Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zamówienie dla Gacka w drodze

142,20zł

6kg karmy Bosch + 2 zabawki piszczace Jeże :-)

6 puszek 635g Bozita + obiecany TZMestudio Furmaster - do rwania Gackowego futra :0

zajcie znać jak dotrze i czy się sprawdzi :)

SMACZNEGO :)

Posted

Zamówienie dla Gacka w drodze

142,20zł

6kg karmy Bosch + 2 zabawki piszczace Jeże :smile:

6 puszek 635g Bozita + obiecany TZMestudio Furmaster - do rwania Gackowego futra :0

zajcie znać jak dotrze i czy się sprawdzi :)

SMACZNEGO :)

Czy karma dotarła ?

Posted

Czy karma dotarła ?

Potwierdzam przybycie karmy, puszeczek, i czesadła. Wszystkie psiaki i kociaki zostały uczesane. Rzeczywiście lepiej czesze. 

Ku mojemu zdziwieniu nawet dogomania widzi moje ulubione wątki i już nie trzeba szukać na piechotę. Cud. Prawdziwy cud. 

Posted

Dama w futrze pięknie się prezentuje po wyczesaniu magicznym grzebieniem od opiekunek swoich. Dodatkowo damę w futrze socjalizuje serduszko, które wie, że Gacuś się boi i w związku z tym ze dwa razy dziennie powolutku do Gacusia podchodzi, wtula się w niego i cieszy się, że Gacuś pozwolił się jej pogłaskać. Opowiada mi potem, jak to Gacuś nie uciekał przed nią i takie tam.

Upały Gackowa znosi w miarę dobrze, nawet chwilami leżakuje w pełnym słońcu, jednak upały za nami, a nadszedł czas burz więc mamy przerąbane bo burza w nocy = zero spania dla mnie bo Gackowa potrafi na głowę mi wejść, a trzęsie się tak, że nie sposób zasnąć.

No i Gackowa śpi z Serduszkiem, wskakuje małej do łóżka i śpi w jej nóżkach całą noc.

033.JPG

• 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

A czemu mam wyliczać Gackową? Była mowa o Jordim, a Gackowa się żywi razem ze stadem od pewnego czasu. 

Dziewczyny, nie sposób kupować dla każdego psa oddzielnie na oddzielny paragon, nie mam pojęcia jak mam przeliczać ryż, chrupki i mięso dla niej. 

Czy mam zakładać, że Gackowa przejada 50 zł miesięcznie i te przelane sumy wkładać do skarbonki tymczasów?

Posted

Umówmy się tak - miesięcznie 50zł przelewamy i za Gacka i za Jordana ( w sensie po 50zł na jedzenie gotowane ) + zamawiamy puszki i co jakiś czas karmę - może tak być ?

Posted

Ewa nie mogę Ci wysłać PW komunikat że nie możesz otrzymywać wiadomości - podeślij mi konto może na maila albo na FB - ja piszę z pracy teraz i nie mogę wysłać CI wiad na fb

Posted

Ok, może tak być. Jednak paragony zbieram łączne. 

Dotarło 30 puszek i chyba 3 kg karmy suchej. Puszki dla Jordiego i Gacka wystarczą na miesiąc bo są dodatkiem do ryżu i chrupek.