Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ka_rolca']Bliżej rynku proszę:) Bo ja blisko mieszkam:)
Na biskupin czy do szczytnickiego zanim dojadę to spacer się skończy ;)[/quote]
polecam tramwaj - bo bliżej rynku to nie spuscisz nigdzie psa ze smyczy, a chyba nie o to chodzi? w rynku to sie mozemy co najwyzej napic :chlup: albo pojsc do Zwiazku :D

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Fuka'][b]agga[/b] - to pakuj sie w pociag i przyjezdzaj do nas :bigok:
zreszta nigdy nic nie wiadomo, bo jezeli uda mi sie wkrecić na Was zaczety dzisiaj kurs asystencki - to moze bede czestym gosciem w Opolu :hmmmm:[/quote]

Fuka bedzie fajnie jak odwiedzisz OPOLE :angel:

Posted

to bądź tak dobra i dryndnij do nich w poniedziałek czy przyjmą spóźnialską z rekomendacją z Wrocławia? ja sie dopiero w nocy w piątek dowiedziałąm na dogo, że tem kurs u nich rusza :roll:

Posted

Z pl.dominikanskiego jezdzi kilka tramwajow na biskupin (2,4,10). Ale ja znam super miejsce jakby sie szlo od petli autobusu 146. Przez zielony most nad Odra(chyba jaz bartoszowicki) pozniej przez tame i tam sa super tereny na spacer,a ze przejsc sie kawalek trzeba to chyba nie jest zbyt wielki problem?
Tylko mnie najbardziej by pasowalo za 2 tygodnie w weekend,wiec moze nawet juz Twoja suczka Fuka bedzie po cieczce 8)

Posted

Kawisie - to ja już od srody chyba zaczne puszczac luzem, a najpozniej we czwartek. Ale ona goła trochę po trymowaniu, wiec poki tak zimno - na dalekie spacery nie bedzie sie nadawac - na razie wychodzi częsciej i na krótko, ale za to intensywnie.
a co do weekendu - 19-20ty, to ja jestem bardzo za - tylko, że w niedziele - będe na wystawie w Gdansku, ale w sobotę chetnie bym przyszła :D

• 2 weeks later...
Posted

:bigcry: a ja nie dam rady - w niedziele jade do Gdańska i już widzę wyrażnie, że nie ma szans żebym wczesniej znalazła choć chwilę.... Tzn na spacer pojde jak zawsze, ale blisko i jak znam życie po ciemku, bo za dnia - marne szanse... No i bede miała w gościach suke 10 dni po sterylizacji i nie wiem czy ona sie bedzie nadawac na takie eskapady.
Może za tydzien? Ale tez w sobote, bo w niedzielę wystawa w Lesznie.....

Posted

Spacerek sie udal:) Pogoda byla super,bo byl snieg i swiecilo slonce,psiaki nawet sie ze soba zgadzaly i widzialysmy 2 sarny :D Szkoda tylko,ze tak malo osob bylo(az 2 :wink: )

Posted

[b]Witam wszystkich do tej pory przesiadywałam raczej tylko na foksterierach "krótkich" ale poszerzam horyzonty :D . Jestem z Wrocławia i z chęcią pójdę na zbiorowy spacer z moim foksikiem. Najlepiej niedziela po południu. Czy ktoś podejmuje temat??? Miejsce oczywście do ustalenia w ramach kompromisu.:) Milo to energiczny piechu bez konieczności doładowywania baterii, wymaga kontaktu z innymi psami, bym wreszcie po raz pierwszy w życiu zobaczyła go zmęczonego. [/b]

Posted

fajnie ze sie gormadka dogomaniakow wroclawskiech chetnych do spacerkow powieksza :) tylko ze ja akurat mam zajecia w ten weekend i caly spedze na uczelni wiec niestety nie moge :( pozdrawiam i amm nadzieje ze jakos innym razem sie uda :)

Posted

witam
mi niedziela pasuje tylko ze nie 12 bo rano mam egzamin i niewiem jeszcze o ktorej? chyba o 11 wiec na 12 nie zdaze. hmm to jakos sie umowcie a ja najwyzej dołącze jak sie okaze ze wczesniej skoncze :) byloby super , moja sunka juz sie cieszy :)
pozdrawiam

Posted

witam egzaminy mam jak sie okazalo w piatek i sobote a nie w sobote i niedziele ( nastepny weekend ) :lol: wiec niedziela wolna to sie spokojnie mozemy jakos umawiac, no jeszcze to zalezy jaka pogoda bo faktycznie jak sie snieg stopi to bedzie dopiero błotny spacer :evilbat:
pozdrawiam