Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
. Jeśli chodzi o hodowlę w Zawierciu to faktycznie juz słyszałam o niej dobre rzeczy.

Chodzi o hodowle Pawła Cichora? Przesypatyczni ludzie, on i jego żona. Ludzie z pasją.

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

o własnie, od Galji słyszałam dobre rzeczy, a wierzę w jej kazde słowo

(uwaga :podliz :oops: :wink: )

Ruffi, juz myślałam, ze zaginąłes bez wieści w tym swoim medialnym świecie :D Ostatnio bardzo miło wspominałyśmy Cię z Wirką :oops:

Oczywiście na wystawie będę. Czy wystawiasz może swoje Maleństwo?

Posted

Jagoda, aż się boję zapytać jak miło ;)

Na wystawię będę na bank i na bank sam. Miya niewystawowa jest ze względu na umaszczenie..... A co do zaginięcia...oj ja teraz tak zarobiony, że nie ma kiedy taczek załadować.... po 12-14 na dobę....Ale jak się na wystawie spikniemy, Wirka też będzie toi zdam szczegółową relację ;)

Posted

Sluchajcie, gadamy tak o tym spotkaniu i gadamy a spotkac sie nie mozemy. myslę ze potrzebna jest konkretna propozycja! Co Wy na to zeby spotkac sie np w piątek nad Odrą przy moscie Warszawskim( może być gdzies indziej, ja znam to miejsce jest w sumie blisko, auto mozna zostawic na oku) Godzinę chyba jakos dopasujemy. Jest tam duzo miejsca psinki mogłyby spokojnie polatać a my pogadac, a nawet grila zrobic... ;)!

A moja kofi to 10 miesięcy ma, no 10 i pół ;)

Pozdrowionka

Posted

hmmm czemu nie mozemy sie zgrac, mi czwartek niestety nie pasuje, wolalabym tez wczesniejsza godzine. o 18.30 zaczyna sie sciemniac, a wtedy moja sunia robi sie bardzo niespokojna. Może jednak piątek, albo weekend. przysylajcie propozycje, mam nadzieje ze dojdfziemy w koncu do porozumienia :)

Buziaki

• 3 weeks later...
Posted

@ Jagoda, Ruffikus

Jasne, ze jestem juz zdrowa :) W KOŃCU. W ten weekend jade do Karpacza wiec spotkanko odpada, ale moze w nastepny weekend albo w tygodniu sie wreszcie umowimy. Penny i reszta bandy Marty Chmielewskiej takze do tego czasu powinna wyzdrowiec i wtedy zwartą grupą pod wezwaniem nad Odrę.

Zastanawiam sie tylko jak będzie z tą moja baba paskudna bo ma teraz kores dominacji a jak bedzie duzo dziewczynek to moze byc nieciekawie. Ale coz...jak bedzie niegrzeczna posiedzi na uwięzi. TRUDNO. Ja tez savoir- vivre des chiens... powinno obowiązywac nie? hahaah

Jagoda a jak tam Tadeusz sie miewa?

Do zobaczenia, mam nadzieję, że juz wkrotce.

Najlepiej bedzie sie wymienic telefonami i wtedy uzgadniac wszystko!

BUZIAKKI

Posted

No proszę, zdrowa i cicho siedzi, po Karpaczach się włóczy :P

Ruffi: witaj, Ciebie to już nie "widziałam" wieki całe. Czy jest szansa , że się kiedyś spotkamy. Wiesz , że należę do Twojego funclubu :P

może w końcu się umówimy wobec tego na przyszły tydzień. W sobotę jadę z moja koleżanką po szczeniaczka sh na Śląsk, ale może w niedzielę?

Tadeusz miewa się wyśmienicie, został dziś nawet posądzony o ojcostwo pewnych szczeniaczków :lol: ale wyjaśnie Wam jak się spotkamy.

Olcia musimy obgadac sprawę wyżełka, może jednak Pepe z Rachowa?

Posted

Dobra, jest niedziela. Ja jestem do dyspozycji w następną sobotę i niedzielę pod warunkiem, ze nie będzie padało. Będę z Penny, ponieważ jest juz zdrowa, bynajmniej na tyle, ze nie zaraza i bez przeszkód moze wyjść na dwór (wychodzi juz od kilku dni). Polka i Majka jeszcze się nie załapią. Nie wiem tylko jak to będzie, bo wychodzi na to, ze jako jedyna będę z karzełkiem i te wasze cielaki psa mi stłamszą... tym bardziej, ze pcha sie wszystkim do pyska, nawet jak jest pełen wyszczerzonych zębów... :-? :) :D

Posted

elo! a ja za tydzien nie moge :( bede w karpaczu no i ominie mnie spotkanie :(((( bedziecie miały czas za 2 tygodnie ? bo ja tez chce sie spotkac !! a mój prosiak chce jeszcze bardziej hehe, obecnie jakies 30 kg tylko wazy... I TEZ CHRUMKA :) a jak chrapie...uuu gorzej od chlopa ( nie twierdze ze kobitki nie chrapia, zeby sie nikt nie doczepil ...)

czekam na relacje z weekendowego spotkania, bardzo zaluje ze nas nie bedzie, no ale moze spotkam Ruffikusa w Karpaczu bo sie ponoc wybieral ze swoim olbrzymem :)

Dobrej zabawy buziaki dla psiuntków i do szybkiego zobaczenia!