tigrunia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 U mnie dziś jeszcze ani kropelka nie spadła ale chmury deszczowe od rana :shake: Quote
Kasia_zg Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Kłaniamy sie pieknie i witamy ciepło :loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]U Nas też jescze nie pada ale niebo przybrało czarne barwy coś czuje że jak wkońcu lunie to bedzie nieciekawie[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Magda Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 My też przyszliśmy:p O pogodzie nie będę wspominać, bo nie ma o czym mówić:cool1: Moje kości nie widziały słońca chyba od tygodnia... a co dopiero lasek:lol: Quote
Kasia Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Widzisz Władka, widzisz! Przychodzą jak Ty i odchodzą jak Ty...Pewnie lasek dopilnować bo co innego?:diabloti: Quote
Anusia & Alutka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Dobry. [SIZE="1"][COLOR="PaleTurquoise"]ale koopa[/COLOR][/SIZE] Jade do szkoly, ale wroce. Nie zostaje we wro. Quote
Kasia Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Jade do szkoly, ale wroce. Nie zostaje we wro. [/quote] Masz racje, nie zostawaj tylko wracaj :loveu: Quote
Kasia_zg Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Anusiu [IMG]http://********.com/forum/images/smilies/calus.gif[/IMG][/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Miłego weekendziku:lol:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
madziasto4 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Cześć Anusia :loveu: Zrobiłam zdjęcie, zrobiłam zdjęcie do dowodu :grins: Zostałam zmuszona- koniecznie nakazali przynieść zdjęcie do świadectwa szkolnego, więc za jednym zamachem zrobiłam i do dowodu :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Kasia']Masz racje, nie zostawaj tylko wracaj :loveu:[/QUOTE] Jednak zostalam. Znaczy wrocilam i pojechalam znowu, bo kolezanka z kolega mnie odwozili do domku i stwierdzili ze skoro i tak wracaja to zebym z nimi pojechala. [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Anusiu [IMG]http://********.com/forum/images/smilies/calus.gif[/IMG][/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Miłego weekendziku:lol:[/COLOR][/I][/CENTER][/QUOTE] Cze Kasia :loveu: obrazek z gnata wklejany?? [quote name='madziasto4']Cześć Anusia :loveu: Zrobiłam zdjęcie, zrobiłam zdjęcie do dowodu :grins: Zostałam zmuszona- koniecznie nakazali przynieść zdjęcie do świadectwa szkolnego, więc za jednym zamachem zrobiłam i do dowodu :lol:[/QUOTE] Jestem z Ciebie taaaaka dumna :calus: Poka zdjecie poka!! [quote name='Kasia']Anuś wróciłaś już?[/QUOTE] Bylam ale mialam humor nie w ta strone... [quote name='Aga76']Bry Anusia poniedziałkowo.[/QUOTE] Bry wieczor Agus wtorkowo :loveu: Cze siskim :loveu: Quote
Pegaza Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Cze all potrzebuje wsparcia ale solidnego buu Quote
Kasia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Pegaza'] potrzebuje wsparcia ale solidnego buu [/quote] Jeszcze lodówy nie wybrałaś? :cool1: Quote
Pegaza Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 eh dzis oglądalam i dzis byl straszny dzien chyba wiecie o co chodzi nie? nie musze gadac... Quote
Anusia & Alutka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Pegaza']Cze all potrzebuje wsparcia ale solidnego buu[/QUOTE] Oj buuuu. Tulimy tulimy :calus: Wspieraaamy Cie :evil_lol: [quote name='Kasia']Jeszcze lodówy nie wybrałaś? :cool1:[/QUOTE] A jaka kcesz? [quote name='Pegaza']eh dzis oglądalam i dzis byl straszny dzien chyba wiecie o co chodzi nie? nie musze gadac...[/QUOTE] Chiba wiemy. Wiemy? Mam swietny pomysl. Napijmy sie :drink: Strona nr [SIZE="5"]600[/SIZE] Quote
Pegaza Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 ja nie wiem ja bralam prochy:roll: moze ja wodą zwyklą to przypieczetuje Quote
Kasia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Nie odmówię .... [IMG]http://yelims1.free.fr/Alcooliques/Alcooliques21.gif[/IMG] [LEFT][IMG]http://yelims1.free.fr/Alcooliques/Alcooliques18.gif[/IMG][/LEFT] Quote
tigrunia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Załapie sie jeszcze ?? :evil_lol: Chętnie sie napije bo coś mnie dziś suszy :chlup::drink1: D-E jakiej lodówy szukamy ?? Bo ja świeżo co nową kupilam - służę radą :cool3: Quote
madziasto4 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Tu się zgina dziób pingwina, nie pokazę zdjęcia :eviltong: Ooo nareszcie gdzieś jakaś okazja do wzniesienia toastu :drink1: Quote
tigrunia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='madziasto4'] Ooo nareszcie gdzieś jakaś okazja do wzniesienia toastu :drink1:[/quote] Madzka - Ty sie znowu obalasz :shake: Troche odpowiedzialności !! :shake: Ach ta młodzież :evil_lol: Quote
Recommended Posts