Magda Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Cześć Anusiak! Katastrofa! Nie mogę zapiąć się w kreacje sylwestrową:placz::placz: I co ja teraz zrobię! Quote
madziasto4 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Magda_Miki']Cześć Anusiak! Katastrofa! Nie mogę zapiąć się w kreacje sylwestrową:placz::placz: I co ja teraz zrobię![/QUOTE] Ulala, trzabyło nie jeść tyle w święta:evil_lol: NŻD Władzo na przyszłość:evil_lol: Quote
Magda Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Nie jadłam tyle! To samo jakoś tak... no tak samo....prawda?:-( Mam ciążę spożywczą normalnie... No nic trzeba pomyśleć nad inną kreacją:shake: Przestań bawić się w kody TY:mad: Bo zrobie Ci ZZŁIU Quote
madziasto4 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Idź bez kreacji:evil_lol: Ja w kody? W jakie kody? Nie wie co to NŻD? :grins: Oo, a ZZŁIU to co niby? :stupid: Quote
Magda Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Chciałabyś:evil_lol: Nie wie! A ty nie wiesz co to ZZŁIU? Zrobie to kiedyś:diabloti: Quote
madziasto4 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Jaa? Skąd. Ale koledzy toby się pewnie ucieszyli:evil_lol: NŻD- Nie żryj dużo :p Zrób, zrób. To się dowie co to. Quote
Magda Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Madźka idź spać, bo przez Ciebie spadne z krzesła:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Tylko nie za głośno spadaj, bo cisza nocna:evil_lol: Quote
Magda Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Czy Ty zawsze musisz być taka ćwinia? Zawsze źle życzysz...:placz: Grabisz sobie, oj grabisz! Quote
madziasto4 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Sama powiedziałaś, że zaraz spadniesz :niewiem: A ja tylko dobrze radzę:p Quote
Magda Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Trzeba było napisać, że zaraz przylezisz i uratujesz, albo coś w tym stylu:cool1: Idem spać... oślepnę od tego monitora w końcu Quote
madziasto4 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Taa, już, zaginam kiecę i lecę. Cię ratować, pff :cool1: No idź, dobranoc. Ja też idę. :bye: Quote
Kasia Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Hej Anuś :loveu: Kiedy Ty tak dokładnie wybywasz do tej Wawy? Zaraz po nowym roku? Quote
Anusia & Alutka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Magda_Miki']Cześć Anusiak! Katastrofa! Nie mogę zapiąć się w kreacje sylwestrową:placz::placz: I co ja teraz zrobię![/QUOTE] Oj hihi :megargin: To tera Wladka szlaban na ryj, potrojna porcja spacerow Mikulca, podwojna celuloza zeby oczyscic jelito, wazelina i moze jakos sie w kiecke wbijesz. [quote name='Kasia']Hej Anuś :loveu: Kiedy Ty tak dokładnie wybywasz do tej Wawy? Zaraz po nowym roku?[/QUOTE] Czesc Kasiu! Na szczescie mi sie odwleklo w czasie. Albo polowa stycznia albo luty. Aha, wszystkim czesc :loveu: Quote
Aga76 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Dzień dobry A&A szlaban na ryj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Aga76']Dzień dobry A&A szlaban na ryj :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Dobry dobry Madzka jest Skobry [COLOR="PaleTurquoise"][SIZE="1"]czy jakos tak...[/SIZE][/COLOR] Da, tyz se musze taki zamontowac. Tylko kawy odpowiedniej nie mam... Quote
Anusia & Alutka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Czibo zielona np. Po jakobsie zoltym jest mi niedobrze :shake: Quote
Aga76 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Czibo zielona np. [/quote] Tyż nie mam :shake: Quote
madziasto4 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Cześć ludzie :hand: Hejbatkę dobrą pij Anusia, a nie kawsko. Quote
Jofka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 ja kooooocham kawe bez cukru i mleka taka aromatyczna....ale teraz pije czerwona herbatke:-(....a kawa jest dobra na przemiane materii, takze spoko...ja lubue nescafe gold!!!!!!!!!!!! Quote
Anusia & Alutka Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Aga76']Tyż nie mam :shake:[/QUOTE] Oj śkoda. [quote name='Jofka']Witam!!!:lol::lol:[/QUOTE] Dooobry :grins: [quote name='madziasto4']Cześć ludzie :hand: Hejbatkę dobrą pij Anusia, a nie kawsko.[/QUOTE] A wez, Ty i te Twoje filozofie :roll: [quote name='Jofka']ja kooooocham kawe bez cukru i mleka taka aromatyczna....ale teraz pije czerwona herbatke:-(....a kawa jest dobra na przemiane materii, takze spoko...ja lubue nescafe gold!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Kawe trza pic z mlekiem, przynajmniej 50ml zeby zneutralizowac jakies te zle moce. A nescafe gold to najgorsze paskudztwo jakie pilam :shake: Quote
madziasto4 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] A wez, Ty i te Twoje filozofie :roll:[/QUOTE] A to se pij :niewiem: Quote
Recommended Posts