Paulina94 Posted August 4, 2018 Share Posted August 4, 2018 Cudeńko :D Zaczepiają Was czasem przechodnie, żeby zapytać jaka to rasa :P ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyśka) Posted August 6, 2018 Share Posted August 6, 2018 Zdjęć nie widzę :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collakowa Posted August 11, 2018 Author Share Posted August 11, 2018 Dnia 6.08.2018 o 19:02, Tyś(ka) napisał: Zdjęć nie widzę :( Powinno już działać Dnia 4.08.2018 o 12:48, Paulina94 napisał: Cudeńko :D Zaczepiają Was czasem przechodnie, żeby zapytać jaka to rasa :P ? Tak, kilka razy nawet samochodem się zatrzymali, aby pytać cóż to za rasa. Ludzie też bardzo często nazywają ją charcikiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jolkablaszczyk Posted August 12, 2018 Share Posted August 12, 2018 a jak wam mija dalsza część lata? Co tam u was? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collakowa Posted August 13, 2018 Author Share Posted August 13, 2018 My wakacje spędzamy głównie na leniuchowaniu. Przez pogodę to jedyne co można robić w dzień to siedzieć w chłodnym mieszkaniu. Na spacerki chodzimy głównie wieczorami, jak nie jest o 19 bardzo gorąco to w miarę możliwosci jeżdżę z Zohrka na spacery albo do Ponieca, do Klaudii lub Nataszy, częściej bywam również u siostry na drugim końcu miasta, biorę siostrzencow i ich psy i idziemy na pobliskie pola. Teraz przez tydzień pieski będą miały wakacje bo śpimy sobie na dzialeczce, na której jest jedna wielka laba Pracuje też nad swoimi emocjami względem psa i nad Zohrki bo z nimi mamy trochę problemów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cerro Posted August 14, 2018 Share Posted August 14, 2018 Jakie cudo. :) Śliczną ma sylwetkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collakowa Posted August 15, 2018 Author Share Posted August 15, 2018 Dnia 14.08.2018 o 20:55, Cerro napisał: Jakie cudo. :) Śliczną ma sylwetkę. Dziękuję Tak, sylwetka jej się udała, jest taka, jaką wymarzyłam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulina94 Posted August 16, 2018 Share Posted August 16, 2018 No nie mogę się napatrzeć :D Fantastyczna :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collakowa Posted August 22, 2018 Author Share Posted August 22, 2018 Dziękuję :D Zmiany na głowie zniknęły, na łapce się goi (była największa) ale chyba znalazłam przyczynę :D Wyniki krwi pokazały, że ma młoda za mało białka, więc zmieniłam jej karmę z większą ilością i problemy znikają. Teraz aby żałuję, że ciągałam Zohre na niepotrzebne zastrzyki domięsniowe, bo teraz już wetów nie kocha tak jak kochała wcześniej :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyśka) Posted August 29, 2018 Share Posted August 29, 2018 Nie sądziłam, że zmiany na łapie mogą być rezultatem niedoboru białka, co też człowiek może się dowiedzieć ciekawego:) Może na nowo pokocha jak pójdziecie na parę wizyt socjalizacyjnych do wetów :) Zohrka jest przepiękna, ale najbardziej ujęły mnie zdjęcia Waszego teamu - cuudo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collakowa Posted September 18, 2018 Author Share Posted September 18, 2018 Mała aktualizacja :D Papiś ma już 9 miesięcy, zaczął treningi frisbee, była na jednym treningu coursingowym i raz na owieczkach (nie pamiętam, czy o tym wspominałam :P) Frisbee to nasz wspólny sport, który będzie przodującym. Uczymy się łapania dysków do pysia i z ręki, Coursing jest fajny, mamy niedaleko na treningi i będziemy jeździć z chęcią, by zobaczyć czy będzie chciała biec, ponieważ wpadła podczas pierwszego biegu w rolkę naciągającą linkę i się zniechęciła, znaczy chce biec, bardzo ją to jara, ale zbliżając się do rolki czuje się niepewnie. Na owieczkach też była troszku niepewna, ale był moment kiedy zatrybiła o co chodzi, a że koleżanka nasza ma owieczki, to w miarę możliwości będę chciała raz jeszcze jechać. A teraz czas na fotki :D Fot. Ja i Natasza M Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulina94 Posted September 19, 2018 Share Posted September 19, 2018 Super :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyśka) Posted October 4, 2018 Share Posted October 4, 2018 O raaany! Zakochuję się coraz bardziej, jest obłędna :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collakowa Posted October 4, 2018 Author Share Posted October 4, 2018 10 godzin temu, Tyś(ka) napisał: O raaany! Zakochuję się coraz bardziej, jest obłędna :) 13 października będę z młoda w poznaniu, jako obserwator na zawodach rally o. Będzie tam też zohrki siostra, więc jak bedziesz w okolicy, możesz wpaśc :D Tak samo częściej będe bywać z młoda we wrocku bo siostra tam się wyprowadziła :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collakowa Posted October 13, 2018 Author Share Posted October 13, 2018 Dzisiaj była pierwsza podróż pociagiem do Poznania oraz pierwszy raz w tramwaju. Suczka spisała się super! Spotkałyśmy sie z naszą ciotką Skazą i spędziłyśmy wspólnie pół dnia Kilka fotek z poniedziałku :D Fotografowała Natasza M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collakowa Posted October 28, 2018 Author Share Posted October 28, 2018 Czas na trochę jesieni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collakowa Posted October 28, 2018 Author Share Posted October 28, 2018 I mniej jesiennie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropi124 Posted November 5, 2018 Share Posted November 5, 2018 Piękne foty :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyśka) Posted November 8, 2018 Share Posted November 8, 2018 Dnia 4.10.2018 o 21:59, Collakowa napisał: 13 października będę z młoda w poznaniu, jako obserwator na zawodach rally o. Będzie tam też zohrki siostra, więc jak bedziesz w okolicy, możesz wpaśc :D Tak samo częściej będe bywać z młoda we wrocku bo siostra tam się wyprowadziła :D Ojej, ja 12ego jestem w Poznaniu, miniemy się ;) Super ekstra, to może prędzej uda nam się spotkać we Wro. Jesienne zdjęcia <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collakowa Posted November 9, 2018 Author Share Posted November 9, 2018 Tyska my będziemy tez teraz 12 w okolicach poznania ba spacerze (jezioro brzestek chyba) bo już listopad mamy :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collakowa Posted December 15, 2018 Author Share Posted December 15, 2018 Dzisiaj spotkałyśmy się na spacerze razem z Alicja i Gabi w Boszkowie, które uwielbiam, jeśli chodzi o wypad z psem. A poza sezonem jest tutaj tak pusto i spokojnie, że bez problemu pies moze latać luzem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collakowa Posted December 15, 2018 Author Share Posted December 15, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collakowa Posted December 15, 2018 Author Share Posted December 15, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Collakowa Posted February 16, 2019 Author Share Posted February 16, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts