Anusia & Alutka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='madziasto4']Nawet chorej nie oszczędzisz..:shake:[/QUOTE] Nie ma szans... :shake: Quote
madziasto4 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Nie ma szans... :shake:[/QUOTE] To Ty jesteś normalnie bez serca, taaak? :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='madziasto4']To Ty jesteś normalnie bez serca, taaak? :hmmmm:[/QUOTE] Nooo, tak jakby... :loveu: Quote
Magda Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Czeeeeeeeeeeeśćććććć! Przyszłam, choć wcale mi się nie chciało.... Quote
Kasia_zg Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Anusiu :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Nadrobiłam zaległości a miałam ich jak zwykle u Was sporo....Alutka w zimowej sceneri i w śliczym ubranku wygląda cudnie :loveu::loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Gratulacje dla medalistki i jej pańci naprawde śliczna z niej sunia [/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Dobry Duszek sie postarał :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Pozdrowionka:calus:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Pegaza Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 jam nie w temacie od paru dni, wracać nie byde by poczytać ale wpadłam powiedzieć cześć:loveu: Quote
vikiii Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 cześć:loveu: tylko tyle - bo nadal jestem w powystawowym szoku:crazyeye: hihi Anusia - na jednym nos mi widać:placz: długi nos to też znak szczególny:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Zeby se czlowiek normalnie o kielbasie porozmawiac nie mogl!! :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='Magda_Miki']Czeeeeeeeeeeeśćććććć! Przyszłam, choć wcale mi się nie chciało....[/QUOTE] Dziekujemy Wladzo za mile slowa :cool1: [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Anusiu :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Nadrobiłam zaległości a miałam ich jak zwykle u Was sporo....Alutka w zimowej sceneri i w śliczym ubranku wygląda cudnie :loveu::loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Gratulacje dla medalistki i jej pańci naprawde śliczna z niej sunia [/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Dobry Duszek sie postarał :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Pozdrowionka:calus:[/COLOR][/I][/CENTER][/QUOTE] Czesc Kasiu :loveu: Zaraz sie wybieram do Was, ale juz widzialam ze Tigrunia nawala mnie ciekawskim jajem :mad: [quote name='Pegaza']jam nie w temacie od paru dni, wracać nie byde by poczytać ale wpadłam powiedzieć cześć:loveu:[/QUOTE] Dario-Ewo czy odzyskalas juz emotki? [quote name='vikiii']cześć:loveu: tylko tyle - bo nadal jestem w powystawowym szoku:crazyeye: hihi Anusia - na jednym nos mi widać:placz: długi nos to też znak szczególny:evil_lol:[/QUOTE] Jestes :loveu: Bedziemy Cie pokazywac po kawalku, poczawsze od nosa :eviltong: Jak nasza medalistka? Quote
tigrunia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Czesc Kasiu :loveu: Zaraz sie wybieram do Was, ale juz widzialam ze Tigrunia nawala mnie ciekawskim jajem :mad: [/quote] :eviltong: Quote
Kasia_zg Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Czesc Kasiu :loveu: Zaraz sie wybieram do Was, ale juz widzialam ze Tigrunia nawala mnie ciekawskim jajem :mad: [CENTER][I][COLOR=navy]Anusiu ależ zapraszam bedzie Nam bardzo milisio...ale ojoj chyba Beatce sie oberwie...w jej obronie moge tylko powiedziec że ona tak żartem tylko chciała nie bij jej za mocno ;)[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
madziasto4 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='Kasia_zg'][ [CENTER][I][COLOR=navy]Anusiu ależ zapraszam bedzie Nam bardzo milisio...ale ojoj chyba Beatce sie oberwie...w jej obronie moge tylko powiedziec że ona tak żartem tylko chciała [B]nie bij jej za mocno...[/B] ;)[/COLOR][/I][/CENTER][/QUOTE] ...bo się spocisz :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='Kasia_zg'] [CENTER][I][COLOR=navy]Anusiu ależ zapraszam bedzie Nam bardzo milisio...ale ojoj chyba Beatce sie oberwie...w jej obronie moge tylko powiedziec że ona tak żartem tylko chciała nie bij jej za mocno ;)[/COLOR][/I][/CENTER][/QUOTE] Nooo Kasienko, nie po to taka pale przytargalam, zeby tera z niej uzytku nie zrobic :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Nooo Kasienko, nie po to taka pale przytargalam, zeby tera z niej uzytku nie zrobic :evil_lol:[/quote] [CENTER][I][COLOR=navy]:-xa moze chociaż wymieńmy na kijoszka ciut lżejszy niż ta pała :evil_lol:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Anusia & Alutka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]:-xa moze chociaż wymieńmy na kijoszka ciut lżejszy niż ta pała :evil_lol:[/COLOR][/I][/CENTER][/QUOTE] Eeee :shake: nie bedzie takiego efektu. Quote
tigrunia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='Kasia_zg'] [CENTER][I][COLOR=navy]Anusiu ależ zapraszam bedzie Nam bardzo milisio...ale ojoj chyba Beatce sie oberwie...w jej obronie moge tylko powiedziec że ona tak żartem tylko chciała nie bij jej za mocno ;)[/COLOR][/I][/CENTER] [/quote] Jessoo .. ratujcie!! Ona mnie goni po galeriah z tym dragalem :placz::placz::placz: Quote
Kasia_zg Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Eeee :shake: nie bedzie takiego efektu.[/quote] [CENTER][I][COLOR=navy]Oj joj...Tigruniu sama widzisz starałam sie jak moglam :evil_lol: Anusia z Tobą lepeij nie zadzierać;):evil_lol:[/COLOR][/I] [I][/I] [I][/I] [/CENTER] Quote
madziasto4 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='tigrunia']Jessoo .. ratujcie!! Ona mnie goni po galeriah z tym dragalem :placz::placz::placz:[/QUOTE] Musisz ją zgubić :cool1: Ewentualnie pozostawiaj za sobą przeszkody na drodze- typu krzesła, jak filmach akcji :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='tigrunia']Jessoo .. ratujcie!! Ona mnie goni po galeriah z tym dragalem :placz::placz::placz:[/QUOTE] Jestem tuz tuz. Czujesz moj oddech na karku? :evil_lol: [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Oj joj...Tigruniu sama widzisz starałam sie jak moglam :evil_lol: Anusia z Tobą lepeij nie zadzierać;):evil_lol:[/COLOR][/I] [/CENTER][/QUOTE] Oj tak, to prawda stara jak swiat hi hi :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Jestem tuz tuz. Czujesz moj oddech na karku? :evil_lol: [/QUOTE] A kły myła dzisiaj? :p Quote
tigrunia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Jestem tuz tuz. Czujesz moj oddech na karku? :evil_lol: [/quote] Aleś sie uparła no .. :placz::placz: Uciakam dalej [URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNxpt237YYPL"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/18/18_6_112.gif[/IMG][/URL] Quote
Kasia_zg Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [I][COLOR=navy]Beatko szybciej szybciej...uda Ci sie ją zgubić [IMG]http://www.emotka.pl/emotikony/sport/42.gif[/IMG][/COLOR][/I] [I][COLOR=#000080]ewentualnie wskakuj w autko ona na pieszo Cie nie dogoni [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/18/18_3_104.gif[/IMG][/COLOR][/I] Quote
Anusia & Alutka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='madziasto4']A kły myła dzisiaj? :p[/QUOTE] Myla myla. Dorwe ja jutro, bo dzisiaj to juz chiba spac pojde. Quote
tigrunia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Myla myla. Dorwe ja jutro, bo dzisiaj to juz chiba spac pojde.[/quote] Hihi.. nie uda Ci ię.. zobacz jaka szybka jestem .. [URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNxpt237YYPL"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/1/1_4_111.gif[/IMG][/URL] Quote
Anusia & Alutka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Dobra dobra, bez przechwalek. Ide spac, branoc :loveu: Quote
Recommended Posts