Kasia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): No poooszlo, zaliczone mam. Właśnie miałąm napisać - Nieważne jak poszło, ważne że poszło :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 A dziekuje, chociaz gratulacje to :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Kasia napisał(a):Właśnie miałąm napisać - Nieważne jak poszło, ważne że poszło :loveu: Z tego przedmiotu to byleby poszlo, tylko kulwa troche szacunku dla czlowieka :roll: Quote
Aga76 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Byl dzis i bylo. I swinia, cham i prostak... buuu wieprz jeden ćwiniowaty burak parszywy zgniłowaty :x a to... Quote
Kasia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Z tego przedmiotu to byleby poszlo, tylko kulwa troche szacunku dla czlowieka :roll: Aaa, to to juz insza bajka...takich ludzików to trza olać albo łukiem szerokim omijać. Mówią, że są ludzie i krawężniki... :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='Aga76'] wieprz jeden ćwiniowaty burak parszywy zgniłowaty :x a to... :loveu::loveu::loveu: pieknie powiedziane :loveu: [SIZE="1"]Kurdupel jeden malutki, wzrostem nie wiem czy Atke przywyzsza... [quote name='Kasia']Aaa, to to juz insza bajka...takich ludzików to trza olać albo łukiem szerokim omijać. Mówią, że są ludzie i krawężniki... :roll: No niestety buuu. Quote
Aga76 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Jakoby wesz przebrzydła... [SIZE=2]Witia na kocie jedzie? u hihihi :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Kot moglby byc za maly, mimo wszystko, ale Fidlasty to mysle w sam raz dla niego :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Kot moglby byc za maly, mimo wszystko, ale Fidlasty to mysle w sam raz dla niego :evil_lol: Że co kurna? Masz coś do Fidlastego mego jedynego ukochanego? Quote
Anusia & Alutka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Kasia napisał(a):Że co kurna? Masz coś do Fidlastego mego jedynego ukochanego? Nie a skad! Ja go wielbię :loveu: Quote
Kasia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Nie a skad! Ja go wielbię :loveu: To o co biega????? Quote
Anusia & Alutka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Kasia napisał(a):To o co biega????? Sie wczytaj w tekst. Quote
Kasia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Sie wczytaj w tekst. Aha........ Quote
Anusia & Alutka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ej zapomnialam powiedziec!! W totka wygralam :megagrin: Quote
Aga76 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 :loveu::loveu::loveu: już w nowym roku? A sweterek zamówiłaś? Quote
Anusia & Alutka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 W starym chiba. Ale w nowym odebrane. Oj buuu nie :shake: Sweterka niet. Quote
Aga76 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Gratuluję wygranej :Rose: Dlaczego sweterka niet? Wydawało mi się, że miałaś zamówić... Quote
Anusia & Alutka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Och dziekuje :loveu: Zapomnialam zamowic :oops: Quote
Aga76 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Zapomnialam zamowic :oops: Bo przemęczona jesteś i przepracowana, tyle spraw na głowie, oj biedactwo :glaszcze: Quote
madziasto4 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='Aga76'] Witia na kocie jedzie? u hihihi :evil_lol: Witia wierzchem jedzie! Nie może być! Na kocie? :evil_lol:Oj tak hihi sami swoi :loveu: Cze Anusia, cham i prostak, oj rozpętał wojnę z Anusią, nie? :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [SIZE="1"]Dziad jeden. Gadac juz o nim nie kce. Ino referat koncze i apg dziobam az wydziobam. Wogole nie wiem co ja mam robic... Quote
Kasia_zg Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [FONT=Georgia]No tak miała racje spokojnie to tylko wtedy tu kiedy jej nie ma a tak to znowy 3 strony do tyłu ehhh ja to chyba nigdy za Wami nie nadąże....[/FONT] [FONT=Georgia]Co jak co gratuluje zaliczenia egzaminu :klacz:nio i tej wygranej w totka :sweetCyb:farciaro ;)[/FONT] [FONT=Georgia]Tulas dla Alutki :calus:[/FONT] [FONT=Georgia]Dobrej nocki i słodziachnych snów:loveu:[/FONT] Quote
tigrunia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 e .. Anusia .. Ty te 13 milionów wygrała ?? Podziel sie :evil_lol: Dobry w sobote :multi: Quote
Recommended Posts