madziasto4 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Szmaticzku na paticzku :roll: Goopia, zawsze zabawe mi psuje. :shake: A zająca też znasz? I bliźniaki? buuu Quote
madziasto4 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Kasia napisał(a):Co ten durak jest???!!! Ihihi, Anusia nie zauważyła, a Ty cytujesz. No cóż za brak taktu:evil_lol: Quote
Kasia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Aga76 napisał(a): No właśnie :cool1: Jajców to ma za mało Agusia :evil_lol: :loveu: Kurna nie nadążam. Quote
Anusia & Alutka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 madziasto4 napisał(a):Ihihi, Anusia nie zauważyła, a Ty cytujesz. No cóż za brak taktu:evil_lol: Zauwazyla gamoniu, tylko odzywac mi sie nie chce ze wzgeldu na stan zdrowia. Quote
Anusia & Alutka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 madziasto4 napisał(a):Goopia, zawsze zabawe mi psuje. :shake: A zająca też znasz? I bliźniaki? buuu Zajac cos polny ten teges byl... Ale blziniaki :shake: Quote
madziasto4 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Zauwazyla gamoniu, tylko odzywac mi sie nie chce ze wzgeldu na stan zdrowia. Tego też się komentować nie chce? Zdechlak :turn-l: madziasto4 napisał(a):Goopia, zawsze zabawe mi psuje. :shake: A zająca też znasz? I bliźniaki? buuu Quote
Kasia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 A idźcie w cholerę. Strona mi się otwiera ze 5 minutów jak nic :angryy: Quote
madziasto4 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Zajac cos polny ten teges byl... Ale blziniaki :shake: O, skomentowała. Polnyj zapierdalajec. Quote
Anusia & Alutka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 madziasto4 napisał(a):O, skomentowała. Polnyj zapierdalajec. a bliznioki jak? Quote
madziasto4 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):a bliznioki jak? Dwa pepiczki z jednej piczki :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 madziasto4 napisał(a):Dwa pepiczki z jednej piczki :evil_lol: Oooo hi hi :evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Hejka wpadłam powiedzieć cześć dla wszystkich:p Anusia mam to gdzieś.......i tak nie wierze.....w te dobre intencje.... Quote
tigrunia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 No Daria - Ewa przyszła jak wszyscy spac idą .. Dobrej nocki :) Quote
Pegaza Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 tigrunia napisał(a):No Daria - Ewa przyszła jak wszyscy spac idą .. Dobrej nocki :) Tigrunia bo ja nocny marek jestem:eviltong: Quote
tigrunia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 No Marka to ty lepiej zostaw w spokoju bo Anusia zaraz przyleci jak o nim usłyszy :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Pegaza napisał(a):Hejka wpadłam powiedzieć cześć dla wszystkich:p Anusia mam to gdzieś.......i tak nie wierze.....w te dobre intencje.... Czesc Dario-Ewo :loveu: [SIZE="1"]No tez nie wydaje mi sie to teges wiesz... tigrunia napisał(a):No Marka to ty lepiej zostaw w spokoju bo Anusia zaraz przyleci jak o nim usłyszy :evil_lol: Jestem jestem!! Quote
Pegaza Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 ee tam ona o nim juz zapomniała:eviltong: poważnie reszta poszła spać? Quote
Anusia & Alutka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Pegaza napisał(a):ee tam ona o nim juz zapomniała:eviltong: poważnie reszta poszła spać? Mła?? Never!! Tylko nie wiem czy wypada wiesz... Chiba na to wyglada. Aga napewno, nawet kolderke za soba ciagnela. Quote
Pegaza Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 wiesz to zalezy....:eviltong: ja chyba też pójde se tak długo posiedziałam że posiedziałam...:lol: a tak poważnie to chora jestem i nie mam na nic ochoty... Quote
Anusia & Alutka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Pegaza napisał(a):wiesz to zalezy....:eviltong: ja chyba też pójde se tak długo posiedziałam że posiedziałam...:lol: a tak poważnie to chora jestem i nie mam na nic ochoty... Hi hi. Oooo tys tez chora... Myslisz ze to ptasia grypa? :hmmmm: Quote
Pegaza Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 ptasia nie ptasia ale się wczepiła i odlecieć nie chce wrrrr a dla Anusi tanczący Mikołaj i duzo prezencików.... Quote
Anusia & Alutka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Ojej Dario-Ewo :loveu: [SIZE="1"]Tylko dlaczego ten Mikolaj sie nie rozbiera? :evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 wiesz sesje rozbierane są odplatne a ten był za free:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Pegaza napisał(a):wiesz sesje rozbierane są odplatne a ten był za free:evil_lol: szkoda troche... no ale, lepszy rydz niz nic... Quote
Recommended Posts