madziasto4 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Kasia napisał(a):Co się tak dziwotasz? :evil_lol: Przedrostek 'dziwo-' to w związku z tymi tirowcami, a czemu '-tam', to sama nie wiem. Quote
Anusia & Alutka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Wam tyz sie nie kce gadac czy tylko ja tak mam? Quote
Kasia Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 madziasto4 napisał(a): Przedrostek 'dziwo-' to w związku z tymi tirowcami, a czemu '-tam', to sama nie wiem. 'tam' - bo własnie TAM będzie stało Towje Bistro :loveu: 'dziwo' - bo będzie wielkie DZIWO jak to Twe boskie Bistro bedzie wspaniale funkcjonowac i jaka pezyjemnosc bedzie przynosic Owym Tirowcom :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Kasia napisał(a):'tam' - bo własnie TAM będzie stało Towje Bistro :loveu: 'dziwo' - bo będzie wielkie DZIWO jak to Twe boskie Bistro bedzie wspaniale funkcjonowac i jaka pezyjemnosc bedzie przynosic Owym Tirowcom :loveu: Ale wyjątkowo twórczy umysł masz dzisiaj...:razz: Quote
Anusia & Alutka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 ide sie umyc, dzisiaj jakos wczesniutko kurde i mozliwe ze sie walne spac, ale przylize zara. Quote
Anusia & Alutka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Wrooooocilaaaam. Jak mnie wkurza ten wymog 10 znakow :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 madziasto4 napisał(a):Umyta? Ta. Cysciutka niczym nimfa wodna dopiero co z glonow wynurzona :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 I nie oblazły obywatelki te glony, hę? Quote
Anusia & Alutka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='madziasto4']I nie oblazły obywatelki te glony, hę? Oblazly. Dlatego skore mam tera gladka niczym kalesony z jedwabiu :loveu: Dla niewtajemniczonych => http://andante.wrzuta.pl/audio/ljSu2ssxyp/dzentelemn_dzieci_wiedza_lepiej Quote
Anusia & Alutka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Dobry :loveu: W spiaczke zapadam, jak nic... Quote
madziasto4 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Dobry :loveu: W spiaczke zapadam, jak nic... Gawrę se już znalazłaś? Quote
tigrunia Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Kasia napisał(a):Ja też zmementoczona jestem... Byłam u lekarza, źle się czuję i jakoś tak słabo mi jest :shake: O matko :crazyeye: Kasiu .. drugi Łukaszek będzie ?? :loveu: Dobry Anusia glonowata :loveu: Quote
Pegaza Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Cze Aniusiu:p czysta aksamitna pachnąca:roll: chyba jeszcze:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 madziasto4 napisał(a):Gawrę se już znalazłaś? Ta. Buuuu gawre swa opuszczam na weekend :placz: tigrunia napisał(a): Dobry Anusia glonowata :loveu: Cze 2B :lol: Pegaza napisał(a):Cze Aniusiu:p czysta aksamitna pachnąca:roll: chyba jeszcze:evil_lol: Cze Dario-Ewo. ofkors ze jeszcze, ja zawsze :grins: koregra napisał(a):dobry :oops: Dobry. Wstydz sie Kamilka, masz racje. Quote
Anusia & Alutka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 madziasto4 napisał(a):O której tę gawrę opuszczasz? O swiiiiiiiiicie :placz: Quote
madziasto4 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):O swiiiiiiiiicie :placz: Czyli z kurami. Quote
Anusia & Alutka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 madziasto4 napisał(a):Czyli z kurami. :placz::placz::placz: koregra napisał(a):ale wybaczasz co:roll: nie wiem. narazie to jestem niepocieszona :placz: Kamilko, jak to jest skonczyc studia juz? Quote
Jofka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 hej!!! no właśnie jak to jest???:cool3::cool3: Quote
koregra Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Anusia & Alutka napisał(a)::placz::placz::placz: nie wiem. narazie to jestem niepocieszona :placz: Kamilko, jak to jest skonczyc studia juz? Jofka napisał(a):hej!!! no właśnie jak to jest???:cool3::cool3: Eno Anusia wybacz, czym pocieszyć Cię mogę? A za studiami trochę się tęskni, ale ja już na studiach przed ślubem myślałam tylko o tym jak to będzie, bardzo chciałam się usamodzielnić;). Quote
Anusia & Alutka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 koregra napisał(a):Eno Anusia wybacz, czym pocieszyć Cię mogę? A za studiami trochę się tęskni, ale ja już na studiach przed ślubem myślałam tylko o tym jak to będzie, bardzo chciałam się usamodzielnić;). Wybaczam no, Ci bym miala nie wybaczyc? :loveu: Wlasnie sie mialam pytac, czy tak se czlowiek nie teskni, ze juz po studiach i moze sie uczyc ofkors, ale wlasciwie bardziej dla wlasnej satysfakcji, niz z musu :evil_lol: ktorego sie tak nie lubialo. Quote
Anusia & Alutka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Co ja tu robie o tej godzinie :???: Quote
Recommended Posts