madziasto4 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Ja mysle ze to zasluga programu jednak...[/QUOTE] Kanciasto wycięte obiekty to tyż zasługa programu. A Panna Alicja jest ślicznie wycięta:loveu: A koncepcja? Lóziowe piękne tło? :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='madziasto4']Kanciasto wycięte obiekty to tyż zasługa programu. A Panna Alicja jest ślicznie wycięta:loveu: A koncepcja? Lóziowe piękne tło? :loveu:[/QUOTE] No troszke sie postaral wykonawca... Nie powiem, ze nie. Quote
madziasto4 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']No troszke sie postaral wykonawca... Nie powiem, ze nie.[/QUOTE] No, coraz bardziej z sensem gadasz. Quote
Kasia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Dobry w lóziowej krainie :loveu: Jak samopoczucie w ten piękny poniedziałkowy poranek? :cool3: Quote
Anusia & Alutka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Kasia']Dobry w lóziowej krainie :loveu: Jak samopoczucie w ten piękny poniedziałkowy poranek? :cool3:[/QUOTE] Dobry Kasiu :loveu: Samopoczucie w miare ok, kawusie pije tera. [quote name='Jofka']witam,witam....ale ja zaspana....[/QUOTE] Witamy w ten piekny dzien :cool1: Mnie kot Borys intensywnie budzil od 9, ale musialam chociaz chwilke dluzej polezec. Quote
Jofka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [ Witamy w ten piekny dzien :cool1: Mnie kot Borys intensywnie budzil od 9, ale musialam chociaz chwilke dluzej polezec.[/quote] mnie obudził mój Tolin....nie wiem czy ten dzień taki piękny...:-( Quote
Pegaza Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 cze przy poniedziałku:p sama se wyczaiłaś taki banerek?:eviltong: ładny:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Cze wszystkim! [quote name='Pegaza'] sama se wyczaiłaś taki banerek?:eviltong: ładny:loveu:[/QUOTE] A pewno ze sama!! Cos slodkiego bym zjadla... Quote
tigrunia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Cze wszystkim! Cos slodkiego bym zjadla...[/quote] Ja dziś zjadłam ciastko francuskie z serem :loveu: I w lodówce czeka jeszcze ten ostatni kawałek tortu :loveu: Quote
Jofka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='tigrunia']Ja dziś zjadłam ciastko francuskie z serem :loveu: I w lodówce czeka jeszcze ten ostatni kawałek tortu :loveu:[/quote] te znowu o jedzeniu!!!!!:shake:.....jak tu z Wami sie odchudzać...no no Quote
madziasto4 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Cze wszystkim! A pewno ze sama!! Cos slodkiego bym zjadla...[/QUOTE] Cześć kłamczucho :grins: Cukru se zjedz :turn-l: Quote
Anusia & Alutka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Kasia']Halllooooo......... Jest tu kto??????????[/QUOTE] Ja jestem :hand: Quote
Kasia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Ja jestem :hand: [/quote] Miłości nie patrzysz? :grins: Quote
madziasto4 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Kasia']Miłości nie patrzysz? :grins:[/QUOTE] Nie przypominaj! Quote
Anusia & Alutka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Kasia']Miłości nie patrzysz? :grins:[/QUOTE] No nie patrze, bo sie w monitora zapatrzylam i o. Quote
Pegaza Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 yol yol yol se przyszlam wam nalot zrobic czy jesteście grzeczne:eviltong: Quote
Pegaza Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 no to dobrze to w takim razie udaje się na spoczynek... dobranoc:loveu: ale zanim spanie to se zeżre spagetii :eviltong: a potem sie zobaczy...:cool1: a potem lulu papa Quote
Anusia & Alutka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='madziasto4']Grzeczne, grzeczne :eviltong: Grzeczniusiunie :loveu: [quote name='Pegaza']no to dobrze to w takim razie udaje się na spoczynek... dobranoc:loveu: ale zanim spanie to se zeżre spagetii :eviltong: a potem sie zobaczy...:cool1: a potem lulu papa No taaak, sie zobaczy. A potem łoze sie zawala! Quote
Pegaza Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 cze anusia:loveu: taa loże wzmocnione przez m-a nie ma prawa sie rozwalić pod spiącymi:cool1: a tak wogle u nas aura typowa jesienna jest ponuro szaro i ciemno buuu potrzebuje słońca natychmiast... Quote
Anusia & Alutka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Pegaza']cze anusia:loveu: taa loże wzmocnione przez m-a nie ma prawa sie rozwalić pod spiącymi:cool1: a tak wogle u nas aura typowa jesienna jest ponuro szaro i ciemno buuu potrzebuje słońca natychmiast...[/QUOTE] Czesc Dario-Ewo :loveu: Ino jak sie spi intensywnie bardzo, to jednak ma prawo, chiba... Tez kcialabym troche slonca, takiego poznowiosennego albo wczesnojesiennego, bo takie bardzo lubie. Quote
Recommended Posts