AlfaLS Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Coś strasznie cicho u psinek:-(. Dopiszcie mnie do listy. Na razie 30 zł. a jak bedę przy kasie to pewnie bedzie więcej;). Pozdrowienia od Zulci, która też czekała na miejsce u Murki i też jej raz kolejka przepadła bo nie było deklaracji wpłat. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - ja ją na dogo znalazłam i juz hotelik nie jest potrzebny;). Może historia sie powtórzy? Quote
Sabina02 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='AlfaLS']Coś strasznie cicho u psinek:-(. Dopiszcie mnie do listy. Na razie 30 zł. a jak bedę przy kasie to pewnie bedzie więcej;). Pozdrowienia od Zulci, która też czekała na miejsce u Murki i też jej raz kolejka przepadła bo nie było deklaracji wpłat. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - ja ją na dogo znalazłam i juz hotelik nie jest potrzebny;). Może historia sie powtórzy?[/quote] Dziekujemy AlfaS! :loveu: Pamietam jak Zuli uciekla kolejka... :shake: Balbince i Tosi tez uciekla, ale drugi raz na to nie pozwolimy. ;) Quote
magda222 Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Alfa LS dziękujemy :loveu: [B]magda222 50 zł Jo37 100 zł[/B] [B]Sabina02 100 zł[/B] [B]anielica 20 zł [/B] [B]kasiatatry 100 zł[/B] [B]zuziaM 30 zł [/B] [B]AlfaLS 30 zł[/B] --------------------------- [B][COLOR=black][U]MAMY 430zł !!![/U][/COLOR][/B] Quote
Sabina02 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='magda222']Alfa LS dziękujemy :loveu: [B]magda222 50 zł[/B] [B]Jo37 100 zł[/B] [B]Sabina02 100 zł[/B] [B]anielica 20 zł [/B] [B]kasiatatry 100 zł[/B] [B]zuziaM 30 zł [/B] [B]AlfaLS 30 zł[/B] --------------------------- [B][COLOR=black][U]MAMY 430zł !!![/U][/COLOR][/B][/quote] Łoł!!! :multi: Magda222, dziekujemy za podliczenie! :lol: Tym razem napewno sie uda! Brakuje nam tylko 110 zl ;). Damy rade! Sunia Kasia, ktora jest u Murki nie bedzie tam dlugo. Na Kasi miejsce idzie jakis starszy Jamnior, zachecam do pomocy w szukaniu mu domku jak juz bedzie u Murki, bo szybka adopcja jamnika jest rownoznaczna z szybkim wyjazdem Tosi i Balbinki do Murki. ;) Quote
AlfaLS Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Dziewczyny na pierwszą - potrzebne złotóweczki!!!!!!!!!!!!! Quote
magda222 Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 [CENTER][B][SIZE=4]Bardzo prosimy o pomoc!!![/SIZE][/B] [B][SIZE=4]Brakuje nam tylko (albo aż) 110-128 zł stałych deklaracji.[/SIZE][/B] [B][SIZE=4]Te bidulki są całe życie w schronisku :-([/SIZE][/B] [B][SIZE=4]Pokażmy im jak wygląda świat,wolność,miłość!!![/SIZE][/B][/CENTER] Quote
Grzecho Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=navy]Wszyskim miłośnikom czworonożnej gadziny życzymy [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=navy]Wesołych Świąt i wiadra wody w Śmigusa Dyngusa[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][IMG]http://republika.pl/blog_uc_4090981/5571613/tr/52rj0bo5mo9.gif[/IMG][/CENTER] [LEFT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1][COLOR=darkslategray][B]Podpisali: [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=1][COLOR=darkslategray][B]Grzecho, Grazyna9915, Dawixx, dwie beagelki (Sunia i Luna), stały tymczas Yoko i futrzaki(Skarpetka, Łatka, Pinokio, Barbie, Perełka, Majka i Bethowen), i jeszcze drobna dzikuska na tymczasie - Aria.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/LEFT] Quote
AlfaLS Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [quote name='magda222'][CENTER][B][SIZE=4]Bardzo prosimy o pomoc!!![/SIZE][/B] [B][SIZE=4]Brakuje nam tylko (albo aż) 110-128 zł stałych deklaracji.[/SIZE][/B] [B][SIZE=4]Te bidulki są całe życie w schronisku :-([/SIZE][/B] [B][SIZE=4]Pokażmy im jak wygląda świat,wolność,miłość!!![/SIZE][/B][/CENTER] [/quote] Musimy to uzbierać!!!!!!!!!! Jak nie będzie deklaracji to weżmiemy sie ostro za bazarki i [SIZE=4][COLOR=red] [SIZE=2][COLOR=black]MUSIMY mieć tą kasę. Sama /jak mi tylko ktoś podpowie jak się robi bazarek bo nigdy go jeszcze nie robilam zrobie/zrobię parę ale to miejsce jak już będzie nie może się zmarnować. Te psiny odsiedziały juz wszystkie wyroki świata!!!!!!!!!!! [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]WESOŁYCH ŚWIĄT, SMACZNEGO JAJKA I MOKREGO DYNGUSA!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE] Quote
anielica Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Ja coś znajdę na bazarek, ale to pomoc doraźna. Podstawą jest zagwarantowanie opłaty miesięcznej za hotelik. Quote
Jo37 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Podniosę . Może zamiast wpłat ktoś zaoferuje domek . Quote
AlfaLS Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='Jo37']Podniosę . Może zamiast wpłat ktoś zaoferuje domek .[/quote] To byłoby najlepsze.............. Tosia i Balbinka na pierwszą! Quote
anielica Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 W górę!!! Bardzo mało osób tu zagląda :-(:-(:-( Quote
Cieplutkaa. Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [LEFT]Przepraszam za offa:[/LEFT] [CENTER] [B]Witam![/B] [B]W schronisku w Pabianicach (woj. łódzkie) od 2006 roku przebywa piękny pies w typie terriera.[/B] [B]Psiak jeszcze nigdy nie był na spacerze, nikt nie dba o jego kondycję, szatę - Marcel marnuje się w schronisku.[/B] [B]Dlatego wspólnie z wszystkimi osobami, którym los Marcela nie jest obojętny podjelismy decyzję i zamierzamy wysłać psiaka do hoteliku.[/B] [B]Żeby tego dokonać potrzebujemy deklaracji finansowych...[/B] [B]Bardzo proszę o pomoc dla tego wspaniałego psa...[/B] [B]Liczy sie każda złotówka...[/B] POPATRZ W JEGO OCZY!!! [IMG]http://www.schronisko-pabianice.eu//images/rsgallery/original/1228e.jpg[/IMG] [B]Serdecznie zapraszam na wątek Marcela: [/B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/bialy-mix-terrier-dt-ds-potrzebny-na-cito-prosimy-o-ogloszenia-bannerki-132966/index17.html"][B]KLIK[/B][/URL] [B]Pozdrawiam[/B][/CENTER] Quote
Basia1968 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 słuchajcie nawet bez stałych deklaracji można psinki umieścić w hotelików. Zawsze ktos dorzuci chociażby jednorazowo jakąś kwotę. Wiem sama po sobie, że jak już psinki w hoteliku to więcej osób pomoże. Nie ma co zamartwiać się na zapas. Oby miejsce było, to reszta juz z górki:loveu: A u Murki, to już jak w raju będą miały piesiutki. Hotelikową stronę zawsze więcej osób ogląda. Quote
AlfaLS Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='Basia1968']słuchajcie nawet bez stałych deklaracji można psinki umieścić w hotelików. Zawsze ktos dorzuci chociażby jednorazowo jakąś kwotę. Wiem sama po sobie, że jak już psinki w hoteliku to więcej osób pomoże. Nie ma co zamartwiać się na zapas. Oby miejsce było, to reszta juz z górki:loveu: A u Murki, to już jak w raju będą miały piesiutki. Hotelikową stronę zawsze więcej osób ogląda.[/quote] Basia ma rację! Najważniejsze żeby psinki pojechały, żeby się miejsce nie zmarnowało jak już będzie. To co brakuje to może bedą jednorazowe wpłaty, może ktoś jeszcze się nam zdeklaruje, trochę nazbieramy z bazarków. Damy radę!!!!!!!!!!! I żeby było troszkę weselej i troszkę bardziej do przodu - moja siostra też się na hotelik dla Tosi i Balbinki odrobinę dołoży - mamy dodatkowe 30 zł.:multi::multi::multi: Quote
AlfaLS Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='Justy$ka']A kto pomoże Marcelkowi? :razz:[/quote] Marcelkowi też należy pomóc ale niestety my na razie musimy się skupić na naszych psinkach - one już 10 lat siedzą w schronie i drugi raz mogą nie mieć takiej szansy. A na dwa psy to niestety zbiórka też większa więc nie dziw się że te cioteczki, które tu składają deklaracje nie spieszą z deklaracjami dla Marcelka. Jednak na pewno będą o nim pamietały;) Quote
AlfaLS Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Tosiu, Balbinko coś cichutko u Was:shake:. Cioteczki zaglądajcie do naszych dziewczynek:mad: bo one muszą być widoczne;) Quote
anielica Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Podnoszę deklarację do 40 zł, bo Antoś, na którego wpłacałam ma zapewnione finansowanie. Uważam, że trzeba psinki podnosić i szukać deklaracji, bo już niejedną historię widziałam psa, który poszedł do hotelu, a potem były wielkie problemy, bo pieniędzy nie było... Quote
Maruda666 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Nie dam rady teraz przeczytać całego wątku, dlatego pytam, choć to pewnie gdzieś jest - kiedy psiaki miałyby pojechać? Deklaruję 30 zł miesięcznie, ale nie bywam tu regularnie, więc proszę o przypomnienie jak dojdzie do wyjazdu. Quote
anielica Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Sunie czekają na hotel i pojadą jak będzie ich kolej. Mam nadzieję, że ktoś zajmie się logistycznie przypomnieniem osobom deklarującym wpłaty, że trzeba wpłacić. Ale super, że się dorzucasz - z moimi 20 zł to już 50 więcej, a więc zostało już niewiele... MAM PYTANIE DO OSÓB, KTÓRE SĄ BLISKO SUŃ - KTO JE WIDZIAŁ OSTATNIO? W JAKIM SĄ STANIE? CZY SĄ O NICH JAKIEKOLWIEK INFORMACJE? ZDJĘCIA SĄ STARE JAK ŚWIAT... KTO WIE COŚ KONKRETNEGO???? Kto jest opiekunem wątku? Kto jest odpowiedzialny za zorganizowanie adopcji, transportu? Czy jest ktoś taki? Quote
AlfaLS Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Przypominam, że moja siostra daje 30 zł:multi:. Będę przekazywała wraz z moja składką;). Może niech ktoś zrobi czytelne rozliczenie ile konkretnie mamy, ile brakuje bo musimy dokładnie wiedzieć na czym sunie stoją. A aktualne informacje o psinkach też bardzo by się przydały:cool3:. Z moich pobieżnych wyliczeń wynika że brak jeszcze tylko 50 zł. :multi: / do 530 zł. czyli za dłuższy miesiąc/. Quote
Recommended Posts