Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Ania i Salma']W najbliższym czasie (w ciągu jakiś max. 2m-cy) zmieniamy miejsce zamieszkania - z okolic ulicy Nowowiejskiej i Wyszyńskiego przenosimy się w okolice ulicy Czekoladowej i Wałbrzyskiej ;)

Czy jest ktoś z tamtych okolic? Czy są tam w ogóle miejsca, gdzie można wystarczająco dużo spacerować i spuścić psa ze smyczy?[/QUOTE]

Nie macie się co martwić:) można pójść nad Ślęzę. Psiak na pewno się wybiega:)

Posted

[QUOTE]Czy jest ktoś z tamtych okolic? Czy są tam w ogóle miejsca, gdzie można wystarczająco dużo spacerować i spuścić psa ze smyczy?[/QUOTE]

Macie cudowną trasę wzdłuż Ślęzy Klecina - Oporów oraz przez park na Klecinie (przy ul Przyjaźni) rzut beretem do Toru Wyścigów Konnych.

Posted

Ja Cię lubię :) Możemy się na niedzielę umówic, jeśli pogoda chociaż troche dopisze. Mi wsio rawno i tak muszę jechać daleko ze środeczka miasta, zeby kundle wybiegac ( a teraz jest jeszcze gorzej, bo juz się kompletnie pukają ludzie w czółka na widok mojego stadka)

Posted

Jak nie będzie padać, to my się tez zjawimy, tylko nie mamy pojęcia gdzie to jest. Może jakieś bliższe info, albo telefon, żeby się odnaleźć? AAAAAAAAAA jeszcze pytanko. Czy Twoje sunie tolerują inne suki?

Posted

:loveu:Witam kochane cioteczki:loveu:

Mam ogromną prośbę! Mamy sunię w Łódzkim schronie, która ma szansę na domek niedaleko Wrocławia czy któraś z cioteczek mogła by wpaść do osoby zainteresowanej adopcją suni na wizytę PA ? Bardzo Was proszę o pomoc, dla tej suni to jedyna szansa na wyzdrowienie :-(
Wątek suni, zobaczcie jaka śliczna, Kropeczka marnieje w oczach :placz:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/221182-Ostatnia-szansa-dla-kropki-!!!-gt-ds-pilnie-poszukiwany[/URL]

Wizyta w Miliczu, 60 km od Wrociławia :loveu:

Posted

[quote name='Malawia']:loveu:Witam kochane cioteczki:loveu:

Wizyta w Miliczu, 60 km od Wrociławia :loveu:[/QUOTE]
zapytaj też może na wątku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/192672[/url]

Posted

[quote name='Korenia']ladySwallow - może torba z JRT?
[url]http://www.dogomania.pl/threads/221549-Nowe-TORBY-handmade-z-mopsem-JRT-z-miko%C5%82ajem-i-kwiatowa-)!-Na-BDT-u-ULV-do-31.01[/url][/QUOTE]

Jezu, ale kusisz, a ja bez kasy ;(

Posted

Dziewczyny, powiedzcie mi - my dotąd jeździliśmy do Szczytnickiego, ale pomyślałam sobie, żeby może pojechać do Parku Południowego albo Wschodniego, bo do obu mamy połączenie bezpośrednie tramwajem. Jak wyglądają tam tereny, gdzie polecacie jechać? Może bym się wybrała z młodym w ciągu najbliższych dni, tylko nie bardzo wiem, gdzie, a to cała wyprawa jak będę sama.

Posted

bylam raz z moja starsza suka w poludniowym i byla nieszczesliwa:))) ciagle bowiem slyszala "gdzie leziesz? rownaj!" i lazla po alejkach ze zwieszona glowa jak emeryt. tam nawet staw jest tak zrobiony, ze psu ciezko plywac-ale teraz i tak nie sezon.