tigrunia Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 O fuuuuuuuuu .. nie cierpie smalcu :shake: Ja karkóweczke zaraz na jutro szykuje :loveu: Piec sie bedzie :loveu: ze ślikami :loveu: Quote
Kasia Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 madziasto4 napisał(a): A kobiety się nie zlatują? :evil_lol: :oops: I po co ten rumieniec? :evil_lol: Syscy bez względu na płeć i wiek sie zlatują :loveu: madziasto4 napisał(a): 2B nie wiesz co dobre! Oj nie wiesz co tracisz 2B!!! Quote
Kasia Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Dobry Anuś i Alu :loveu: Może jakieś zdjęcie dasz...dawno nie było :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Kasia napisał(a):Moja babcia robi rewelacyjny smalec. Jak biorę go do pracy to pół budynku sie zlatuje z ogórasami :evil_lol: madziasto4 napisał(a):A kobiety się nie zlatują? :evil_lol: :oops: :roflt: Moj tato robi dobry szmalec. Do tego juz prawie zrobionego daje podsmazona cebulke, kielbaske podsmazona, i costam jeszcze chiba i jest mniamcu mniamciu. 2B to sie nie zna, jej nie trza sluchac. Jade zara na podboj pomorza :razz: Wladka swinio jak zobaczysz wieczorowa pora ten blask w Koszalinie, to wlasnie ja, nasza gwiazda sie pojawilam :eviltong: Quote
Kasia_zg Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Cześć Anusiu :) Ojaaa ale narobiłyście mi sakusia na smalczyk z ogóreczkami aż ślinka cieknie Anusiu przyjemnego podbijania pomorza ale pojawiaj sie czasami Pozdrawiamy:loveu: Quote
madziasto4 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Anusia & Alutka napisał(a)::roflt: Moj tato robi dobry szmalec. Do tego juz prawie zrobionego daje podsmazona cebulke, kielbaske podsmazona, i costam jeszcze chiba i jest mniamcu mniamciu. Ja mam cebulkę, słoninkę i podgardle :cool1: Cze A&A, Władka Cię powitała z transparentem? Quote
madziasto4 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Anusia zeszła na psy, obuwiem Hali się żywi... Quote
Anusia & Alutka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Heloł jestem :grins: ATka piekne baloniki :loveu: Wladka cwinia nawet jednej szarfy nie wywiesila. [SIZE="1"]ona tylko doope pokazywac umi Pokoik piekny mialam, jak sie zbiore to pokaze. Morze pikne bezfalowe, niebo bez jednej chmurki, maliny z lodami super :loveu: Fajnych doop niet :shake: Quote
Aga76 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Anusia :loveu: Jak tam ładnie napisałaś na nebezko :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Cze Madzka i Aga :loveu: To na nebezko to tak naprawde jest, sprobuj sie odezwac do niej na gygy to od razu doopsko wypina. I jeszcze pantalony sciaga. Quote
Anusia & Alutka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 PositiveThought napisał(a)::megagrin: cze Anus :grins: noo i sperpentyny też były, widziałaś? ooooj serpentynow niet :shake: cze ATka :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 madziasto4 napisał(a):C Z E Ś Ć :grins: C Z O Ł E M :grins: Quote
Kasia Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Przez głowę je ściąga oczywiście :cool1: Cze Anuś :loveu: U Atki pisałam ale i tu napiszę. masz jakieś zdjęcie kiecki? Quote
Aga76 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Kasia napisał(a):Przez głowę je ściąga oczywiście :cool1: :evil_lol: to musi być piękny widok Quote
Kasia Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Aga76 napisał(a): :evil_lol: to musi być piękny widok będzie jak je tak ściągnie :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Kasia']Przez głowę je ściąga oczywiście :cool1: Cze Anuś :loveu: U Atki pisałam ale i tu napiszę. masz jakieś zdjęcie kiecki? Nie wim jak je sciaga :shake: U ATki odpisalam ale i tu odpisze. http://pracowniaslubna.eu/images/stories/001.jpg Quote
madziasto4 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Kasia napisał(a):Tam odpisałam ale i tu odpiszę: PIĘKNA :loveu: To ja idę do Atki napisać, że ładna :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Kasia napisał(a):Tam odpisałam ale i tu odpiszę: PIĘKNA :loveu: madziasto4 napisał(a):To ja idę do Atki napisać, że ładna :loveu: Aga76 napisał(a):Ale piękna, romantyczna... :loveu::loveu::loveu: Zgadzam sie :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts