Agnisia =) Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Mam pewne pytanie dotyczące MP i ponieważ nie znalazłam lepszego tematu posanowiłam zadać je tutaj: W jaki sposób można wysłać zdjęcie na konkurs zdjęcie miesiąca? Kiedyś było to opisane na stronie MP. Będę wdzięczna za pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mada&Teodor Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 [quote name='Agnisia =)']Mam pewne pytanie dotyczące MP i ponieważ nie znalazłam lepszego tematu posanowiłam zadać je tutaj: W jaki sposób można wysłać zdjęcie na konkurs zdjęcie miesiąca? Kiedyś było to opisane na stronie MP. Będę wdzięczna za pomoc.[/quote] Możesz wysłać na adres redakcji lub mailem,. Informacja na ten temat znajduje sie zawsze w MP na stronie konkursu, w aktualnym numerze na str 70 ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agnisia =) Posted July 4, 2007 Author Share Posted July 4, 2007 Dzięki, nie miałam żadnego numeru MP w domu, stąd to pytanie. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mada&Teodor Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 [quote name='Agnisia =)']Dzięki, nie miałam żadnego numeru MP w domu, stąd to pytanie. :)[/quote] To daj znać czy podać Ci te adresy do MP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agnisia =) Posted July 4, 2007 Author Share Posted July 4, 2007 byłabym wdzięczna bo na stronce internetowej jest kilka adresów i nie wiem który to ten dobry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mada&Teodor Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 [quote name='Agnisia =)']byłabym wdzięczna bo na stronce internetowej jest kilka adresów i nie wiem który to ten dobry.[/quote] [email][email protected][/email] minimalna rozdzielczość zdjęcia to 1024x768 pikseli i maksymalnie można przesłać 3 fotografie. Aha i trzeba w mailu napisać, że wyraża sie zgodę na publikacje zdjęć i podać swoje dane ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helga&Ares Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 [quote name='Mada&Teodor'][email][email protected][/email] minimalna rozdzielczość zdjęcia to 1024x768 pikseli i maksymalnie można przesłać 3 fotografie. Aha i trzeba w mailu napisać, że wyraża sie zgodę na publikacje zdjęć i podać swoje dane ;)[/QUOTE] trzeba to napisać że się wyraża zgodę na publikację zdjęcia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mada&Teodor Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 [quote name='Helga_psiaki']trzeba to napisać że się wyraża zgodę na publikację zdjęcia?[/quote] Teraz nie mam przed sobą gazety i nie mogę sprawdzić. W większości redakcji wymagany jest taki dopisek, ale również same przesłanie zdjęć, to dobrowolna zgoda na wykorzystanie zdjęć. Nie zaszkodzi napisać ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helga&Ares Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 dzięki za wyjaśnienie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackSheWolf Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 moze ja tez sie skusze zeby wyslac fotki :evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grrrond Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 ;) ja wysylałam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bewarka Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Agnisia to może kup raz w życiu MP nic się nie stanie ;) a będziesz więcej wiedziała... A ja jestem niepełnoletnia więc nie mogę...:placz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agnisia =) Posted July 5, 2007 Author Share Posted July 5, 2007 [quote name='justys95']Agnisia to może kup raz w życiu MP nic się nie stanie ;) a będziesz więcej wiedziała... A ja jestem niepełnoletnia więc nie mogę...:placz:[/quote] Hej! bez przesady! MP kupuję, ale nie każdyt nr bo nie wszystkie sądla mnie interesujące. Wyślij zdjęcie podpisane imieniem któregoś z rodziców. Ale tak właściwi, to toś to sprawdza, czy autor jest pełnoletni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bewarka Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 [quote name='Agnisia =)']Hej! bez przesady! MP kupuję, ale nie każdyt nr bo nie wszystkie sądla mnie interesujące. [/quote] Aaaa...bo ja zrozumiałam, że żadnego nie czytałaś :cool3: :lol: [quote name='Agnisia =)'] Wyślij zdjęcie podpisane imieniem któregoś z rodziców. Ale tak właściwi, to toś to sprawdza, czy autor jest pełnoletni?[/quote] No raczej nie, ale jakbym wygrała zdjęcie roku...:evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atena Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 To rodzic odbierze. Ja też wysyłam, a podpisuje się mama- ale nagroda jak co moja bom ja autor zdjecia :cool3: nie dam sie wykiwać. Jeśli sie nie mylę to można 3 na rok wysłać? To teraz wysle 1 góra dwa, ale mam dylemat:razz:. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siekowa Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Myślałam że 3 na miesiąc :-o też mnie kusi żeby wysłać :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agnisia =) Posted July 5, 2007 Author Share Posted July 5, 2007 [quote name='Atena']Jeśli sie nie mylę to można 3 na rok wysłać?[/quote] No co ty? :crazyeye: Jesteś pewna? Właśnie wysłałam zdjęcie (jedno) ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siekowa Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 mam :) [URL]http://psy.pl/search/?O=3383[/URL] [URL]http://psy.pl/search/?O=3820[/URL] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agnisia =) Posted July 5, 2007 Author Share Posted July 5, 2007 No i nic nie znalazłam tutaj o rocznym limicie ilości zdjęć. PS Nie napisałam tytulu zdjęcia, to bardzo źle? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siekowa Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 "Prace można też nadsyłać za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres: [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#0000ff][email protected] [/COLOR][/EMAIL](rozdzielczość zdjęcia 1024 x 768 pikseli, maksymalnie trzy fotografie, e-mail prosimy zatytulowac "Jak wam sie podobam"). " "5. Każdy uczestnik Konkursu ma prawo do wielokrotnego udziału w Konkursie. " Z tym tytułem to nie wiem proponuje wysłać drugi raz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atena Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Albo mi sie pomyliły gazety albo działam na starych danych, bo gdzies to pisała ;) To przepraszam za wprowadzanie w błąd. Już nie mam dylematu :diabloti:. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bewarka Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Może wyślę tatowym mailem? :hmmmm: wpierw to muszę się zastanowić jakie wybrać...z tysięcy wybrałam 11 :cool3: i dalej muszę wybierać :roll: tym razem z 11...ale najlepszych... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackSheWolf Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 wklejcie fotki, ktore wyslalyscie :D :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atena Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 justys- te najbardziej wyraźe, orginalne. Ja mam problem bo mam jedno fajne zdjęcie ale jest trochę niewyraźne wiec myślę, że jednak go nie wyślę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackSheWolf Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 ale aż tak niewyraźne ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts