Kasia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Nie idź!!!!!! Łyknij se i więcej ale nie idź! Kiedy pierwszy egzamin? :cool1: Quote
Pegaza Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 wlasnie widze jakie macie lodowki w domu gadacccc hcce takiej zeby sie nie psula byla ladna oszczedna itd Quote
madziasto4 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 O taaak Kasia dobrze mówi, muszę się odstresować... Może se też łyknę przed ustną na śmiałość?? :evil_lol: Dobra ide, branoc. Quote
madziasto4 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Kasia']Nie idź!!!!!! Łyknij se i więcej ale nie idź! Kiedy pierwszy egzamin? :cool1:[/QUOTE] Jezuuuu ale posty zgoopiały.... Pierwszy egazmin 5-ego. Quote
tigrunia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Pegaza']a jaką firme masz? lodowki?[/quote] Samsung :loveu: [quote name='Pegaza'] jakie macie lodowki w domu gadacccc hcce takiej zeby sie nie psula byla ladna oszczedna itd[/quote] No moja jest taka,ze nie była aż tak droga, pikna to ona jest faktycznie :loveu: Póki cosie nie psuje ale nie wiem ile ją mam 3-4 m-ce ? Oszczedna tyż nie wiem czy jest ale klasa A wiec powinna być :evil_lol: Ma jeden minus - chałasuje jakby myszy w kuchni latały czasem :evil_lol: Ale tylko chwile tak robi jak sie załącza do chłodzenia .. jakies 10 sekund takie dzwieki wydaje,ze czasem sie sama śmieje pod nosem jak akurat w kuchni jestem :evil_lol: [quote name='madziasto4']O taaak Kasia dobrze mówi, muszę się odstresować... Może se też łyknę przed ustną na śmiałość?? :evil_lol: Dobra ide, branoc.[/quote] Łykaj se Madzik, odstresowywywuj sie - jednym słowem - nie załuj se :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Madzkaaaaaaaaaaaa nie iiiiiidz!!!!!!!!!!!! Cze 2Be. Quote
Pegaza Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 ogladalismy te lodowki ale za duzo poczytalam w necie o nich ze sie psuja... Quote
Anusia & Alutka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 5 pierwszy egzamin... ja 9 bylam juz po śiśkim... W lodowkach sie nie orientujem, ale kupuj taka, co to sie nie bedzie po kazdym otwarciu zamykala na amen czyli na jakies 2 minuty zeby temperature wyrownac. Quote
Kasia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote=madziasto4;10003601 Pierwszy egazmin 5-ego. [/quote] Fiu fiu...to prawie już! Quote
tigrunia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Cze 2Be.[/quote] Cze Anusia :multi: [quote name='Pegaza']ogladalismy te lodowki ale za duzo poczytalam w necie o nich ze sie psuja...[/quote] E tam .. mi w każdym sklepie gdzie byłam piwiedzieli,ze te są najbardziej wytrzymałe. Nie ma za duzego wyboru w lodówkach :shake: Na pewno powiem Ci - ie bierz Amici!!!!! Popatrz jeszcze na Electrolux i Mastercook - reszta to badziew :shake: [quote name='Anusia & Alutka'] W lodowkach sie nie orientujem, ale kupuj taka, co to sie nie bedzie po kazdym otwarciu zamykala na amen czyli na jakies 2 minuty zeby temperature wyrownac.[/quote] O tym to nie słyszałam ale ciule mazane w mojej lodówce zamontowali alarm niedomkniętych drzwi zamiast zrobić samozamykające sie drzwi :angryy: Quote
Anusia & Alutka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='tigrunia'] O tym to nie słyszałam ale ciule mazane w mojej lodówce zamontowali alarm niedomkniętych drzwi zamiast zrobić samozamykające sie drzwi :angryy:[/QUOTE] No jest takie. Jak czego zapomnisz z lodowy to odczekac musisz :cool1: Ha ha ale dziady. 2Be ma alarm w lodowce :roflt: chroni przed wlamaniem :evil_lol: Quote
tigrunia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']No jest takie. Jak czego zapomnisz z lodowy to odczekac musisz :cool1: Ha ha ale dziady. 2Be ma alarm w lodowce :roflt: chroni przed wlamaniem :evil_lol:[/quote] To goopie to :cool1: No kurde se to sprytnie wymyślili :mad: Dali fajną funkcje - bajer [COLOR=magenta]" Alarm otwartych drzwi" [/COLOR][COLOR=black]Jak to pięknie brzmi :cool1: No i przy okazji tak drzwi zrobili,zeby sie nie zamykały same :angryy: Żeby alarm se czasem popikał :cool1: A pika chyba po minucie dopiero .. jakos tak :angryy:[/COLOR] Quote
Anusia & Alutka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='tigrunia']To goopie to :cool1: No kurde se to sprytnie wymyślili :mad: Dali fajną funkcje - bajer [COLOR=magenta]" Alarm otwartych drzwi" [/COLOR][COLOR=black]Jak to pięknie brzmi :cool1: No i przy okazji tak drzwi zrobili,zeby sie nie zamykały same :angryy: Żeby alarm se czasem popikał :cool1: A pika chyba po minucie dopiero .. jakos tak :angryy:[/COLOR][/QUOTE] No goopie. To przez minute caly chlodek wywieje. Goopie to. Nie da sie jakos zamykacza zamontowac? Quote
tigrunia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']No goopie. To przez minute caly chlodek wywieje. Goopie to. Nie da sie jakos zamykacza zamontowac?[/quote] Jakiego zamykacza ?? Szczerze to nie myslalam nawet o tym :roll: Quote
madziasto4 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']5 pierwszy egzamin... ja 9 bylam juz po śiśkim... [/QUOTE] Ja 20-tego kończę... [quote name='Kasia']Fiu fiu...to prawie już![/QUOTE] :placz: Quote
Anusia & Alutka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='tigrunia']Jakiego zamykacza ?? Szczerze to nie myslalam nawet o tym :roll:[/QUOTE] A takiego CYK zamykacza :grins: [quote name='madziasto4']Ja 20-tego kończę... [/QUOTE] Oj... [quote name='Kasia']Cze. :loveu: I nie wiem co więcej napisać...[/QUOTE] Cze Kasia :loveu: ja tez. Quote
Anusia & Alutka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Aga76']Bry słoneczne Anusia :lol:[/QUOTE] Slonecznie macie? U mnie chmury :roll: Bry Agus :loveu: Quote
madziasto4 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 My też mamy słonecznie :bigcool: Już czeci dzień :loveu: Nooo, 20 koniec, a 23 odbiór dowodu i natentychmiast też na prawo jazdy się zapiszę :p Jezuuu niech już ten cholerny maj minie... Quote
Anusia & Alutka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='madziasto4'] Nooo, 20 koniec, a 23 odbiór dowodu i natentychmiast też na prawo jazdy się zapiszę :p [/QUOTE] Sie wez zapisz na paszport. Nie musisz na dowoda czekac. Wogole nie musisz czekac jak ino na kurs. Quote
madziasto4 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Sie wez zapisz na paszport. Nie musisz na dowoda czekac. Wogole nie musisz czekac jak ino na kurs.[/QUOTE] A niee niee, tak, tak, wiem, na mature ide z legitką, a tak to wszedzie z paszportem jak trzeba. Tak tylko piszę co mam do zrobienia- bo właśnie przed chwilą z urzędu wróciłam ze świstkiem na odbiór za miesiąc. Quote
Anusia & Alutka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='madziasto4']A niee niee, tak, tak, wiem, na mature ide z legitką, a tak to wszedzie z paszportem jak trzeba. Tak tylko piszę co mam do zrobienia- bo właśnie przed chwilą z urzędu wróciłam ze świstkiem na odbiór za miesiąc.[/QUOTE] Yhy. Za miesiac zdaza? Poka morde :loveu: Quote
Recommended Posts