Anusia & Alutka Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Anusia. Jak jej śmiesznie kitka stoi :roflt: Zaproszenia śliczne, kto je wybierał? Cze Sarus :loveu: :cool1: Mła wybieralam :loveu: madziasto4 napisał(a):Halo halo, tu madziasto4, odbiór. halo halo :razz: Pegaza napisał(a):Cze Anusiak:p golasek :turn-l: z tej Alki Cze D-E jak po komuni? Kasia napisał(a):Cze jek czapka! Kiedy powrót? Cze Kasia. Powrot jutro, na chwil kilka. Wiecej fot nie dam bo sie smiejecie :obrazic: Quote
Pegaza Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 brzuch mnie boli z smiechu myslalam ze "lacie wd...." :lol: oglądacie Czesia?:lol: ee tam nie marudaj o te fotki tylko dawaj... Anusia tak jak i przed pozatym dziennie w kosciele na majowe i mszy siedze Niki jutro ma test i tym sie bardziej denerwuje niz ta komunią co byla... Quote
Aga76 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Sluchajcie dostalam zaproszenia. Sa przepiekne ale jakie przeboje to masakra... Najpierw poczta zawalila, pozniej sie okazalo ze brakuje kilku zaproszen z personalizacja gosci- w tym jedno z naszej strony- oczywiscie dla kogo?? no kto zgadnie?? Dobrze Agus!! dla T mojej mamy :roll: wypisane zaproszenie bedzie obraza majestatu wiec trza jakos je dorobic. o matko i corko, straszne rzeczy. ale boskiej urody sa :loveu: :evil_lol: bo w tym musi być ukryty sen i jakaś straszna prawda... Anusia & Alutka napisał(a):Zaproszenia sa TAKIE ino troche inne :evil_lol: A mianowicie maja kokarde bordowa i imiona bordowe tyz. Sliczne :loveu: Fajne są takie zaproszenia, na majowe wesele dostaliśmy całkiem podobne, tylko troszkę inne :megagrin: Anusia & Alutka napisał(a): Wiecej fot nie dam bo sie smiejecie :obrazic: Daj daj, panna Alicja jest przesłodka :loveu: Pegaza napisał(a):brzuch mnie boli z smiechu myslalam ze "lacie wd...." :lol: oglądacie Czesia?:lol: cukieruchy smakowe... Quote
Kasia_zg Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Cze Aniusia :) Zaproszeni pikne, takie delikatne :) A słodkiej Alutki zawsze nam mało wiec dawaj fotek jak najwiecej:loveu: Quote
Pegaza Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Cze Anusia:p wlasnie siedze i mysle co tu napisac..oo francuz mi zszedl z paznokci:mad: to dlugo na nich nie posiedzial..ja bym musiala nic nie robic albo ciagle w rekawiczkach.. nudzi mi sie... Quote
Kasia Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Taa, zimno, mokro i wietrznie to pięknie...:roll: Quote
Anusia & Alutka Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Pegaza napisał(a):brzuch mnie boli z smiechu myslalam ze "lacie wd...." :lol: oglądacie Czesia?:lol: ee tam nie marudaj o te fotki tylko dawaj... Anusia tak jak i przed pozatym dziennie w kosciele na majowe i mszy siedze Niki jutro ma test i tym sie bardziej denerwuje niz ta komunią co byla... Czesia niet. A fotkow nie dam bo nie mam, o. I miec nie bede :cool1: Aga76 napisał(a)::evil_lol: bo w tym musi być ukryty sen i jakaś straszna prawda... Fajne są takie zaproszenia, na majowe wesele dostaliśmy całkiem podobne, tylko troszkę inne :megagrin: No wlacha i to mie martwi :evil_lol: Fajowe, siskim sie podobuja :loveu: Kasia_zg napisał(a):Cze Aniusia :) Zaproszeni pikne, takie delikatne :) A słodkiej Alutki zawsze nam mało wiec dawaj fotek jak najwiecej:loveu: Cze Kasiasta Kasiu :loveu: Pegaza napisał(a):Cze Anusia:p wlasnie siedze i mysle co tu napisac..oo francuz mi zszedl z paznokci:mad: to dlugo na nich nie posiedzial..ja bym musiala nic nie robic albo ciagle w rekawiczkach.. nudzi mi sie... Francuz :mdleje: Kasia napisał(a):Ja tak tylko szybko i przelotem... Cześć :loveu: To ja szybko cze! PositiveThought napisał(a):cześć AAki :loveu: aa, Kasiu, ja dziś piekna pogode przewidziałam i się sprawdziło :loveu: a to szystko przeczytałam w niebie :lol: Cze ATka :loveu: Kasia napisał(a):Taa, zimno, mokro i wietrznie to pięknie...:roll: U nas to samo. W centralnym sie hajcuje. PositiveThought napisał(a):wskakuj w Odre i do nas, na slonecko. Serio masz pogode taka? Cze siskim wrocilam na kwile, w weekend szkola i chiba znowu od razu do wawy, bo we wtorek jeszcze badania. Quote
Kasia Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 To od kiedy konkretnie ta robota będzie Anuś? Czuję się jakby jutro miał być poniedziałek :loveu: Pewnie dlatego, że do pracy idę... Quote
Pegaza Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Cze :p to zaluj że nie oglądasz tych mosków...:lol: Kasia ja mam wrazenie ze dzis niedziela... słuchajcie jutro m-a wybiera sie na spotkanie klasowe wysłać za nim nadajnika?:evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 tak tak, jedno czy dwa juz go ominęło teraz nie da się spławic ze nie idzie.. tez tak mysle hehe kto chętny?:evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 dobra Atka to idziesz Ty... hehe gdziescie pouciekały cooo no zostawiły mnie Quote
Anusia & Alutka Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 PositiveThought napisał(a):no pogoda zajefajna, dzisiaj caly dzień na dworze. :cool1: Kasia napisał(a):To od kiedy konkretnie ta robota będzie Anuś? Czuję się jakby jutro miał być poniedziałek :loveu: Pewnie dlatego, że do pracy idę... cze Kasie, wlezc na dogo nie moglam. robota bydzie jak skoncze badania. od czerwca, ale ktorego? Pegaza napisał(a):Cze :p to zaluj że nie oglądasz tych mosków...:lol: Kasia ja mam wrazenie ze dzis niedziela... słuchajcie jutro m-a wybiera sie na spotkanie klasowe wysłać za nim nadajnika?:evil_lol: wyslac wyslac! Pegaza napisał(a):tak tak, jedno czy dwa juz go ominęło teraz nie da się spławic ze nie idzie.. tez tak mysle hehe kto chętny?:evil_lol: JA CHETNA!! Cze dziolchy :loveu: Quote
Pegaza Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Cze :p poszedł .... ciekawe o ktorej "zlonduje"...:roll: taa Anusia jak się uwiniesz to moze zdazysz na koncowka imprezy hehe Quote
Magda Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Aaa... w środę. To dlatego takie pustki na dogo:evil_lol: Nie wiem czy mam się śmiać czy płakać...tak...........cicho:-( Karteczka fajna, ale to już słyszałaś, Alutka goła, to też słyszałaś:cool1: No to pozdrowienia! Quote
Anusia & Alutka Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Jestem przelotem. Wladka, jaka karteczka?? :loveu::loveu::loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Pegaza']Cze Anusia:p Ty przelotem to ja biegiem... Cze D-E! Nog nie polam! [quote name='Kasia']Cze Anusiak :loveu: Kiedy wpadniesz na dłużej? Cze Kasia, tera jestem do soboty chiba. I pozniej juz na zawsze mie nie ma. [quote name='madziasto4']Cze Anusia, mordo Ty moja! Cze Madzka, mordo moja :loveu: Cze siskim :loveu: Quote
Pegaza Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Cze Anusia:p nogi całe calutkie nawet nie drachnięte:eviltong: ciemu na zawsze? buu:-( Quote
Kasia Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Jak na zawsze Cię ni ma? Nie mów tak!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kasia_zg Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Anusia co Ty za głupoty wypisujesz??!! Nawet niech Ci takie rzeczy do głowy nie przychodzą...Pisz Nam szybko co to ma wogóle znaczyć ??:mad: Quote
Recommended Posts