Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niebawem pojawi się wsparcie (zapowiada się, że całkiem pokaźne ;)) z mojego bazarku z jaguskowymi pysznościami - czekamy jeszcze na kilka wpłat, paczki już powoli są wysyłane. Do Świąt powinniśmy zdążyć ze wszystkim i puścić przelew :)

Posted

Dziękuję wam baaaaardzo! Jesteście kochane! Bezik właściwie ma tylko jedną stałą deklarację. Moje bazarki słabo idą....

Posted

Przez weekend możemy mieć słabą aktywność na dogo i fb gdyż kończymy naszą przeprowadzkę więc w razie czego prosimy dzwonić:)))) i się nie martwić chwilą milczenia:)

Posted

Auraa, nie zapomniałam o Beziku, ale jakoś mi nie idzie lepienie plakatu, przepraszam... :sad:

I tyle drobnych spraw przy kompie, że oczy mi wciąż wypływają... :sad:

Posted

Witamy:) z doskoku pisze z pracy, po tej przeprowadzce czekamy az internet do nas przyjedzie i nam go zainstaluja wiec prosze czekac na aktualne fotki:) beda za kilka dni:) Bezik robi sie waleczny:) moje drogie Panie i Panowie nadal nie toleruje naszego Kokosa, niestety nie mogą razem przebywac na wybiegu:) biegaja oddzielnie chlopaki:) ale za to Bezik super czuje sie w towarzystwie Pań:)))) uwielbia bawic sie z Lolą i Plamką (na fb watki obu Pań:)) mamy fotki jak razem biegaja, jak internet bedziemy mieli podlaczony to wrzucimy fotki:) w pracy nie mam zbytnio czasu na to... Aurelio Paweł ma dzisiaj dzwonić i zdać Ci relację z pobytu Bezika w związku z brakiem internetu żebyś na bieżąco była:) Pozdrawiamy:)))))

Posted

Rozmawiałam z P. Pawłem. Bezik nie sprawia większych problemów. Na szczęście! Po zainstalowaniu internetu będą nowe zdjęcia...

Posted

Powiem Wam że ja to się boję ogłaszania przed świętami, boję się tego, żeby psiak nie stał się prezentem pod choinkę lub ofiarą przypływu współczucia i chęci zrobienia dobrego uczynku, który przed Bożym Narodzeniem  budzi się w niektórych ludziach. To tylko takie moje rozmyślania, co nie znaczy że właśnie przed gwiazdką może się trafić dom najlepszy pod słońcem, czego Bezikowi życzę z całego serca.

Posted

No właśnie. Wiemy, że nic nie wiemy :). Myślę, że bardziej zagrożone późniejszym odrzuceniem są szczeniaczki - małe puchate kuleczki, z których potem, wyrosnie jakiś brytan, a były nieprzemyślanym prezentem pod choinkę. Psy dorosłe - mniej, bo mniej nadają się na bycie prezentem - no, chyba że dla siebie samego. A przypływu współczucia i chęci zrobienia dobrego uczynku bym nie przekreślała. To chyba częsta przyczyna adopcji. Nie tylko w czasie Świąt :)

Posted

Konfirm, cudnie jest tak jeszcze wierzyć w ludzi, zazdroszczę Ci, bo ja już nie potrafię, przez co mogę czasem źle ocenić czyjeś intencje, dlatego nigdy bym nie robiła wizyty PA bo się do tego absolutnie nie nadaję i pewnie wszędzie bym wywęszyła coś podejrzanego :nonono2: , dlatego bardzo dobrze że jest dużo dziewczyn z takim podejściem jak Twoje :klacz: