Galja25 Posted September 22, 2003 Posted September 22, 2003 . Jeśli chodzi o hodowlę w Zawierciu to faktycznie juz słyszałam o niej dobre rzeczy. Chodzi o hodowle Pawła Cichora? Przesypatyczni ludzie, on i jego żona. Ludzie z pasją. Quote
Jagoda Posted September 22, 2003 Posted September 22, 2003 o własnie, od Galji słyszałam dobre rzeczy, a wierzę w jej kazde słowo (uwaga :podliz :oops: :wink: ) Ruffi, juz myślałam, ze zaginąłes bez wieści w tym swoim medialnym świecie :D Ostatnio bardzo miło wspominałyśmy Cię z Wirką :oops: Oczywiście na wystawie będę. Czy wystawiasz może swoje Maleństwo? Quote
Ruffikuss Posted September 22, 2003 Posted September 22, 2003 Jagoda, aż się boję zapytać jak miło ;) Na wystawię będę na bank i na bank sam. Miya niewystawowa jest ze względu na umaszczenie..... A co do zaginięcia...oj ja teraz tak zarobiony, że nie ma kiedy taczek załadować.... po 12-14 na dobę....Ale jak się na wystawie spikniemy, Wirka też będzie toi zdam szczegółową relację ;) Quote
Olcia P. Posted September 22, 2003 Posted September 22, 2003 Sluchajcie, gadamy tak o tym spotkaniu i gadamy a spotkac sie nie mozemy. myslę ze potrzebna jest konkretna propozycja! Co Wy na to zeby spotkac sie np w piątek nad Odrą przy moscie Warszawskim( może być gdzies indziej, ja znam to miejsce jest w sumie blisko, auto mozna zostawic na oku) Godzinę chyba jakos dopasujemy. Jest tam duzo miejsca psinki mogłyby spokojnie polatać a my pogadac, a nawet grila zrobic... ;)! A moja kofi to 10 miesięcy ma, no 10 i pół ;) Pozdrowionka Quote
Ania i Salma Posted September 23, 2003 Posted September 23, 2003 To my też chętnie dołączymy sie do spacerku nad Odrę (do M.Warszawskiego mamy blisko) :D Pasuje Wam w piatek o 15.00, bo o 17.00 mam angielski :-? Quote
Ania i Salma Posted September 23, 2003 Posted September 23, 2003 Wiem ze ciągle marudzę i w ogóle, ale po głębszym namysle stwierdzilam ze nie chcę aby moj spacer z dogomaniakami odbył sie w pospiechu, wiec proponuję czwartek o 18.30 :D Quote
Olcia P. Posted September 23, 2003 Posted September 23, 2003 hmmm czemu nie mozemy sie zgrac, mi czwartek niestety nie pasuje, wolalabym tez wczesniejsza godzine. o 18.30 zaczyna sie sciemniac, a wtedy moja sunia robi sie bardzo niespokojna. Może jednak piątek, albo weekend. przysylajcie propozycje, mam nadzieje ze dojdfziemy w koncu do porozumienia :) Buziaki Quote
Ania i Salma Posted September 25, 2003 Posted September 25, 2003 Bedziemy z Salcią nad Odrą (k. Mostu Warszawskiego) ok 11.30, wiec jakby co to zapraszamy :angel: Quote
agacia Posted September 26, 2003 Posted September 26, 2003 Kiedys codziennie chodzilam tam z Azja na spacery,ale odkad sie przeprowadzilam troszke mam daleko.Ale moze kiedys was tam odwiedzimy :wink: Quote
Marta Chmielewska Posted October 16, 2003 Posted October 16, 2003 A kto ma ochotę spotkać się teraz w pażdzierniku, przy ładnej pogodzie? A takie ostatnio bywają i do tego idzie weekend. :P Quote
asia40 Posted October 23, 2003 Posted October 23, 2003 Cześć Agacia :D Jutro (piątek) będe we Wrocławiu, ale bez psa :cry: Trzymaj kciuki proszę bo będzie ważna rozmowa o pracy 8) Może przeprowadzka? Quote
Olcia P. Posted October 30, 2003 Posted October 30, 2003 @ Marta My mamy ochote sie spotkac! Daj znac jak mala wyzdrowieje i wtedy sie umówimy! Quote
Jagoda Posted October 31, 2003 Posted October 31, 2003 No właśnie Olcia, czy juz wyzdrowiałaś w końcu? pozdrawiam :P Quote
Olcia P. Posted October 31, 2003 Posted October 31, 2003 @ Jagoda, Ruffikus Jasne, ze jestem juz zdrowa :) W KOŃCU. W ten weekend jade do Karpacza wiec spotkanko odpada, ale moze w nastepny weekend albo w tygodniu sie wreszcie umowimy. Penny i reszta bandy Marty Chmielewskiej takze do tego czasu powinna wyzdrowiec i wtedy zwartą grupą pod wezwaniem nad Odrę. Zastanawiam sie tylko jak będzie z tą moja baba paskudna bo ma teraz kores dominacji a jak bedzie duzo dziewczynek to moze byc nieciekawie. Ale coz...jak bedzie niegrzeczna posiedzi na uwięzi. TRUDNO. Ja tez savoir- vivre des chiens... powinno obowiązywac nie? hahaah Jagoda a jak tam Tadeusz sie miewa? Do zobaczenia, mam nadzieję, że juz wkrotce. Najlepiej bedzie sie wymienic telefonami i wtedy uzgadniac wszystko! BUZIAKKI Quote
Jagoda Posted November 1, 2003 Posted November 1, 2003 No proszę, zdrowa i cicho siedzi, po Karpaczach się włóczy :P Ruffi: witaj, Ciebie to już nie "widziałam" wieki całe. Czy jest szansa , że się kiedyś spotkamy. Wiesz , że należę do Twojego funclubu :P może w końcu się umówimy wobec tego na przyszły tydzień. W sobotę jadę z moja koleżanką po szczeniaczka sh na Śląsk, ale może w niedzielę? Tadeusz miewa się wyśmienicie, został dziś nawet posądzony o ojcostwo pewnych szczeniaczków :lol: ale wyjaśnie Wam jak się spotkamy. Olcia musimy obgadac sprawę wyżełka, może jednak Pepe z Rachowa? Quote
Marta Chmielewska Posted November 2, 2003 Posted November 2, 2003 Dobra, jest niedziela. Ja jestem do dyspozycji w następną sobotę i niedzielę pod warunkiem, ze nie będzie padało. Będę z Penny, ponieważ jest juz zdrowa, bynajmniej na tyle, ze nie zaraza i bez przeszkód moze wyjść na dwór (wychodzi juz od kilku dni). Polka i Majka jeszcze się nie załapią. Nie wiem tylko jak to będzie, bo wychodzi na to, ze jako jedyna będę z karzełkiem i te wasze cielaki psa mi stłamszą... tym bardziej, ze pcha sie wszystkim do pyska, nawet jak jest pełen wyszczerzonych zębów... :-? :) :D Quote
Jagoda Posted November 3, 2003 Posted November 3, 2003 mój Tadzik cielak :evil: :wink: toz to prawdziwe prosiaczek jest i chrumka słodko :P Quote
Marta Chmielewska Posted November 3, 2003 Posted November 3, 2003 Penny też chrumka, to się dogadają :D Quote
Olcia P. Posted November 3, 2003 Posted November 3, 2003 elo! a ja za tydzien nie moge :( bede w karpaczu no i ominie mnie spotkanie :(((( bedziecie miały czas za 2 tygodnie ? bo ja tez chce sie spotkac !! a mój prosiak chce jeszcze bardziej hehe, obecnie jakies 30 kg tylko wazy... I TEZ CHRUMKA :) a jak chrapie...uuu gorzej od chlopa ( nie twierdze ze kobitki nie chrapia, zeby sie nikt nie doczepil ...) czekam na relacje z weekendowego spotkania, bardzo zaluje ze nas nie bedzie, no ale moze spotkam Ruffikusa w Karpaczu bo sie ponoc wybieral ze swoim olbrzymem :) Dobrej zabawy buziaki dla psiuntków i do szybkiego zobaczenia! Quote
Marta Chmielewska Posted November 4, 2003 Posted November 4, 2003 Mi się nie spieszy i mogę poczekać tydzień dłużej. Wtedy wszyscy byśmy sie zebrali. Byle ustalić konkrety bo nie lubię za duzo gadania :wink: :D Quote
Jagoda Posted November 4, 2003 Posted November 4, 2003 To znowu kicha. Chyba nigdy się nie spotkamy. Co najmniej jakbyśmy mieszkali setki kilometrów od siebie :cry: Quote
Ania i Salma Posted November 5, 2003 Posted November 5, 2003 W takim razie moze umówmy się wstępnie na 29.11 o 15.00 na wałach za ZOO (koło przystani). Macie duuuuuuzo czasu by zaplanować trochę wolnego czasu :wink: Quote
PaYooK Posted November 5, 2003 Posted November 5, 2003 ELO!!! Loodzie zapraszam was do sobotki na zawody psich zaprzegow 15.11 - 16.11 :) Quote
Recommended Posts