Kasia_zg Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [CENTER][I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Witaj Anusiu :)[/COLOR][/FONT][/I] [I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Oj te przebrzydłe zarazki trzeba obmyśleć jakiś skuteczny plan pozbycia sie ich raz na zawsze by Cie już tak nie meczyły!! Oby Aspirynka pomogła nalezycie ![/COLOR][/FONT][/I] [I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Anusiu wiem że nie lubisz tego zmniejszanie i wgrywania fotek ale byś sie poświeciła dla Nas troszke bo z chęcią byśmy ztopili oczeta w ekranie by popatrzeć na Alutke czy szalonego Borysa ;)[/COLOR][/FONT][/I] [I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Miłego dnia życzymy:loveu:[/COLOR][/FONT][/I][/CENTER] Quote
Kasia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Aspiryna nie wiem czy pomoze ale polopirynka pewnie by pomogła...mi w kazdym razie pomaga zawsze :lol: Quote
madziasto4 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Anusia, do roboty się weź to od razu wyzdrowiejesz :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Witaj Anusiu :)[/COLOR][/FONT][/I] [I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Oj te przebrzydłe zarazki trzeba obmyśleć jakiś skuteczny plan pozbycia sie ich raz na zawsze by Cie już tak nie meczyły!! Oby Aspirynka pomogła nalezycie ![/COLOR][/FONT][/I] [I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Anusiu wiem że nie lubisz tego zmniejszanie i wgrywania fotek ale byś sie poświeciła dla Nas troszke bo z chęcią byśmy ztopili oczeta w ekranie by popatrzeć na Alutke czy szalonego Borysa ;)[/COLOR][/FONT][/I] [I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Miłego dnia życzymy:loveu:[/COLOR][/FONT][/I][/CENTER][/QUOTE] Czesc Kasienko :loveu: Oj kujka no, jak Ty mnie prosisz, to juz nie moge odmawiac buuu. Ale nie obiecuje ze dzisiaj beda. [quote name='madziasto4']Cześć Anusia i zarazki :loveu:[/QUOTE] Czesc Madzka i ogony :hand: [quote name='Kasia']Aspiryna nie wiem czy pomoze ale polopirynka pewnie by pomogła...mi w kazdym razie pomaga zawsze :lol:[/QUOTE] Nooo mama zakupila aspirin c to trza brac, bo co zrobic. [quote name='madziasto4']Anusia, do roboty się weź to od razu wyzdrowiejesz :evil_lol:[/QUOTE] A wzieta jestem, wzieta!! Siedze i robie zadania z tworzenia prawa, nowelizuje se ustawy, robie teksty jednolite :angryy: Jutro sie na konsultacje wybieram wiec pewnie sie doprawie zeby nie bylo tak milo. Quote
Rybka_39 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Cześć!:multi: Może jakies nowe fotki?:razz: Quote
madziasto4 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] A wzieta jestem, wzieta!! Siedze i robie zadania z tworzenia prawa, nowelizuje se ustawy, robie teksty jednolite :angryy: Jutro sie na konsultacje wybieram wiec pewnie sie doprawie zeby nie bylo tak milo.[/QUOTE] A fu, ustawy :grins: Z kim się będziesz konsultować i w jakiej sprawie? I dlaczego tak długo?:cool1: [quote name='Rybka_39']Cześć!:multi: Może jakies nowe fotki?:razz:[/QUOTE] Mogą być i stare. Byle w końcu jakieś były!!!! :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Rybka_39']Cześć!:multi: Może jakies nowe fotki?:razz:[/QUOTE] Witamy Rybke w naszej "galeryjce" :loveu: Nowe fotki? Hi hi bede sie o nie starala :evil_lol: [quote name='madziasto4']A fu, ustawy :grins: Z kim się będziesz konsultować i w jakiej sprawie? I dlaczego tak długo?:cool1: Mogą być i stare. Byle w końcu jakieś były!!!! :evil_lol:[/QUOTE] Nie mazadnych, starych, nowych, nie ma nic. Nie fu ustawy, nie przesadzaj. Bede sie konsultowac z Panem Doktorem- moim cwiczeniowcem, w sprawie wlasnie zadan owych i wczesniejszego zaliczania semestru. A dlugo bo tak trzeba ;) Quote
madziasto4 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Nie mazadnych, starych, nowych, nie ma nic. Nie fu ustawy, nie przesadzaj. Bede sie konsultowac z Panem Doktorem- moim cwiczeniowcem, w sprawie wlasnie zadan owych i wczesniejszego zaliczania semestru. A dlugo bo tak trzeba ;)[/QUOTE] A co Ty tak dyplomatycznie do mnie rozmawiasz?? :obrazic: Quote
Anusia & Alutka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='madziasto4']A co Ty tak dyplomatycznie do mnie rozmawiasz?? :obrazic:[/QUOTE] No jak dyplomatycznie? Ze nie dodalam gamoniu na koncu to od razu dyplomatycznie? Quote
madziasto4 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']No jak dyplomatycznie? Ze nie dodalam gamoniu na koncu to od razu dyplomatycznie?[/QUOTE] A nie ma, a nie przesadzaj, a tak trzeba, :obrazic: Quote
tigrunia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Wcale ze nie! To Ci nie odpowiada moje towarzystwo w Twojej galeryji.[/quote] No coś Ty .. Anuska.. przecież piernikami Cię nawet kusić chciałam, zebyś przylizła :evil_lol: [quote name='madziasto4']Nigdzie, grzeczna byłam. Ino kuzyn mnie odwiedził, a poźniej poleciałam na francuski :p[/quote] :crazyeye::crazyeye: Madżka .. nie poznaje Cie .. :crazyeye::crazyeye: P.S. czy mi się wydaje, czy coś o fotkach słyszałam ?? :crazyeye: Quote
madziasto4 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='tigrunia']No coś Ty .. Anuska.. przecież piernikami Cię nawet kusić chciałam, zebyś przylizła :evil_lol: :crazyeye::crazyeye: Madżka .. nie poznaje Cie .. :crazyeye::crazyeye: [/QUOTE] A propos pierników, to zamierzam zrobić własne, takie jak u Władzy naszej :loveu: Jak to nie poznajesz? To ja, Madźka, ta sama Madźka :loveu: Quote
tigrunia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='madziasto4']A propos pierników, to zamierzam zrobić własne, takie jak u Władzy naszej :loveu: Jak to nie poznajesz? To ja, Madźka, ta sama Madźka :loveu:[/quote] Wiesz co ? U mnie jest 20 blach na górke zrobione więc moge Ci załatwić jak chcesz .. ale to taki piernik z blachy przekładany jakąś marmoladą czy czymś .. Quote
Anusia & Alutka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='madziasto4']A nie ma, a nie przesadzaj, a tak trzeba, :obrazic:[/QUOTE] Jak zwykle przesadzasz. Ja walcze z temperatura /a propos zmierzyc trza/ i z nowelizacjami i jeszcze pisze do Cie a Ty pretensje masz :roll: [quote name='tigrunia']No coś Ty .. Anuska.. przecież piernikami Cię nawet kusić chciałam, zebyś przylizła :evil_lol: P.S. czy mi się wydaje, czy coś o fotkach słyszałam ?? :crazyeye:[/QUOTE] I wlasnie tym bardziej nie przylize. Nie bede ogladac tych pysznosci wszystkich ani u Wladzy, ani u Atki, a ni nigdzie :obrazic: Mozliwe ze padlo to slowo na fy. Quote
madziasto4 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='tigrunia']Wiesz co ? U mnie jest 20 blach na górke zrobione więc moge Ci załatwić jak chcesz .. ale to taki piernik z blachy przekładany jakąś marmoladą czy czymś ..[/QUOTE] Takiego to swoją drogą możesz mi załatwić, bo pierniki to ja uwilbiam każde:loveu: [quote name='Anusia & Alutka']Jak zwykle przesadzasz. Ja walcze z temperatura /a propos zmierzyc trza/ i z nowelizacjami i jeszcze pisze do Cie a Ty pretensje masz :roll:[/QUOTE] To pisz jak człek, a nie. Te, a ile tej temperatury masz? Quote
Anusia & Alutka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='madziasto4'] To pisz jak człek, a nie. Te, a ile tej temperatury masz?[/QUOTE] No to pisze jak czlek przecie! Temperatury duzo jak na mnie, bo 36,9, a ja ZAWSZE jak jestem chora to jestem oslabiona i norma jest 35,5 podczas choroby mej. Dzisiaj zaczelam sie zastanawiac czy to aby ptasia grypa nie jest :hmmmm: Albo sepsa :crazyeye: Quote
madziasto4 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']No to pisze jak czlek przecie! Temperatury duzo jak na mnie, bo 36,9, a ja ZAWSZE jak jestem chora to jestem oslabiona i norma jest 35,5 podczas choroby mej. Dzisiaj zaczelam sie zastanawiac czy to aby ptasia grypa nie jest :hmmmm: Albo sepsa :crazyeye:[/QUOTE] Jaka ptasia, jak sepsa goopia Ty!! Kup sobie efferalgan, emskie, pij i wyzdrowiejesz. Matko ale z Ciebie zdechlak:evil_lol: 36,9 to dużo na Ciebie? Dziwadło jakie :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='madziasto4']Jaka ptasia, jak sepsa goopia Ty!! Kup sobie efferalgan, emskie, pij i wyzdrowiejesz. Matko ale z Ciebie zdechlak:evil_lol: 36,9 to dużo na Ciebie? Dziwadło jakie :hmmmm:[/QUOTE] Bardzo duzo skoro normą dla mnie jest 35,5 w chorobie. A kiedys jak mialam 38 ponad to jedna noga bylam na tamtym swiecie... Strasznie chora wtedy bylam :shake: Dobra ide na seriala :hand: Przyjdem po. Quote
madziasto4 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Bardzo duzo skoro normą dla mnie jest 35,5 w chorobie. A kiedys jak mialam 38 ponad to jedna noga bylam na tamtym swiecie... Strasznie chora wtedy bylam :shake: Dobra ide na seriala :hand: Przyjdem po.[/QUOTE] Toż właśnie ta norma dziwaczna jest. Aleś się dooprawiła:shake: Idź, idź. :calus: Quote
Anusia & Alutka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Wrocila zem ja. 37,2 chyba bede umierac. [IMG]http://foolstown.com/sm/mog.gif[/IMG] Quote
Kasia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Anusia z Ciebie to jakieś insze stworzenie jest niż z nas...:roll: Paranormalny przypadek dosłownie. Quote
madziasto4 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Kasia']Anusia z Ciebie to jakieś insze stworzenie jest niż z nas...:roll: Paranormalny przypadek dosłownie.[/QUOTE] Widzisz, widzisz?? A Wy tu mnie od inszych człowieków wyzywałyście! Ja żem normalna- 36,6 ! Quote
Anusia & Alutka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Kasia']Anusia z Ciebie to jakieś insze stworzenie jest niż z nas...:roll: Paranormalny przypadek dosłownie.[/QUOTE] No to so ja zrobic mam. Taka juz zem jezd no. Quote
madziasto4 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']No to so ja zrobic mam. Taka juz zem jezd no.[/QUOTE] Trza się z tym pogodzić :roll: Quote
Recommended Posts