tigrunia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Jajca se robisz? Ja leosia?? JA?? A co , nie /???? Wiesz Ty co ? Ja to właśnie zaczynam załować, że nie oglądałam tego filma .. coś mnie ta końcówka zaczęła wciągać Quote
Anusia & Alutka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 tigrunia napisał(a):A co , nie /???? Wiesz Ty co ? Ja to właśnie zaczynam załować, że nie oglądałam tego filma .. coś mnie ta końcówka zaczęła wciągać Nie cierpiem go. Nastepna cwinia zboczona :evil_lol: Quote
tigrunia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Nie cierpiem go. Nastepna cwinia zboczona :evil_lol: A tam gadasz :roll: Ja jak Titanica do kina puscili to go uwielbiałam :loveu: Potem uwielbiać go zaczeło sie robić bee :oops: wiec go znienawidziłam :angryy: A teraz to już mi wisi :roll: Upsssssssssss :oops: Quote
Anusia & Alutka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 tigrunia napisał(a):A tam gadasz :roll: Ja jak Titanica do kina puscili to go uwielbiałam :loveu: Potem uwielbiać go zaczeło sie robić bee :oops: wiec go znienawidziłam :angryy: A teraz to już mi wisi :roll: Upsssssssssss :oops: Chyba wiem co gadam! Niemenski jest, Aga przyjdz i potwierdz. No wlasnie, upssssssssss Quote
Aga76 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 tigrunia napisał(a): Wiesz Ty co ? Ja to właśnie zaczynam załować, że nie oglądałam tego filma .. coś mnie ta końcówka zaczęła wciągać żeby tak otwarcie... hihihi Anusia & Alutka napisał(a):Chyba wiem co gadam! Niemenski jest, Aga przyjdz i potwierdz. Potwierdzam Bry Quote
Pegaza Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Halo:p ciesze sie ze podobala sie:p a co do galeryjki, no Kasia racje ma, nie mam czasu ...:eviltong: Anusia nie wybrzydzaj co Ty myslalas, ze ja tam nago pozowac będe?:eviltong: Leosia znam, dziennie jest molestowany przez Pipi:lol: wlasnie dostala cieczke.. Niki mi złotą tarcze zgubiła w szkole buu Quote
Kasia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Dobry zonkowy :loveu: Na temat Leosia sie nie wypowiadam. Za bardzo rozlazły jest jak dla mnie...taki ślimakowaty, bleeeee. Quote
madziasto4 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Gdzie to ja jestem? Aaa, u Alutki. Cześć :loveu: Quote
tigrunia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Dziewczyny wiecie co ? Ja tak sobie myśle i .. stwierdzam iż normalnych facetów to już na tej ziemi nie ma :shake: Masakra jakaś ! Wygineli, czy co ?? Chyba będzie come back :roll: On był najbardziej męski z meskich :cool1: Quote
madziasto4 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 tigrunia napisał(a):Dziewczyny wiecie co ? Ja tak sobie myśle i .. stwierdzam iż normalnych facetów to już na tej ziemi nie ma :shake: Masakra jakaś ! Wygineli, czy co ?? Chyba będzie come back :roll: On był najbardziej męski z meskich :cool1: Wymarły gatunek :cool1: Quote
tigrunia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 madziasto4 napisał(a):Wymarły gatunek :cool1: Niestety :cool1: No i wpadłam na pomysł dla Fidlakowej przy tej okazji :multi: DINOZAURY!! Macie Kasiu dzieś tam w tych dołach polski park dinozaurów?? Bo koło mnie są już dwa - jeden na Poznań jak sie jedzie (w Rogowie) jakieś 80 km od Bydg. A drugi otworzyli teraz w Weekend w Solcu (30km) no i słyszałam że gdzieś tam na dole PL jest ponoć największy taki park .. kurde sie rozpisałam. Ale to świetna sprawa dla takich dzieciaczków :loveu: Pospacerować można, zjeść coś, plac zabaw jest of corse ;) No .. koniec :cool3: Quote
Kasia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 A wiesz, że nie mam pojęcia czy cos takiego jest i gdzie dokładnie? Musiałabym poszperać i poszukać bo faktycznie ciekawa to sprawa i obiekt :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Aga76 napisał(a): Potwierdzam Bry No, wiedzialam ze Ty sie rozumisz. :loveu: Pegaza napisał(a):Halo:p ciesze sie ze podobala sie:p a co do galeryjki, no Kasia racje ma, nie mam czasu ...:eviltong: Anusia nie wybrzydzaj co Ty myslalas, ze ja tam nago pozowac będe?:eviltong: Leosia znam, dziennie jest molestowany przez Pipi:lol: wlasnie dostala cieczke.. Niki mi złotą tarcze zgubiła w szkole buu No tak wlasnie myslalam... Oj buuu i co tera z taka tarcza? Cze D-E. Kasia napisał(a):Dobry zonkowy :loveu: Na temat Leosia sie nie wypowiadam. Za bardzo rozlazły jest jak dla mnie...taki ślimakowaty, bleeeee. O, i Ty Kasia sie rozumisz :loveu: madziasto4 napisał(a):Gdzie to ja jestem? Aaa, u Alutki. Cześć :loveu: Cze Madzka! tigrunia napisał(a):Dziewczyny wiecie co ? Ja tak sobie myśle i .. stwierdzam iż normalnych facetów to już na tej ziemi nie ma :shake: Masakra jakaś ! Wygineli, czy co ?? Chyba będzie come back :roll: On był najbardziej męski z meskich :cool1: A idz wez Ty 2B to chyba naczaszke upadlas. On menski? Wiesz kto jest mensi? najbardziej menski z menskich? Domunic Purcell :loveu: Jak nie wiesz ktory to to se w google wpisz. Quote
Kasia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Wiesz kto jest mensi? najbardziej menski z menskich? Domunic Purcell :loveu: Jak nie wiesz ktory to to se w google wpisz. raczej na pewno se wpisze....:evil_lol: Cze Anuś :loveu: Ten jego serialowy brat też jest niczego sobie...choć oczywiście TEN jest bardziej fajowy!!!! Quote
Anusia & Alutka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Kasia napisał(a):raczej na pewno se wpisze....:evil_lol: Cze Anuś :loveu: Ten jego serialowy brat też jest niczego sobie...choć oczywiście TEN jest bardziej fajowy!!!! Dominic 2B, tam mi sie literowka wkradla. No Kasia Ty sie rozumisz :loveu: On jest normalnie taki, ze majtki przez glowe jak to mowi moja kolezanka :evil_lol: Quote
Kasia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): No Kasia Ty sie rozumisz :loveu: On jest normalnie taki, ze majtki przez glowe jak to mowi moja kolezanka :evil_lol: Rozumim :loveu: Ach, sama bym pewnie próbowała aż bym dała radę :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Kasia napisał(a):Rozumim :loveu: Ach, sama bym pewnie próbowała aż bym dała radę :evil_lol: Hyh a jak nie Ty sama to on, bo takimi ryncami to nie jedno pewnie potrafi... PositiveThought napisał(a):czeeeść :loveu: e tam. ja to bym se takiego mixa zrobiła... klata Vina Diesela, talent Timberlake'a, wygląd CLOONEYA <33(ja to dziady lubię xD). Nie przesadzasz? Jak dziady to znaczy sie ze zaburzone relacje z ojcem. Psychoanaliza w trzech slowach. Quote
Kasia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Hyh a jak nie Ty sama to on, bo takimi ryncami to nie jedno pewnie potrafi... Takim ryncom to na pewno NIE powiedziałabym: Weź te rynce, ni ma synsu! Quote
Anusia & Alutka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 PositiveThought napisał(a):nie znam mojego ojca :cool1: czyli prawde mowie i serio jest tak Kasia napisał(a):Takim ryncom to na pewno NIE powiedziałabym: Weź te rynce, ni ma synsu! :roflt: ja tyz nie! nigdy w zyciu! Quote
Magda Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Hej Anusiak! Wesoło tu u Ciebie, naprawdę:loveu: Ja wolę Wenta, bo wolam szczuplejszych:eviltong: Dario foteczki cudo!:loveu: Musisz pomyśleć nad galerią. Zobacz u mnie posty nie przybywają w zastraszającym tempie, ale jakoś idzie (choć mogło być lepiej:oops:, ale to moja wina). Quote
Anusia & Alutka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 PositiveThought napisał(a):no wiem, że tak jest, wszyscy tak mówią :cool1: ale sie martwic nie ma co, ja tyz dzieciarni nie lubiem Kasia napisał(a):Anuś, a komuś już tak rzekłaś...? :evil_lol: No ba, pewno ze rzeklam :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Magda_Miki napisał(a):Hej Anusiak! Wesoło tu u Ciebie, naprawdę:loveu: Ja wolę Wenta, bo wolam szczuplejszych:eviltong: Cze jak zawsze Wladka :loveu: On taki malo menski w moich oczach jezd. Taka lalka za bardzo. Quote
Kasia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): No ba, pewno ze rzeklam :eviltong: I to się ceni :p Quote
Recommended Posts