Magda Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Ty se chyba jaja robisz z tym na zawsze:angryy: Quote
Anusia & Alutka Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 cze :loveu: no na zawsze w synsie ze nie bydzie mie w domu... Quote
Anusia & Alutka Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 No bede czasem. Dopoki laptopa nie sprawie se to dorywczo bede. Ala zostaje w domu z Panem :( i nie ma juz kitki Quote
Kasia Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Ojej...a nie możesz jej zabrac ze sobą? :roll: Gdzie będziesz mieszkać? Pokaż Alke bez kitkową! Quote
Anusia & Alutka Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Szkoda mi jej zabierać. Tutaj ma przestrzeń, towarzystwo, bo tato jednak wieksosc czasu jest w domu, ma kota, pieski, a tam co? Blok i prawie caly dzien sama, w weekendy wyjazdowe nie wiem co... zreszta ona bez Pana by nie mogla, szczegolbie to bylo widac jak tato byl w szpitalu teraz a Ala szalala, szukala go, a pozniej nie odstepowala na krok. Pokaze jutro jak dopracuje na czupura. Quote
Kasia Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Będzie Ci smutno...:glaszcze: Ja to bez Fidlaka nie mogłabym chyba! Pamiętam jak rodziłam Łukaszka i pierwsze zadane 2 pytania: Ile palców ma Mały? i Co Fidlak dzisiaj jadł? :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Kasia napisał(a):Będzie Ci smutno...:glaszcze: Ja to bez Fidlaka nie mogłabym chyba! Pamiętam jak rodziłam Łukaszka i pierwsze zadane 2 pytania: Ile palców ma Mały? i Co Fidlak dzisiaj jadł? :evil_lol: No bedzie :( Hyhy pytania pierwsza klasa :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Jezu ja bez piesów, no albo chociaż jednego tobym tyż nie mogła :shake: Biedna Anusia, biedna Alutka :sad: Quote
Anusia & Alutka Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Bede miala dochodzacego walijczyka wujkowego. nom... Quote
madziasto4 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Bede miala dochodzacego walijczyka wujkowego. nom... Dochodzącego hmmm..ekhem. Ale że jak bedziesz miała? Tam tam? U się? Quote
Kasia_zg Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Ojoj to niefajnie że bedziecie musiały sie tak rozstać napewno bedzie za sobą tesknić.:sad: Ale lepeij jak Alutka bedzie z kimś w domku niż by miała całymi dniami siedzieć samiutka. Nio ale chybą bedziesz Anusiu odwiedzała rodzinny domek?? To chiciaż wtedy byście z Alusią mogły sie sobą nacieszyć. Miłego weekendziku życzymy:calus: Quote
Kasia Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Dobry Anuś i Alka :loveu: Dziś też nie w domku? A może znajdziesz chwilkę i tu zajrzysz?:lol: Quote
Pegaza Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Halo Anusia i reszta dogomaniaków ulubionych moich...:loveu: na reszte galerii czasu niet.. oj szkoda bardzo a długo Cie nie bydzie? ja se nie wyobrazam zeby psow przy mnie nie było.. to one mi caly dzien dotrzymuja towarzystwa.. oj naprawde szkoda mi Cię:glaszcze: Quote
Kasia Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Anuś nie umiała wleźć na dogo. Dziś/zaraz wyjeżdża do Wawy...Smutno Jej strasznie :placz: Quote
Pegaza Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Oj no nawet sie nie pozegnala noo nawet na gg :mad: to chyba sie tu zakotwicze heh jak jej nie bydzie przez dluzszy czas posprzątam wywietrze:p ale Kasia dlugo jej nie będzie?:roll: bo ja nic nie wiem... Quote
Kasia Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Pisała, że postara zaglądać sie tu w miarę często jak Jej możliwości pozwolą. I chce zakupić laptopa to wtedy pewnie będzie na bieżąco :lol: A wyjechała na zawsze...tak pisała. Quote
Pegaza Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 znaczy z wrocka do warszawy mieszkac na stale.. pracowac tam będzie? jii to ona moze sie z Agą spotkac ...:p Quote
Kasia_zg Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Cześć dziewczyny :) Żeby jak najszybciej tego laptopka se kupiła bo smutno tak tu bez niej bedzie... Quote
Pegaza Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Trututu co tu tak cicho.. przewietrzyc przyszłam Quote
madziasto4 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Anusia nooooo :-( Kupuj szybciorem tego laptopa noo Quote
Anusia & Alutka Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Jestem na troche z kruskawkami :grins: i tak: praca ok, nozki obtarte z kazdej strony wiec mniej ok, klawiatura niewygodna wiec tez nie ok, czasu brak buuu. rozstanie z Ala bylo straszne oj buuu ale jak juz wyszlam z domu to sie trzymalam jakos. napisze pozniej :loveu: Quote
Pegaza Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Hej Anusia:loveu: sie zemną nie pozegnala oj Ty:mad: to co laptopika juz masz czy jakis stary sprzęcik? Quote
Recommended Posts