Aga76 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 madziasto4 napisał(a):Ja odrobinkę tylko daję. Tradycja rodzinna :lol: Aaaa, to insza sprawa :loveu: To tak do smaku, czy jaka tajna właściwość we maśle jezd? Quote
Anusia & Alutka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Sfiksowałyście boście chłopa dawno nie miały! Chłopa wam trzeba! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Aga76 napisał(a):Aaaa, to insza sprawa :loveu: To tak do smaku, czy jaka tajna właściwość we maśle jezd? A nie wiem, może jakoś natłuszcza gardło? :lol: Nie mam pojęcia :lol: Quote
madziasto4 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 To taka z ciebie Ekscelencja? To nas tu o mało nie wykastrowały, a ty sobie cycki będziesz, cyganie przyprawiał? Quote
Anusia & Alutka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Hi hi robimy zbior kultowych cytatow? Madzka, a do mlika czosnyku nie dajesz? Moja kolezanka byla pojona taka mikstura. Quote
Aga76 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Kasia miała sosik czosnkowy miodzio, aaaa niamu niamu Anusia :calus: co słychać? Quote
madziasto4 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Hi hi robimy zbior kultowych cytatow? Madzka, a do mlika czosnyku nie dajesz? Moja kolezanka byla pojona taka mikstura. Robimy, a jak! Nie, mleko to zawsze z masłem i miodem. A czosnek to dodawałam do syropu z cebuli i miodu, takiego własnego robionego. Quote
Anusia & Alutka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Aga76 napisał(a): Anusia :calus: co słychać? :loveu::loveu::loveu: madziasto4 napisał(a): A czosnek to dodawałam do syropu z cebuli i miodu, takiego własnego robionego. Pamietam taki syrop, tylko w mojej wersji bez czosnyku. I nawet lubilam to dziadostwo, cholera wie czy pomagalo :hmmmm: Quote
Aga76 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 W takim razie na pewno nie był na pamięć :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Aga76 napisał(a):W takim razie na pewno nie był na pamięć :evil_lol: Hi hi to napewno nie :evil_lol: Quote
Aga76 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Hi hi to napewno nie :evil_lol: Ale na co innego na pewno wpływało pozytywnie, mega pozytywnie... Quote
Anusia & Alutka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Aga76 napisał(a):Ale na co innego na pewno wpływało pozytywnie, mega pozytywnie... No ciekawe czy to naprawde dziala... Na cokolwiek. Quote
Aga76 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):No ciekawe czy to naprawde dziala... Na cokolwiek. Pomyślmy... tam nie, tam też nie, może tu... ooo tu na pewno działa! Quote
madziasto4 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Pamietam taki syrop, tylko w mojej wersji bez czosnyku. I nawet lubilam to dziadostwo, cholera wie czy pomagalo :hmmmm: Chyba odrobinę czosnku tam było, już nie pamiętam zresztą :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Aga76 napisał(a):Pomyślmy... tam nie, tam też nie, może tu... ooo tu na pewno działa! Och napewno tak! Ze tez wczesniej na to nie wpadlam :splat: Agus, lece skarbie. Dobranoc :loveu: Quote
Aga76 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Skarb :sweetCyb: czuje się opuszczony :cry: Quote
Anusia & Alutka Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Aga76 napisał(a):Skarb :sweetCyb: czuje się opuszczony :cry: Oj buuu, nie taki był cel mój... Dobry! Dzisiaj [SIZE="1"]spalam i wstalam wczesnie poniewaz wybieram sie na wystawe do Nowe Rudy. Nareszcie jako obserwator! A tera ide nadrabiac jednodniowe zaleglosci u Agi... Quote
Aga76 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Dobry :cunao: A fotki będą z Nowej Rudy? Anusia jak wrażenia z wystawy? Prawda, że jak wrócisz to opowiesz? :kiss_2::kiss_2::kiss_2: Quote
Magda Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Cześć babole! Nie będę komentować kilku ostatnich stron... demoralizujecie mnie!:diabloti: Madźka Ty jesteś starsza ode mnie o 5 miesięcy!:eviltong: Quote
madziasto4 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Magda_Miki napisał(a):Cześć babole! Nie będę komentować kilku ostatnich stron... demoralizujecie mnie!:diabloti: Madźka Ty jesteś starsza ode mnie o 5 miesięcy!:eviltong: Bo ja biedna z końca roku jestem :eviltong: Quote
Magda Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Można powiedzieć, że my prawie wiekowe jesteśmy! Mordo Ty moja!:loveu::loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Jesteeeeeem!! Sluchajta!! Sunia od Viki, tej mojej, wieta, zajeła trzecie miejsce w klasie mlodziezy :cunao: I w ten oto sposob mamy medalistke :loveu: Quote
Recommended Posts