Anusia & Alutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Kasia'] Cze Anula :loveu:[/QUOTE] Halo Kasiu :hand: Quote
madziasto4 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Kasia']Też se wolę Lidla niż Plusa, a najbardziej to lubie Tesco:lol:[/QUOTE] Ja to zawsze Geanta najbardziej lubiłam, ale zmienili na Reala i już go nie lubię :hmmmm: I sobie do Kauflandu chodzę albo do Oszołoma jeździmy. Quote
Kasia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 W Kauflandzie byłam razy kilka ale dość kawałek tam mamy więc częściej do Tesco zachodzimy. Quote
Pegaza Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 hejka:p ja tez wole tesco jutro jade udac tam pół wypłaty:roll: a tak wogle cieżką noc miałam ale dzis juz lepiej a poranek pracowity oj pracowity był:cool1: Quote
Pegaza Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 ja mysle by powitać w naszych skromnych progach zielone kwadraciki i wagi :lol: a teraz robie myk pod prysznic.... Quote
Anusia & Alutka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 O nie! Ja z zadna waga spoufalac sie nie bede. Nie lubie wag i tyle. Pamietam jak kiedys chcialam przkroczyc magiczna liczbe, w dol oczywiscie, a ta cholera jak stanela tak stala... Quote
Kasia Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Właśnie, o co to biega z tymi kwadracikami? Quote
Pegaza Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 uu Anusia jesli ni lubisz wag to ni lubisz mie:cool1: jestem z pod znaku wagi:cool3: no chiba ze ino te lazienkowe wchodza w rachube:razz: Quote
Anusia & Alutka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Kasia']Właśnie, o co to biega z tymi kwadracikami?[/QUOTE] Ze jestes Kasiu na dobrej drodze, ale do czego to nie wim :shake: [quote name='Pegaza']uu Anusia jesli ni lubisz wag to ni lubisz mie:cool1: jestem z pod znaku wagi:cool3: no chiba ze ino te lazienkowe wchodza w rachube:razz:[/QUOTE] Ee lazienkowych ino! Quote
Pegaza Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 ii jakies cuda czy jak:stupid: ni ma kwadracikow i wag Ty a może na dobrej drodze by mieć bana heheh może to jakies ostrzeżenie ma być:evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [FONT=Georgia]Cześć Anusiu :loveu:przyszłam sie przywitać bo dawno nie byłam a przez ten obecny monitor nie za bardzo moge se tu z Wami posiedzieć[/FONT] [FONT=Georgia]Zostawiam mocne tulasy i życze milusiego wieczorku:calus:[/FONT] Quote
Anusia & Alutka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='tigrunia']Dobry Anusia :multi: Cze 2B :grins: [quote name='Kasia_zg'][FONT=Georgia]Cześć Anusiu :loveu:przyszłam sie przywitać bo dawno nie byłam a przez ten obecny monitor nie za bardzo moge se tu z Wami posiedzieć[/FONT] [FONT=Georgia]Zostawiam mocne tulasy i życze milusiego wieczorku:calus:[/FONT] Hey Kasiu :loveu: Spac mi sie chce strasznie... Quote
Kasia Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Ja też zmementoczona jestem... Byłam u lekarza, źle się czuję i jakoś tak słabo mi jest :shake: Quote
madziasto4 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Kasiu a gdzie drugi zapasowy post? :hmmmm: Quote
Kasia Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='madziasto4'] Kasiu a gdzie drugi zapasowy post? :hmmmm: Bo tak Ci zaraz zrobię i tak Quote
madziasto4 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Kasia']Bo tak Ci zaraz zrobię i tak Quote
Anusia & Alutka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Kasia']Bo tak Ci zaraz zrobię i tak :megagrin: zooob tak, zrooob :megagrin: Quote
Kasia Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='madziasto4'] I jeszcze tak Haha, to oko przy tej drugiej emotce jest zajebiste :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Pegaza napisał(a)::megagrin: zrob je tak Kasiu zrób Anusia & Alutka napisał(a)::megagrin: zooob tak, zrooob :megagrin: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Kasia Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 madziasto4 napisał(a): :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Co się tak dziwotasz? :evil_lol: Quote
Recommended Posts