Aga76 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Bo ja mysle zrobic aplikacje adwokacka i zalozyc firme- Sluby, wesela, rozwody- full service. Organizacja, porady prawne. Dla par korzystajacych z uslug organizacji przyjecia weselnego 20% znizki przy rozwodzie :grins: Myslicie ze to sie sprzeda? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: się sprzeda jak świeże bułeczki !!! Quote
Anusia & Alutka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Aga76 napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: się sprzeda jak świeże bułeczki !!! Wiedzialam :sweetCyb: Nigdy nie zapamietam tej popielniczki :shake: Quote
Aga76 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Wiedzialam :sweetCyb: :Rose: Markę już sobie wyrabiasza, a renoma będzie oj będzie... na całą Polskę... i nie tylko :razz: Quote
Pegaza Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 taa Anusia dobrze myslisz:lol: a moze ktos chętny do uslug Anusi? lodowke kupilam przywiozą w czwartek ale inną chcialam buu i wsio mam tylko pasek brązowy szeroki potrzebuje i ubrana jestem:p Quote
Aga76 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ooo mateńko, normlanie jakbym na jakiej obczyźnie byłam, Dario-Ewo, że co ty mówisz? :evil_lol: Nie mam paska szerokiego brązowego :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Aga76 napisał(a)::Rose: Markę już sobie wyrabiasza, a renoma będzie oj będzie... na całą Polskę... i nie tylko :razz: Wlasnie wlaaaasnie :loveu: Amerykance maja firmy organizujace tylko ta pierwsza czesc hihi. Pegaza napisał(a):taa Anusia dobrze myslisz:lol: a moze ktos chętny do uslug Anusi? lodowke kupilam przywiozą w czwartek ale inną chcialam buu i wsio mam tylko pasek brązowy szeroki potrzebuje i ubrana jestem:p Moze Kasiasta, bo ona tera najblizej :razz: Jaka lodowa? Dario czyli Ty jednak masz zamiar wystapic jak Ewa!! W brazowym pasku ino. Matko, uswietnisz uroczystosc :mdleje: Quote
Pegaza Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 haha Anusia dobre dobre wylapas mnie:lol: Beko srebna Aga a czego nie rozumiesz?:pucz sie ucz sie moze kiedy przyda na obczyznie:lol: Quote
Aga76 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Dario czyli Ty jednak masz zamiar wystapic jak Ewa!! W brazowym pasku ino. Matko, uswietnisz uroczystosc :mdleje: Dobrze, że chociaż w szerokim (tym pasku brązowym) a będzie w kolorze skóry? hihihi Anusia, lepszejsza jezdes od Amerykancuf! Quote
Aga76 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Pegaza napisał(a): Aga a czego nie rozumiesz?:pucz sie ucz sie moze kiedy przyda na obczyznie:lol: Ogólnie niewiele rozumiem :evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 :shake: skora moja bladawa pasek bedzie czekoladowy:lol: Quote
Pegaza Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 o jesu to tam wylapie a gdzie trza to nie :lol:oj Anusia Quote
Anusia & Alutka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Pegaza napisał(a):haha Anusia dobre dobre wylapas mnie:lol: Beko srebna Hyyyyy myslalam ze mie obrazasz i sie zastanawialam dlaczego i dlaczego srebrna?? :eviltong: a Ty o lodowce hyhy :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Aga76 napisał(a):Dobrze, że chociaż w szerokim (tym pasku brązowym) a będzie w kolorze skóry? hihihi Pegaza napisał(a)::shake: skora moja bladawa pasek bedzie czekoladowy:lol: Idz na zywiol!! Wez cielisty!! Quote
Pegaza Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 taa chcielibyscie :cool3: będe ubrana a pasek do ozdoby:eviltong: Quote
Aga76 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: może sama klamerka wystarczy... finezyjna Quote
Pegaza Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 ja wychodze z tych salonow bo te skoki mnie wykoncza. Wroce jak bedzie oki :cool1: Quote
Kasia_zg Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Wlasnie wlaaaasnie :loveu: Amerykance maja firmy organizujace tylko ta pierwsza czesc hihi. Moze Kasiasta, bo ona tera najblizej :razz: Anusiu świetny pomysł z ta firmą oczywiście że skorzystam bo na samą myśl o tym całym załatwianiu i bieganiu ciarki mi przechodzą najchetniej to bym chciała isc na gotowe ;) Ale ja poprosze narazie tą pierwszą część:evil_lol: Quote
Kasia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Cze Kasia! Dzis to ja nic nie mam, ale jutro bede miala to po M sie mozemy spotkac i opic tez mature Madzkowa. Dobra. Po M opijamy. Anusia & Alutka napisał(a): Dla par korzystajacych z uslug organizacji przyjecia weselnego 20% znizki przy rozwodzie :grins: To jest pomysł. Czy ktoś kto nie korzystał z usługi pierwszej moze skorzytać ze zniżki przy tej usłudze? :cool1: Quote
Magda Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Ja nie jestem w temacie, więc mówię nieśmiało hej!:loveu: Dario w końcu Cię złapałam! Co słychać oprócz dylematów lodówkowo - paskowych? Quote
Anusia & Alutka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Pegaza napisał(a):ja wychodze z tych salonow bo te skoki mnie wykoncza. Wroce jak bedzie oki :cool1: No ja se skoka zobaczylam i pozniej juz mi dogo nie dzialalo. Tyz jestem za sama klamra na przezroczystym pasku. :grins: Kasia_zg napisał(a):Anusiu świetny pomysł z ta firmą oczywiście że skorzystam bo na samą myśl o tym całym załatwianiu i bieganiu ciarki mi przechodzą najchetniej to bym chciała isc na gotowe ;) Ale ja poprosze narazie tą pierwszą część:evil_lol: Spoko luzik, przecie ze nie 2 czesci naraz :evil_lol: Ale to fajne takie, podobalo mnie sie to szukanie itepe. PositiveThought napisał(a):ŁO KUTWA! u mnie bydziesz, u mnie? :grins: Stettin, miasto portowe zaprasza :razz: może gdzieś to już tutaj leciało, ale ja nie wyłapałam - ile osób będzie, jeśli można spytać? ^^ No byde, byde. Upieczesz placek powitalny? :loveu: A o ludziach to chiba akurat nie mowilam. No jakos kolo 100. Umowa jest na okolo 100 czyli 80-120 Kasia napisał(a):Dobra. Po M opijamy. To jest pomysł. Czy ktoś kto nie korzystał z usługi pierwszej moze skorzytać ze zniżki przy tej usłudze? :cool1: Dobra to musze tacie zapowiedziec coby winiaka utoczyl. Wam to po znajomosci jakby co. Sie dogadamy :razz: Ino i tak musicie odczekac jeszcze jakies 5 lat. Magda_Miki napisał(a):Ja nie jestem w temacie, więc mówię nieśmiało hej!:loveu: Cze Wladka :shake: Quote
madziasto4 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Cze Anusia, przyznaję się bez bicia, że nic nie czytałam, i nie wiem o czym mowa. Wyczytałam tylko coś o opijaniu matury :p Quote
Magda Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 madziasto4 napisał(a):Cze Anusia, przyznaję się bez bicia, że nic nie czytałam, i nie wiem o czym mowa. Wyczytałam tylko coś o opijaniu matury :p No tak! To to musiałaś wyczytać:diabloti: Quote
madziasto4 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Magda_Miki napisał(a):No tak! To to musiałaś wyczytać:diabloti: Żebym tylko pamiętała o co to chodziło dokładnie z tymi Twoimi roratami w środku nocy i jakimiś nocnymi alkoholowymi przygodami, to bym Ci przypomniała. Ale nie pamiętam. :p Quote
Recommended Posts