Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z okazji nadchodzącego Nowego Roku życzę Bezikowi super domku  :)  a dla osób jemu kibicującym aby Rok 2015 był o wiele lepszy od właśnie kończącego się i aby wszystkie zwierzaki miały swojego kochającego człowieka ;)

Posted

Wszystkiego najlepszego dla Nas i Wszystkich zwierzaków w Nowym Roku!

Ciekawe jak Bezik i pozostałe psiaki wytrzymały Sylwestra?

U mnie najbardziej przerażona była Kropka, az mi się zsiusiała na łóżko. Już od 17 wszystkie psy i koty były koło mnie. Nic nie pomogły pozasłaniane okna, pozapalane światła i włączone głośniej telewizory. O północy rozegrało się istne szaleństwo! Kolejna wojna!. Dziś rano z sąsiadkami opowiadałyśmy jak uspokajałyśmy nasze psy i koty. Jedna praktycznie leżała na swoim psie, zeby się uspokoił. A jej pies i kot , które się nie tolerują na czas fajerwerków zawarły rozejm.

Z roku na rok jest coraz gorzej. Fredzio do tej pory boi się wyjść na podwórko, bo jacyś idioci strzelaja w dalszym ciągu.

Jak było u Was?

Posted

Hotelik jest chyba  trochę na odludziu?

Nasze rodzinne warszawskie psy, zostały zawiezione na leśna działkę i tam miały ciszę i spokój. Jest to jakieś rozwiązanie :)

Nasze własne(Bliss) i goszczący pies Córki (Max), przeżyły w domu i na melatoninie w miarę spokojnie. Gorzej, z makowskimi bezdomniakami :(

http://www.dogomania.com/forum/topic/137796-bezdomniaki-makowskiemazowsze/#post22031786

Starałyśmy się im zapewnić schronienie, ale nie całkiem nam się to wczoraj udało :(. Żadnego z nich dzisiaj nie widziałam....

U nas tez trochę i dzisiaj strzelają, ale ogólnie - strzelania jest mniej niz w poprzednich latach. Nie wiem, czy to naród się zrobił bardziej światły i empatyczny, czy....pieniędzy mniej, a fajerwerki z atestem  - droższe?

Posted

Zaglądam za każdy razem, kiedy jestem na dogo, tylko nie zawsze jest co pisać. Zawsze czekam na wieści z jego nowego hotelu u papryki. i trzymam kciuki, żeby ogłoszenia o nim przeczytał ktoś o wrażliwym sercu. On zasługuje na bardzo dobry i kochający dom. 

Jest bardzo przytulaśny i zakochany w człowieku i ktoś, kto da mu dom będzie bardzo kochanym przez swojego zwierzaka panem lub panią :)

Posted

Pozdrawiam ogromnie Beziczka

ciociu auro szukamy miejsca , dt ..hoteliku ...cudu

dla biedaka z Radys

czy mogę prosić namiary na hotelik , gdzie jest Beziu?

miejsca szukamy dla Krabika

biedaka nad bidaki...

http://www.dogomania.com/forum/topic/144831-krab-krabik-z-radys-bez-nadziei-milosci-domu-szukam-dt-szukam-ratunku-prosze-o-pomoc-w-znalezienieu-dt-kochani/