Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']a jaką firme masz? lodowki?[/quote]
Samsung :loveu:
[quote name='Pegaza']
jakie macie lodowki w domu gadacccc
hcce takiej zeby sie nie psula byla ladna oszczedna itd[/quote]
No moja jest taka,ze nie była aż tak droga, pikna to ona jest faktycznie :loveu: Póki cosie nie psuje ale nie wiem ile ją mam 3-4 m-ce ? Oszczedna tyż nie wiem czy jest ale klasa A wiec powinna być :evil_lol: Ma jeden minus - chałasuje jakby myszy w kuchni latały czasem :evil_lol: Ale tylko chwile tak robi jak sie załącza do chłodzenia .. jakies 10 sekund takie dzwieki wydaje,ze czasem sie sama śmieje pod nosem jak akurat w kuchni jestem :evil_lol:
[quote name='madziasto4']O taaak Kasia dobrze mówi, muszę się odstresować...
Może se też łyknę przed ustną na śmiałość?? :evil_lol:

Dobra ide, branoc.[/quote]
Łykaj se Madzik, odstresowywywuj sie - jednym słowem - nie załuj se :evil_lol:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']
Cze 2Be.[/quote]
Cze Anusia :multi:
[quote name='Pegaza']ogladalismy te lodowki ale za duzo poczytalam w necie o nich ze sie psuja...[/quote]
E tam .. mi w każdym sklepie gdzie byłam piwiedzieli,ze te są najbardziej wytrzymałe. Nie ma za duzego wyboru w lodówkach :shake: Na pewno powiem Ci - ie bierz Amici!!!!! Popatrz jeszcze na Electrolux i Mastercook - reszta to badziew :shake:
[quote name='Anusia & Alutka']
W lodowkach sie nie orientujem, ale kupuj taka, co to sie nie bedzie po kazdym otwarciu zamykala na amen czyli na jakies 2 minuty zeby temperature wyrownac.[/quote]
O tym to nie słyszałam ale ciule mazane w mojej lodówce zamontowali alarm niedomkniętych drzwi zamiast zrobić samozamykające sie drzwi :angryy:

Posted

[quote name='tigrunia']
O tym to nie słyszałam ale ciule mazane w mojej lodówce zamontowali alarm niedomkniętych drzwi zamiast zrobić samozamykające sie drzwi :angryy:[/QUOTE]

No jest takie.
Jak czego zapomnisz z lodowy to odczekac musisz :cool1:

Ha ha ale dziady.
2Be ma alarm w lodowce :roflt: chroni przed wlamaniem :evil_lol:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']No jest takie.
Jak czego zapomnisz z lodowy to odczekac musisz :cool1:

Ha ha ale dziady.
2Be ma alarm w lodowce :roflt: chroni przed wlamaniem :evil_lol:[/quote]
To goopie to :cool1:

No kurde se to sprytnie wymyślili :mad: Dali fajną funkcje - bajer [COLOR=magenta]" Alarm otwartych drzwi" [/COLOR][COLOR=black]Jak to pięknie brzmi :cool1: No i przy okazji tak drzwi zrobili,zeby sie nie zamykały same :angryy: Żeby alarm se czasem popikał :cool1: A pika chyba po minucie dopiero .. jakos tak :angryy:[/COLOR]

Posted

[quote name='tigrunia']To goopie to :cool1:

No kurde se to sprytnie wymyślili :mad: Dali fajną funkcje - bajer [COLOR=magenta]" Alarm otwartych drzwi" [/COLOR][COLOR=black]Jak to pięknie brzmi :cool1: No i przy okazji tak drzwi zrobili,zeby sie nie zamykały same :angryy: Żeby alarm se czasem popikał :cool1: A pika chyba po minucie dopiero .. jakos tak :angryy:[/COLOR][/QUOTE]

No goopie.

To przez minute caly chlodek wywieje.
Goopie to.
Nie da sie jakos zamykacza zamontowac?

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']No goopie.

To przez minute caly chlodek wywieje.
Goopie to.
Nie da sie jakos zamykacza zamontowac?[/quote]

Jakiego zamykacza ?? Szczerze to nie myslalam nawet o tym :roll:

Posted

[quote name='tigrunia']Jakiego zamykacza ?? Szczerze to nie myslalam nawet o tym :roll:[/QUOTE]

A takiego CYK zamykacza :grins:

[quote name='madziasto4']Ja 20-tego kończę...
[/QUOTE]

Oj...

[quote name='Kasia']Cze. :loveu:
I nie wiem co więcej napisać...[/QUOTE]

Cze Kasia :loveu: ja tez.

Posted

My też mamy słonecznie :bigcool: Już czeci dzień :loveu:

Nooo, 20 koniec, a 23 odbiór dowodu i natentychmiast też na prawo jazdy się zapiszę :p

Jezuuu niech już ten cholerny maj minie...

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Sie wez zapisz na paszport.
Nie musisz na dowoda czekac.
Wogole nie musisz czekac jak ino na kurs.[/QUOTE]
A niee niee, tak, tak, wiem, na mature ide z legitką, a tak to wszedzie z paszportem jak trzeba. Tak tylko piszę co mam do zrobienia- bo właśnie przed chwilą z urzędu wróciłam ze świstkiem na odbiór za miesiąc.

Posted

[quote name='madziasto4']A niee niee, tak, tak, wiem, na mature ide z legitką, a tak to wszedzie z paszportem jak trzeba. Tak tylko piszę co mam do zrobienia- bo właśnie przed chwilą z urzędu wróciłam ze świstkiem na odbiór za miesiąc.[/QUOTE]

Yhy.
Za miesiac zdaza?

Poka morde :loveu: