15, a Narya prawdopodobnie 833/15 (w biurze powiedzieli, że jakaś suczka, więc pewnie ona) ;) Ale nie wiem, co to za pies, który ma na stronie 828/15, może w ogóle go już w schronisku nie ma... Dzięki za info :) Quote
maciaszek Posted January 17, 2016 Author Posted January 17, 2016 Omega w nowym domu :) Rysiu też :) Quote
aniah Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Zapraszam wszystkich facebookowych na wydarzenie Aresa. Psiak pilnie potrzebuje DT/DS, ponieważ ma ogromnego tłuszczaka i szmery na sercu. Jego wiek (12 lat) i stan zdrowia stwarzają poważne ryzyko przy operacji - na pewno potrzebuje wtedy domu!https://www.facebook.com/events/1063471020372331/ Quote
Recommended Posts