madziasto4 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Tez bym se zjadla. Najchetniej kranczipsy serowo-cebulowe falowane i zapijane reddsem jabulkowym.[/QUOTE] Reddsa mam, tylko se po czipsy skoczę :p Dzień dobry :loveu: Quote
tigrunia Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='madziasto4']Reddsa mam, tylko se po czipsy skoczę :p Dzień dobry :loveu:[/quote] Ładnie tak z rana zaczynać, hę ?? :p Bry :multi: Quote
Jofka Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Ja juz nawet na nic nie mam ochoty oby głodna nie chodzic...gorzej bedzie w nowy rok...ale musze wrócić do mojego rozmiaru no bez zartów!!!:diabloti: Quote
vikiii Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Co tu dziś było tak cicho:crazyeye: miałam tylko jedną stronkę do przeczytania:diabloti: to chyba po tych świętach roztyte jesteście i nawet paluszkami się nie chce ruszać:evil_lol::evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='vikiii']Co tu dziś było tak cicho:crazyeye: miałam tylko jedną stronkę do przeczytania:diabloti: to chyba po tych świętach roztyte jesteście i nawet paluszkami się nie chce ruszać:evil_lol::evil_lol:[/quote] Madzka z rana zaczęła pić to nie dotrwała :evil_lol: A Anusia pewnie lata po mieście i szuka tych swoich chipsów :cool3: Quote
Mona4 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 witamy milutko po :loveu::loveu:światecznie i mizianka dla slodziakow Quote
Jofka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='tigrunia']Dobry śpiochy :loveu:[/quote] jakie tam spiochy???:multi: Quote
tigrunia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Jofka']jakie tam spiochy???:multi:[/quote] No wiesz .. te dwie :evil_lol: Pewno sie razem tym reddsem uraczyły wczoraj :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='tigrunia']Madzka z rana zaczęła pić to nie dotrwała :evil_lol: A Anusia pewnie lata po mieście i szuka tych swoich chipsów :cool3:[/QUOTE] No, no, no! Nie z rana! Nie możnabyło się dostać na dogo, to przyszło mi samej wieczorem wypić Reddsa i zjeść czipsy.. Quote
Jofka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='madziasto4']No, no, no! Nie z rana! Nie możnabyło się dostać na dogo, to przyszło mi samej wieczorem wypić Reddsa i zjeść czipsy..[/quote] a jednak....chipsy maniam mniam Quote
Kasia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Dobry :loveu: Anuś gdzie żeś polizła i kiedy przyliziesz? Quote
madziasto4 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Pewnie dalej zbokami zajęta:evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Cze Anusia:p czipsy też bym miała ochote na te paluszki cienkie z lays te frytki takie kuna chyba zara pójde po nie do sklepu.... dwa kilo do przodu wiedzialam te słodycze mnie zgubią :placz: Quote
Kasia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='madziasto4'] Pewnie dalej zbokami zajęta:evil_lol: [/quote] Coby na dobre Jej to wyszlo :p Quote
Anusia & Alutka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='vikiii']moja waga zepsuta:multi: więc nie wim ile przytyłam - tylko po ciuchach widać:eviltong::evil_lol: ale w moim wieku to już dozwolone jest przybieranie na wadze:diabloti:więc sobie pozwalam na ciasteczka i pieguski Anusiowe:eating:[/QUOTE] Czesc Ci :loveu: [quote name='tigrunia']Madzka z rana zaczęła pić to nie dotrwała :evil_lol: A Anusia pewnie lata po mieście i szuka tych swoich chipsów :cool3:[/QUOTE] Bynajmniej. Nie kupuje se tego tyu przekasek :cool1: [quote name='madziasto4']No, no, no! Nie z rana! Nie możnabyło się dostać na dogo, to przyszło mi samej wieczorem wypić Reddsa i zjeść czipsy..[/QUOTE] Oj tyz wlezc nie moglam :shake: Zreszta czasu ni ma. [quote name='Kasia']Dobry :loveu: Anuś gdzie żeś polizła i kiedy przyliziesz?[/QUOTE] Jestem juz! [quote name='madziasto4']Pewnie dalej zbokami zajęta:evil_lol:[/QUOTE] Zazdrosnica! [quote name='Pegaza']Cze Anusia:p dwa kilo do przodu wiedzialam te słodycze mnie zgubią :placz:[/QUOTE] Czesc Dario-Ewo :loveu: Ojej, nie zazdroszcze... Dlatego na wage nie wlaze, ale czuje ze trza cos zrobic... [quote name='Kasia']Coby na dobre Jej to wyszlo :p[/QUOTE] No wiesz?! Dobry Viki, Kasiu, Dario-Ewo, Madzko, Jofko, Mona, Tigrunia :loveu: Normalnie sie mi nie kce pisac nawet... Quote
madziasto4 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Zazdrosnica![/QUOTE] Iii tam, mam Ci akurat czego zazdrościć :cool1: Quote
Kasia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='madziasto4'] Iii tam, mam Ci akurat czego zazdrościć :cool1: [/quote] Masz z nimi styczność na codzień i częściej? :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Kasia']Masz z nimi styczność na codzień i częściej? :cool1:[/QUOTE] Hy hy no wlasnie?! Quote
madziasto4 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Kasia']Masz z nimi styczność na codzień i częściej? :cool1:[/QUOTE] [quote name='Anusia & Alutka']Hy hy no wlasnie?![/QUOTE] Poproszę o inny zestaw pytań:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='madziasto4']Poproszę o inny zestaw pytań:cool1:[/QUOTE] aaaaaaa czyli jednak :megagrin: wyjszlo szydlo z worka! Quote
madziasto4 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']aaaaaaa czyli jednak :megagrin: wyjszlo szydlo z worka![/QUOTE] Nie wiem o co Ci chodzi:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='madziasto4']Nie wiem o co Ci chodzi:cool1:[/QUOTE] Kasia napewno wie :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Ba, no pewnie że wie a Madźka niech nie udaję, że nie wie :evil_lol: Quote
Recommended Posts