Bonsai Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Moja też zostaje, plus dopisz proszę Ewę P. 30 zł/m-c. To jedna z wolontariuszek. :) A do pozostałych osób chyba trzeba wysłać Pw. Quote
Sara2011 Posted February 28, 2015 Author Posted February 28, 2015 Moja deklaracja tez zostaje aż w przytulisku nikogo nie będzie Bardzo dziekuję:-). Gdyby tak nowe psiaki nie dochodziły to może udałoby się za jakiś czas sprawić aby przytulisko opustoszało. Ale wiadomo, że to nierealne niestety. Quote
Sara2011 Posted February 28, 2015 Author Posted February 28, 2015 Na daną chwilę spadek po ETNIE to 585 zł z tym, że kwota ta zawiera pieniądze przeznaczone na behwiorystę od Elisabety i Bonsai. Co z tymi pieniążkami na behawiorystę, czy mam je zwrócić na konta osób wpłacających? Czy pozostałe osoby wyrażają zgodę na przeniesienie spadku po Etnie na kolejnego psiaka (w planach jest ten strachliwy Rudasek)? Na chwilę obecną mamy zadeklarowane 140zł/mcs. Trzeba się liczyć z tym, ze niektórzy deklarowicze zapłacili już za kolejne miesiące z wyprzedzeniem i te pieniążki za kolejne miesiące są już zawarte w tej kwocie 585zł. Wygląda to tak: Poker-20zł (przez 5 miesięcy od października):X,,XI,,XII,I,II,Czarna Kafka-10zł (od 01.2015 bo deklaracja na MIKĘ została wpłacona z góry do grudnia 2014 włącznie): brak wpłatWIGA-10zł :X,XI,XII,I,II,IIIedek-10zł (od października):X,,XI,XII,I,,IIElisabeta-30zł (od października):X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI,magenka1-10zł (od listopada):XI,,XII,I,II,IIIMarycha35-15zł (od pażdziernika):X,,XI,XII,I,,IIbakusiowa-20zł (od października):X,,XI,XII,I,IISara2011-20zł (od października):X,, XI,XII,I,IIewa gonzales-5zł (od października):X,XI,XII,I,Bonsai-10zł (od października):X,,XI, XII,I,IIDulska-20zł (od października):X,,XI,XII,I,IIMaruda666-10zł (od października):X,,XI,XII,I,certusowa-20zł (od października):X,,XI,XII,I,IImarkofix1-10zł (od listopada):XI,,XII,I,,II A tu jest właśnie strachliwy Rudasek: Quote
Poker Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Mela Jakimiuk chyba też się deklarowała. Co oznacza zielony kolor? Quote
Sara2011 Posted February 28, 2015 Author Posted February 28, 2015 Mela Jakimiuk chyba też się deklarowała. Co oznacza zielony kolor? Na zielono odznaczyłam sobie miesiące z 2015 roku. Nie zauważyłam wpisu Meli dotyczącego deklaracji. Quote
Poker Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Na zielono odznaczyłam sobie miesiące z 2015 roku. Nie zauważyłam wpisu Meli dotyczącego deklaracji. To się jej spytaj na PW i może innych deklarowiczów dla Etny też. Quote
Poker Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Na zielono odznaczyłam sobie miesiące z 2015 roku. Nie zauważyłam wpisu Meli dotyczącego deklaracji. To się jej spytaj na PW i może innych deklarowiczów dla Etny też. Quote
Elisabeta Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Kochany Rudasek... :) Saro, ze mną będzie tak... Te 50 zł na behawiorystę niech zostanie w skarbonce Rudaska. Mam zapłacone deklaracje do czerwca. Podtrzymuję moją deklarację 30 zł/m-c. Do końca 2015 roku. Rudasek na pewno do tego czasu znajdzie Domek... :) Ja mam sytuację, jaką mam i lepiej raczej nie będzie. Na razie nowe deklaracje składam do końca roku. To jeszcze kawał czasu, ale szybko zleci, a ja nie chciałabym potem deklaracji wycofywac. Quote
Sara2011 Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 Kochany Rudasek... :) Saro, ze mną będzie tak... Te 50 zł na behawiorystę niech zostanie w skarbonce Rudaska. Mam zapłacone deklaracje do czerwca. Podtrzymuję moją deklarację 30 zł/m-c. Do końca 2015 roku. Rudasek na pewno do tego czasu znajdzie Domek... :) Ja mam sytuację, jaką mam i lepiej raczej nie będzie. Na razie nowe deklaracje składam do końca roku. To jeszcze kawał czasu, ale szybko zleci, a ja nie chciałabym potem deklaracji wycofywac. Elisabeto , bardzo gorąco Ci dziękuję :) Deklaracje na Rudaska na dzień dzisiejszy: Spadek po Etnie-585 zł Deklaracje stałe: 1. edek-10zł 2. WIGA-10zł 3. bakusiowa-20zł 4. Sara2011-20zł 5. dorota1-10zł (deklaracja złożona na wątku Raksy) 6. Poker-20zł (deklaracja złożona na wątku Raksy) 7. magenka1-10zł 8. Bonsai-10zł 9. Ewa P.(wolontariuszka)-30zł 10.Elisabeta-30zł (do końca roku) /deklaracja płatna od lipca bo do czerwca została już wniesiona i jest zawarta w spadku po Etnie 11.Czarna Kafka -10zł 12.Mela Jakimiuk-20zł 13.Agnieszka103-5zł Razem -205zł Deklaracje jednorazowe: Elisabeta-100zł :) Mela Jakimiuk-20zł :) Quote
Nadziejka Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Kciuki radosne za dziewunieczke cudna! Saruniu ja jie wplacalam jeszcze za luty zaraz wplace serdunko niechaj bedzie na bidulinka jakiegos na tego przecudnego Rudaszka Quote
Elisabeta Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Rudasek nie może byc gorszy od Etnusi... ;) Ponieważ do początku lipca "mam spokój" z wpłacaniem deklaracji stałych, deklaruję jeszcze jednorazowo 100 zł po wyciągnięciu Rudaska z Przytuliska. :) A Rudasek to jest imię psiaka, tak? :) Quote
Sara2011 Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 Rudasek nie może byc gorszy od Etnusi... ;) Ponieważ do początku lipca "mam spokój" z wpłacaniem deklaracji stałych, deklaruję jeszcze jednorazowo 100 zł po wyciągnięciu Rudaska z Przytuliska. :) A Rudasek to jest imię psiaka, tak? :) O , pięknie dziękuję Elisabeto :). To bardzo duży zastrzyk gotówki :). Rudasek to raczej imię robocze, gdzieś widziałam przy nim także imię Feluś ale on na pewno nie jest przywiązany do tych imion i zawsze można je zmienić. Quote
Sara2011 Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 Ciekawe czy Bonsai ma jakieś nowe wieści o Etnie ? :) Quote
Elisabeta Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Ciekawe czy Bonsai ma jakieś nowe wieści o Etnie ? :) Też myślę o Etnusi... :) Może cisza nie jest zła... Ja nawet czasem ciszę w wieściach o Etnie lubiłam na tym wątku... ;) ;) A Felek też fajnie. Felicjan... :) Quote
Mela Jakimiuk Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Przeglądnęłam jeszcze raz wątek, bo się w tych wszystkich psiakach i pomocach na różnych wątkach zupełnie pogubiłam. Dla Etny deklarowałam 20 zł na behawiorystę i te pieniądze przeleję na Rudaska, a na wątku Raksy deklarowałam 20 zł stałej dla niej. Czy ta deklaracja zostaje, czy ma/może przejść na Rudaska, bo już nie wiem? Quote
Sara2011 Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 Przeglądnęłam jeszcze raz wątek, bo się w tych wszystkich psiakach i pomocach na różnych wątkach zupełnie pogubiłam. Dla Etny deklarowałam 20 zł na behawiorystę i te pieniądze przeleję na Rudaska, a na wątku Raksy deklarowałam 20 zł stałej dla niej. Czy ta deklaracja zostaje, czy ma/może przejść na Rudaska, bo już nie wiem? Dziękuję Melu. Zapiszę 20zł jednorazowej dla Rudaska a deklaracja stała zostaje przy Raksie bo ona jest w DT i potrzebuje wsparcia. Quote
Czarna Kafka Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Ja oczywiście podtrzymuję swoją deklarację i zaraz uzupełnię wpłaty tylko proszę o numer konta, bo chyba gdzieś mi się zapodziało. A jeżeli piesek Rudasek zostanie zabrany ze schroniska, to przekazuję moją deklarację dla Niego. Quote
Sara2011 Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 Ja oczywiście podtrzymuję swoją deklarację i zaraz uzupełnię wpłaty tylko proszę o numer konta, bo chyba gdzieś mi się zapodziało. A jeżeli piesek Rudasek zostanie zabrany ze schroniska, to przekazuję moją deklarację dla Niego. Wspaniała wiadomość, Bardzo dziękuję :-). Nr konta podeślę. Quote
Mela Jakimiuk Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 To teraz już wszystko wiem i deklaruję (oprócz tej jednorazowej wpłaty) 20 zł stałej na Rudaska Quote
Sara2011 Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 To teraz już wszystko wiem i deklaruję (oprócz tej jednorazowej wpłaty) 20 zł stałej na Rudaska Jak cudnie :). Bardzo, bardzo dziękuję:). Quote
Sara2011 Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 Chyba założę wątek Rudaskowi aby nie "zaśmiecać " wątku Etny. Quote
Mela Jakimiuk Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Saro proszę też nr konta, bo nie wiem gdzie wpłacać. Quote
Poker Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Super, jeszcze trochę grosza się dozbierało. Ile trzeba miesięcznie na Rudaska? Szkoda ,że nie ma wiadomości o Etnie. Ciekawe czy imię zostało. Quote
Bonsai Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Ale tu się dzieje. :) Dziękuję! Wieści o Etnie nie mam, nie chciałam w weekend się narzucać, dziś wieczorem się do nich odezwę zapytać, czy wszystko ok. :) Ale jestem dobrej myśli. Quote
Recommended Posts