Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na koncie Balbinki u mnie zostało [B]202,55 zł[/B].
U zuziM [B]191 zł[/B].
Mam więc do podziału [B]393,55 zł[/B].
Część chciałabym przelać na konto naszej Dagusi a część na któregoś z tyszaków, który jest najbardziej na minusie.
Lidziu, podpowiesz mi?

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magda222']Na koncie Balbinki u mnie zostało [B]202,55 zł[/B].
U zuziM [B]191 zł[/B].
Mam więc do podziału [B]393,55 zł[/B].
Część chciałabym przelać na konto naszej Dagusi a część na któregoś z tyszaków, który jest najbardziej na minusie.
Lidziu, podpowiesz mi?[/QUOTE]
Magda w tej chwili u tyszaków sytuacja w miarę stabilna na bieżąco. To znaczy dalej na sporym minusie jest Mika bo niestety nie mogę zrobić bazarków / coś popierniczyłam w komputerze i nie mogę zgrać zdjęć do kompa :shake:/. Zaczynają się małe braki u Weteranek ale tu mam nadzieję że uda mi się zmobilizować deklarowiczów do wpłat / zwłaszcza jednego :angryy: - troszkę trudny z nim kontakt bo ma bana ale napisze mejla ;)/.
A to Balbinka (*) spory spadek po sobie zostawiła :lol:.

Posted

[quote name='AlfaLS']Magda w tej chwili u tyszaków sytuacja w miarę stabilna na bieżąco. To znaczy dalej na sporym minusie jest Mika bo niestety nie mogę zrobić bazarków / coś popierniczyłam w komputerze i nie mogę zgrać zdjęć do kompa :shake:/. Zaczynają się małe braki u Weteranek ale tu mam nadzieję że uda mi się zmobilizować deklarowiczów do wpłat / zwłaszcza jednego :angryy: - troszkę trudny z nim kontakt bo ma bana ale napisze mejla ;)/.
A to Balbinka (*) spory spadek po sobie zostawiła :lol:.[/QUOTE]

To może podzielimy spadek po połowie na Dagusię i Mikę? :)

Edit. A może wspomożemy jakąś kwotą Talcottową Skarpetę?

Posted

Oj tam zaraz 'nie wypowiada'. Pisałyśmy już Madziu, że dajemy Ci tzw. wolną rękę, czyli TY zadecyduj bo znasz potrzeby Waszych psów lepiej niż my. Rozdzieliłaś po równo dla Dagusi i Miki - i bardzo dobrze.
Zaznaczam, że to moje zdanie.

Posted

[quote name='KrystynaS']Oj tam zaraz 'nie wypowiada'. Pisałyśmy już Madziu, że dajemy Ci tzw. wolną rękę, czyli TY zadecyduj bo znasz potrzeby Waszych psów lepiej niż my. Rozdzieliłaś po równo dla Dagusi i Miki - i bardzo dobrze.
Zaznaczam, że to moje zdanie.[/QUOTE]

To się cieszę, że taka zgodna z nas ekipa :)

Posted

[quote name='KrystynaS']Oj tam zaraz 'nie wypowiada'. Pisałyśmy już Madziu, że dajemy Ci tzw. wolną rękę, czyli TY zadecyduj bo znasz potrzeby Waszych psów lepiej niż my. Rozdzieliłaś po równo dla Dagusi i Miki - i bardzo dobrze.
Zaznaczam, że to moje zdanie.[/QUOTE]
Moje zdanie też!!!!! A w imieniu Mikuni to mogę tylko pięknie podziękować :loveu:

• 4 months later...
  • 1 month later...
Posted

[B]Chciałam wszystkich serdecznie zaprosić na wątek Rockiego - kolejnego psiaka zza niebieskich krat, którego chcemy wyciągnąć ze schroniska do zuziM:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/219478-ROCKI-uratujmy-wsp%C3%B3lnie-kolejnego-tyszaka-zza-niebieskich-krat-!!!#post18206432[/url][/B]

• 2 weeks later...
Posted

:tree1::tree1::tree1: Wszystkim zaglądającym jeszcze na ten wątek życzę szczęśliwych i spokojnych Świąt a naszym kochanym czworonożnym przyjaciołom życzę żeby zawsze miały przy sobie kogoś kto je bardzo, bardzo kocha.....:tree1::tree1::tree1:

Posted

Dziękuję bardzo Alfo za życzenia.

Ja również życzę z okazji Świąt wszystkim jeszcze tu zaglądającym wszystkiego dobrego.
Do życzeń dołącza się moja Sonia i ten gentleman poniżej

[IMG]http://img819.imageshack.us/img819/8672/piesekprzychoince.gif[/IMG]

• 2 months later...
Posted

Zobaczylam dzisiaj banerek suni Tuni ..... lzy same do oczu naplynely .....

Klonik mojej ukochanej Balbinki .....
Nigdy nie zapomne tej najcudowniejszej dziewczynki.
I ciesze sie, ze sa tak do niej podobne psiatka ......

To Tunia .... czy nie jest podobna ??? I na dodatek ma tez chore prawe oczko ( niesamowite ! )

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/216999-Kraków-Daisy-i-Jagódka-Tunia-Mikrusek-żółw-królik-kociaki..S-zukamy-domków-i-wsparcia"][IMG]http://img444.imageshack.us/img444/8809/tunia.jpg[/IMG][/URL]

• 5 weeks later...
Posted

Rok .....
Jak rok temu, kwitną forsycje .... kwiatki, w ktorych Balbinka miala swoje ostatnie zdjecie w przeddzien swojego odejscia ...
Najwspanialsza sunia, jaką mialam pod opieka ... sunia, ktora pokochalam calym sercem, bo ona pokochala mnie.
Mnie pierwszej zaufala i pokochala ......
I to okrutne, ale wciaz zadaje sobie pytanie .... dlaczego wlasnie Balbinka ??? .... dlaczego nie jakis inny psiak ???
Ona tak najbardziej na swiecie chciala zyc .... choroba ja zabijala, a ona do ostatnich godzin swego zycia pokazywala, ze chce, ze pragnie bardzo byc z nami .... jeszcze dluzej, jeszcze dluzej, jeszcze chociaz troszke .....
Tak trudno mi to wyrazic, wyrazic, to co czulam patrzac na ta silna, ogromnie silna w swojej walce , przekochana, przecudowna, dzielna dziewczynke .....
Brakuje mi jej ogromnie !!!!!

Dla Ciebie Balbinko ......te kwiatki nigdy nie pozwola mi o Tobie zapomniec ....

[IMG]http://img.projektoskop.pl/forsycja_slider_w250.jpg[/IMG]

• 6 months later...
  • 11 months later...
  • 11 months later...
  • 11 months later...