Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 604
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Avaloth']O, w końcu temat który mi pasuje :D

o znów Bonek w MP, Anula dostanie drugą taką samą książkę xd[/QUOTE]
[COLOR=blue]już 4 raz:evil_lol: a książka jak nie masz mogę Ci ją dać bo już mam taką a wcześniejszą dałam Ewie;)
hmm akurat zdjęć w wodze mamy masę:D[/COLOR]

Posted

Boże xd koszulki dwie, książka już trzecia, tak ? czy Ty dałaś Ewie a sama nie masz? ;p
ja muszę poszukać w starociach bo w taką pogodę to co najwyżej w kałużach psu wodne zdjęcie zrobię :D

Posted

[quote name='Avaloth']Boże xd koszulki dwie, książka już trzecia, tak ? czy Ty dałaś Ewie a sama nie masz? ;p
ja muszę poszukać w starociach bo w taką pogodę to co najwyżej w kałużach psu wodne zdjęcie zrobię :D[/QUOTE]
[COLOR=blue]książkę już wcześniej miałam jak kupowaliśmy Bona;)
później tą wygraną dałam Ewie, a ty kolejną chcesz czy nie chcesz?[/COLOR]

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='kamilka91']Gratuluję ;)
Nie wiem, jak to jest... Myślę, że sami napiszą, ale może niech wypowie się osoba, która już coś kiedyś wygrała... :)[/QUOTE]

Ja przy wysyłaniu zdjęcia podawałam od razu adres i po dwóch miesiącach książka przyszła sama ;)

Posted

[quote name='FredziaFredzia']A przypomnijcie mi, gdzie wysyła się te zdjęcia z jakim dopiskiem, informacją? ;)[/QUOTE]
zatytułowane zdjęcia z dopiskiem "Jak wam się podobam?" na adres [email][email protected][/email] (minimalna rozdzielczość 1024x768) i maksymalnie 3 zdjęcia :)

• 2 months later...
  • 2 months later...