Anusia & Alutka Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Kasia napisał(a):Co oni widzieli bez to okno jak tam ciemnica wielka? :cool1: Dobry AA :loveu: Cze Fidlasci :loveu: Ta otchlan to ogrod ale na prawo jest ulica i swica latarniee, to se moze cos wylookali :niewiem: ale dluzsza chwile tak sie gapili :evil_lol: Quote
Kasia Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Borys świecił Alce to coś tam pewnie widzieli...:p Quote
Anusia & Alutka Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Kasia napisał(a):Borys świecił Alce to coś tam pewnie widzieli...:p Hyhy i to jest wlasnie to swiecenie oczami :evil_lol: Quote
tigrunia Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 No ja tyz chopów nie lubie w takich sytłacjon , ale tyn jest wyjątkowo spoko :evil_lol: Quote
Magda Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 madziasto4 napisał(a):Ej monitor mi bzyczy. Coś Ty tam schomikowała, co? Co to za galeria? Edit: A już wiem. Cześć Anusia!:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Aga76 napisał(a):Romantyczny parapet Dobry Anusia. Cze Agus :loveu: madziasto4 napisał(a):Ej monitor mi bzyczy. Huknij raz a dobrze, moze przestanie. Magda_Miki napisał(a):Coś Ty tam schomikowała, co? Co to za galeria? Edit: A już wiem. Cześć Anusia!:loveu: Cze Wladka! Podpis Ci spier... teges.... no. Quote
madziasto4 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Huknij raz a dobrze, moze przestanie. To chyba nie jest właśnie kwestia huknięcia, bo to mi w kablach bzyczy :hmmmm: Bzyczy i monitor gaśnie. Coś się spierniczyło w monitorze, trzebaby oddać, dobrze, że gwarancja jeszcze go obejmuje. Quote
Anusia & Alutka Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 madziasto4 napisał(a):To chyba nie jest właśnie kwestia huknięcia, bo to mi w kablach bzyczy :hmmmm: Bzyczy i monitor gaśnie. Coś się spierniczyło w monitorze, trzebaby oddać, dobrze, że gwarancja jeszcze go obejmuje. moze buzia do Was idzie? Quote
tigrunia Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Mi tyż bzyczy Madzka .. ale odkad go kupiłam tak bzyczy - only jak przesuwam go np. Coś kabelek nie styka. A nie idę z nim na gwarancje bo bym 3 tyg musiała czekać na niego :angryy: Quote
madziasto4 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):moze buzia do Was idzie? Nie buzia, bo to już od dawna się tak dzieje buuu tigrunia napisał(a):Mi tyż bzyczy Madzka .. ale odkad go kupiłam tak bzyczy - only jak przesuwam go np. Coś kabelek nie styka. A nie idę z nim na gwarancje bo bym 3 tyg musiała czekać na niego :angryy: No, nie styka własnie no. Coś z zasilaczem monitorowym musi być, tak mi powiedział taki gość jeden. Quote
tigrunia Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Mi tam nikt nic nie powiedział i nie wiem czy to zasilacz czy kabelek w każdym bądz razie musze chyba iść na tą gwarancje bo mam 3 lata a monitor chyba ze 2,5 stoi :cool1: Quote
Sara_i_Aris Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Cześć Anusia. Zdjęcia parapetowe śliczne, tylko czemu Alutka się nie odwróciła? :-( Quote
Anusia & Alutka Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Atka barometr :calus: Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Anusia. Zdjęcia parapetowe śliczne, tylko czemu Alutka się nie odwróciła? :-( Cze Sarus :loveu: No bo oni zajeci byli obserwacja, no nie kumasz? Ale nawet wyobrazcie se ze ogrodowe foty mamy hyhy. Bry :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Jade jutro. Masz ATka proszem: I dosc juz tych zdjec :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Nom, Ala :grins: Sluchajcie dostalam zaproszenia. Sa przepiekne ale jakie przeboje to masakra... Najpierw poczta zawalila, pozniej sie okazalo ze brakuje kilku zaproszen z personalizacja gosci- w tym jedno z naszej strony- oczywiscie dla kogo?? no kto zgadnie?? Dobrze Agus!! dla T mojej mamy :roll: wypisane zaproszenie bedzie obraza majestatu wiec trza jakos je dorobic. o matko i corko, straszne rzeczy. ale boskiej urody sa :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 madziasto4 napisał(a):O Alutka w plenerze :loveu: Ladna mam trawencje co? Wstaaaaawac spiochy :evil_lol: Quote
Kasia Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Nie tylko Atka to barometr. Moje kolana też. Wczoraj przepowiedziały burze i deszcze. A łupały strasznie!!! :cool1: Oooo, Alka golutka :loveu: Teraz ją ścinałaś czy już kiedyś...? Pokaż te boskie zaproszenia. Quote
Anusia & Alutka Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Kasia napisał(a):Nie tylko Atka to barometr. Moje kolana też. Wczoraj przepowiedziały burze i deszcze. A łupały strasznie!!! :cool1: Oooo, Alka golutka :loveu: Teraz ją ścinałaś czy już kiedyś...? Pokaż te boskie zaproszenia. Yyyy kiedys juz. Cze Kasia. Jaka dzisiaj pogoda bydzie ale we wro? Zaproszenia sa TAKIE ino troche inne :evil_lol: A mianowicie maja kokarde bordowa i imiona bordowe tyz. Sliczne :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Cześć Anusia. Jak jej śmiesznie kitka stoi :roflt: Zaproszenia śliczne, kto je wybierał? Quote
Recommended Posts