Anusia & Alutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Aga76']Branoc poszłam lulu O i poszla wlokac za soba kolderke... Quote
Pegaza Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 dobrej nocy aga anusia w kącie siedzi i obgaduje hihi Quote
Anusia & Alutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Pegaza napisał(a): anusia w kącie siedzi i obgaduje hihi nie Dario-Ewo, bo ja zalatwialam sprawy wazne bardzo i sie skupic musialam. Quote
Pegaza Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 hihi sposobm cię wzięłam jak mnie ten caps drażni nie moge sie przybadać do takiego pisania:mad: Quote
Kasia_zg Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Ausia witaj :) Wszedzie mam zaległosci ale u Ciebie to najwieksze ale z Was gaduły...naszczescie dobrnełam do końca...Panna Aluttka w pieknych gumeczach wygląda bajecznie :loveu: Miłej nocki życzymy:lol: Quote
madziasto4 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Pegaza napisał(a):hihi sposobm cię wzięłam jak mnie ten caps drażni nie moge sie przybadać do takiego pisania:mad: Shifta używaj może.:hmmmm: Quote
Pegaza Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 wiem anusia pisala mi o shiftcie ale sie boje juz kombinowac dobra ja się poleku wybieram w swiat kolorowych snow dobranoc:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Pegaza']hihi sposobm cię wzięłam jak mnie ten caps drażni nie moge sie przybadać do takiego pisania:mad: przybadac? Jaki sposob to? [quote name='Kasia_zg']Ausia witaj :) Wszedzie mam zaległosci ale u Ciebie to najwieksze ale z Was gaduły...naszczescie dobrnełam do końca...Panna Aluttka w pieknych gumeczach wygląda bajecznie :loveu: Miłej nocki życzymy:lol: Kasia Kasiasta :loveu: Oj wiecej nagadane bylo u Madzki Torkowo-Masterkowej... Panna Alicja przez sen przesyla caluski dla cioteczki i Matusia :razz: [quote name='madziasto4']Shifta używaj może.:hmmmm: Proponowalam to juz. Quote
Pegaza Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 przybadać znaczy dostosować przyzwyczaić - do nie używania dużych liter wtedy kiedy tego wymaga pisownia:p Quote
Anusia & Alutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Pegaza napisał(a):przybadać znaczy dostosować przyzwyczaić - do nie używania dużych liter wtedy kiedy tego wymaga pisownia:p Rozumim :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ale jajca, sluchal ktos rozmow rolowanych? Byly z Martyna Wojsciechowska i gadali, ze ona z Yetiiiiiiiiiii :placz: Aha i nie laze po galeryjach na dzien dobry, bo od wczoraj nic sie tam nie pozmienialo, wiec mowie se publiczne takie bry. Quote
Pegaza Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 hejka:p osz kuna jego mac jak u nas zimno nic mi się nie chce Quote
Kasia_zg Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 A cóz tu tak spokojnie aż mi sie wierzyć nie chce...;) Cześć Anusiu:loveu: Quote
Aga76 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Cze Anusia :loveu: Było dziś zaliczenie? :oops: Quote
Sara_i_Aris Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Cześc Anusiu. Ale wszędzie zaległości! Miałam już nie czytać nic w twojej galerii, ale dobrze, że jednak się uwzięłam, bo widziałam Alutkę :multi: Na jednej fotce miała pyszczek podobny do Ariska :loveu: Ale co tak mało? Bierz przykład ze mnie :lol: Pozdrawiamy Sara i Aris Quote
Kasia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Dobry Dziewoje z imieniem zaczynającym sie na A :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='Pegaza']hejka:p osz kuna jego mac jak u nas zimno nic mi się nie chce Hey Dario-Ewo :loveu: Zimno jak cholera, u mnie tyz. [quote name='tigrunia']Dobry Anusia .. gdzie zes juz polizla ? Cze 2B. Polizlam tam do tego zeby teges ;) [quote name='pysiulka86']My też witamy piątkowo :diabloti: Czesc Pysiulka :hand: [quote name='Kasia_zg']A cóz tu tak spokojnie aż mi sie wierzyć nie chce...;) Cześć Anusiu:loveu: Spokojnie Kasiu bo mnie nie bylo caly Bozy dzien. [quote name='Aga76']Cze Anusia :loveu: Było dziś zaliczenie? :oops: Byl dzis i bylo. [SIZE="1"]I swinia, cham i prostak... buuu [quote name='Sara_i_Aris']Cześc Anusiu. Ale wszędzie zaległości! Miałam już nie czytać nic w twojej galerii, ale dobrze, że jednak się uwzięłam, bo widziałam Alutkę :multi: Na jednej fotce miała pyszczek podobny do Ariska :loveu: Ale co tak mało? Bierz przykład ze mnie :lol: Pozdrawiamy Sara i Aris Czesc Sarus :loveu: Nie ilosc ino jakosc kochana :razz: Ale postepy zrobilam wiec mooooze kiedys dodam tyle fotow co Wy czasami naraz. Co za dzien :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Kasia napisał(a):Dobry Dziewoje z imieniem zaczynającym sie na A :loveu: Czesc Kasiu Ci :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 tigrunia napisał(a):No to jak Ci poszło A .. ?? No poooszlo, zaliczone mam. Quote
Recommended Posts