Kasia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Dobry Anuś i nie fotowane ogonki tyż :grins: Quote
Pegaza Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Czołem nie śpij tam tylko na dogo wskakuj...:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Kasia']Dobry Anuś i nie fotowane ogonki tyż :grins: Dobry Kasiu :hmmmm: srodowo. Z poniedzialkiem mi sie chcialo pomylic hihi. [quote name='Pegaza']Czołem nie śpij tam tylko na dogo wskakuj...:eviltong: Cze Dario-Ewo :razz: Nie spalam ino kolejka do kompa byla. [quote name='Aga76']Dzień dobry Anusia :calus: Aaaaaaga :sweetCyb: nareszcie jestes :loveu: [quote name='tigrunia']Dobry Anuś :loveu: Dobry oszukana cukierniczko :megagrin: Quote
Kasia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Ja też się czuję poniedziałkowo .... Przynajmniej tydzień nam szybciej zleci :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Ja musze napisac zakonczenie do zbobow, ino nie wiem jakie i zabierac sie za kpa. Moze w piatek laskawie sie Pan mgr pojawi. Quote
Pegaza Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 ano widzisz teraz wiesz jak to jest:evil_lol: jeden komp a chetnych wielu Quote
Anusia & Alutka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Pegaza napisał(a):ano widzisz teraz wiesz jak to jest:evil_lol: jeden komp a chetnych wielu Zawsze wiedzialm ja to jezd, niestety. A tato juz wogole ma w zwyczaju wpychanie sie do pokoju i mowienie: "pokaz ja sobie tam tylko zobacze..." ale nie ma tak dobrze :shake: Jak komputer jest free to prosze bardzo, ale jak ja siedze, to nie ma bata. Quote
madziasto4 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Przyszłam do baśniowej krainy :hand: W sumie to powinna być Panna Alicja z krainy czarów, nie? :hmmmm: Quote
Aga76 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Dzień dobry Anusia :loveu: co słychać u panny Alicji? Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Dobry :multi: Anusia ja chcem fotki i juz!! :mad: Quote
Anusia & Alutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Aga76 napisał(a):Dzień dobry Anusia :loveu: co słychać u panny Alicji? Dzien dobry! Panna Alicja wlasnie sie zabawia z Kotem Borysem hihi. Kasia napisał(a):Cześć i czołem panny A&A :loveu: Dzien dobry Kasiu. Dzis juz czwartek a to oznacza, ze za 3 dni poniedzialek :multi: tigrunia napisał(a):Dobry :multi: Anusia ja chcem fotki i juz!! :mad: Czesc Tigrunia. :roflt: Ksiundz u nas byl. Wyszedl dopiero co /prawie/. Quote
Anusia & Alutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Panna Alicja wielce zmęczona :cool1: Quote
Kasia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 A ciemu to maleństwo niby zmęczone? :loveu: Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 I widzicie, widzicie /? Wystarczy ładnie poprosić :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:Alusia:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:Alusia :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:Alusia:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Anusia & Alutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Kasia napisał(a):A ciemu to maleństwo niby zmęczone? :loveu: Bo przygotowywala sie do swiat hihi wiesz... porzadki i te sprawy... tigrunia napisał(a):I widzicie, widzicie /? Wystarczy ładnie poprosić :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:Alusia:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:Alusia :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:Alusia:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: No. Raz, drugi, piąty, dziesiąty, osiemnasty i proszę. Są foteczki :grins: Quote
Jofka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 OOoo zdjecia Alutki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Piekność,a jaki ma kucol długi....ale gumka :shake: nie lubie żółtego hihi:razz::loveu: Quote
pysiulka86 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 A własnie gumeczka jest śliczna, ja uwielbiam żółty :lol: Alusi baaaardzo pasuje :loveu: Quote
madziasto4 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Gumeczka jest śliczna:loveu: Alutka kaczeniec kochany :loveu: Quote
Aga76 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Siem całujom :oops: Oooo panna Alicja przecudnej urody :calus: Te oczęta bursztynowe :mdleje: To spojrzenie anielskie :mdleje: Ten kucyk romantycznie zmęczony :mdleje: Ta gumeczka urocza :mdleje: To ciało ponętne :mdleje: Sysko idealnie piękne :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 O dziekujemy za mile slowa :loveu: [quote name='Jofka']OOoo zdjecia Alutki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Piekność,a jaki ma kucol długi....ale gumka :shake: nie lubie żółtego hihi:razz::loveu: No kite ciachnac trza, ale jakos sie zebrac nie moge. [quote name='pysiulka86']A własnie gumeczka jest śliczna, ja uwielbiam żółty :lol: Alusi baaaardzo pasuje :loveu: [quote name='madziasto4']Gumeczka jest śliczna:loveu: Alutka kaczeniec kochany :loveu: Oczywiście ze jest sliczna! Ja lubie Alicje w czerwonym, rozowym i kanarkowo zoltym :evil_lol: [quote name='Aga76']Siem całujom :oops: Oooo panna Alicja przecudnej urody :calus: Te oczęta bursztynowe :mdleje: To spojrzenie anielskie :mdleje: Ten kucyk romantycznie zmęczony :mdleje: Ta gumeczka urocza :mdleje: To ciało ponętne :mdleje: Sysko idealnie piękne :loveu: Agus, jak Ty cos powiesz, to sie normalnie kce zyc :loveu: Masz no Jofka, cobys nie marudzila kolorystycznie :eviltong: Quote
Recommended Posts