Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cieszę się, że Roki już bezpieczny i szczęśliwy w swoim domu.

Teraz czas  na Daisy.

Przeczytałam rozliczenie w poście 1 - nie znamy kosztu pobytu Daisy w Lecznicy, więc nie wiadomo, ile to będzie na minusie.

Ale teraz jest do spłaty koszt transportu Rokiego.

Togaa, czy wysyłać pieniążki za transport na konto podane w poście 1 z dopiskiem na transport Rokiego czy na inne konto ???????

Posted

Cieszę się, że Roki już bezpieczny i szczęśliwy w swoim domu.

Teraz czas  na Daisy.

Przeczytałam rozliczenie w poście 1 - nie znamy kosztu pobytu Daisy w Lecznicy, więc nie wiadomo, ile to będzie na minusie.

Togaa, czy wysyłać pieniążki za transport na konto podane w poście 1 z dopiskiem na transport Rokiego czy na inne konto ???????

Ojejku ! nie wierzę ! :sweetCyb:

Ogromnie będę wdzięczna !

Stowarzyszenie jest biedne i zadłużone i nie pokrywa wydatków transportowych.

Na wożenie psów, kotów wykładamy własne, prywatne pieniądze i tak też było w przypadku Rokiego. 

Sama zapłaciłam za paliwo .

Skrzynkę na dogo mam pełną , toteż  bardzo proszę o kontakt na mój adres email; [email protected] :)

Posted

Koszt transportu naszego Rokusia wyniósł 160 zł. Koszt transportu pokryła togaa. Postarajmy się zwrócić jej tą kwotę.

Kochane Ciocie, które mogą pomóc proszę o kontakt ze mną na PW, podam numer konta. (togaa ma zapchaną skrzynkę).

Posted

Posłałam co-nieco na transport Dużego.

A co słychać u Malutkiej ????

Dziękuję jolantino ! Bardzo !!!

Nie mam jak, kiedy, pojechać do malutkiej ? Jutro tam zadzwonię.

Irenka która tam ostatnio była, podesłała mi kilka zdjęć księżniczki.

Domek już Jej potrzebny , chocby tymczasowy.

d2a6a6a6a06c00b1med.jpg

c4c1800bc3fc8812med.jpg

325022298dcfd933med.jpg

78028d4b7cd02b5cmed.jpg

Posted

W tym tygodniu dziewczyny mają podjechać do sunieczki, popytać pod kątem ogłoszeń, zrobić 'stojące" zdjęcia.

Jest malutka nadzieja na bezpłatny tymczas, ale narazie miejsce jest zajęte przez innego zwierza.

jolantina;

Jolantino, ogromnie Ci dziękuję za  wstawiennictwo w kwestii transportu i wymierne wsparcie !

100,00 zł sfrunęło od  Ciebie dzisiaj  na moje konto.

Wielkie dzięki !!!

df6734a353317b45med.jpg

Odezwała sie też Pani Kasia 'od Rokiego" i zadeklarowała wpłacić 50,00 zł po pierwszym. 

Tak więc sprawa transportu chłopaka będzie rozliczona, za co jestem bardzo, bardzo  wdzięczna.

Posted

Śliczna jest ta malutka Daisy-Dorcia. Przytyła. Ciekawa jestem ile teraz waży.

Mam nadzieję, że znajdzie dobry domek tak jak Roki. Tylko takie maleństwa czasem są zadziorne, nie wiadomo, czy nie trzeba będzie szukać domu dla jedynaczki.

Zdjęcia fotelikowe też nadają się do ogłoszeń, jest na nich taka rozkoszna - sama słodycz do głaskania.

Posted

Dowiemy się niebawem co z Niej za ziółko?

Przyszła z ALWETU faktura za pobyt księżniczki.

Ze sterylizację ( 200,00 zł) profilaktykę,szczepienie, badanie laborat. diagnost. leczenie pęcherza i miesięczny pobyt z wyżywieniem(360,00zł), mamy do zapłacenia 750,00 zł.

Posted

NikusiuElusiu, Twój post brzmi tak optymistycznie, że ja też wierzę, że spłacimy.

Poker naszykowała już fanty , mój mąż ma dziś je odebrać , więc przed weekendem będzie bazar

Posted

Dziewczyny w poniedziałek pojechały do Dorci i wzięły małą na godzinny spacer.

Cud, miód i orzeszki....

Mała jest psem idealnym.

Do ludzi miodzio, do innych psów, kotów też bez problemów.

Trzyma czystość, nie niszczy.

Jedyne co; boi sie gwłatownych hałasów, zjawisk np.przejeżdżajacy pociag, samochód.

To Ją zatrważa, ale pewnie jest to do wypracowania.

Poza tym ; pies ideał.

Mam dostać zdjęcia ze spaceru. Pewnie przydadzą się do ogłoszeń.