Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Anusiu :)
Nadrobiłam zaległości a miałam ich jak zwykle u Was sporo....Alutka w zimowej sceneri i w śliczym ubranku wygląda cudnie :loveu::loveu:
Gratulacje dla medalistki i jej pańci naprawde śliczna z niej sunia
Dobry Duszek sie postarał :)
Pozdrowionka:calus:

Posted

cześć:loveu:
tylko tyle - bo nadal jestem w powystawowym szoku:crazyeye:

hihi Anusia - na jednym nos mi widać:placz: długi nos to też znak szczególny:evil_lol:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Czeeeeeeeeeeeśćććććć!

Przyszłam, choć wcale mi się nie chciało....

Dziekujemy Wladzo za mile slowa :cool1:

Kasia_zg napisał(a):
Witaj Anusiu :)
Nadrobiłam zaległości a miałam ich jak zwykle u Was sporo....Alutka w zimowej sceneri i w śliczym ubranku wygląda cudnie :loveu::loveu:
Gratulacje dla medalistki i jej pańci naprawde śliczna z niej sunia
Dobry Duszek sie postarał :)
Pozdrowionka:calus:

Czesc Kasiu :loveu:
Zaraz sie wybieram do Was, ale juz widzialam ze Tigrunia nawala mnie ciekawskim jajem :mad:

Pegaza napisał(a):
jam nie w temacie od paru dni, wracać nie byde by poczytać
ale wpadłam powiedzieć cześć:loveu:

Dario-Ewo czy odzyskalas juz emotki?

vikiii napisał(a):
cześć:loveu:
tylko tyle - bo nadal jestem w powystawowym szoku:crazyeye:

hihi Anusia - na jednym nos mi widać:placz: długi nos to też znak szczególny:evil_lol:

Jestes :loveu:
Bedziemy Cie pokazywac po kawalku, poczawsze od nosa :eviltong:
Jak nasza medalistka?

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']
Czesc Kasiu :loveu:
Zaraz sie wybieram do Was, ale juz widzialam ze Tigrunia nawala mnie ciekawskim jajem :mad:

Anusiu ależ zapraszam bedzie Nam bardzo milisio...ale ojoj chyba Beatce sie oberwie...w jej obronie moge tylko powiedziec że ona tak żartem tylko chciała nie bij jej za mocno ;)

Posted

Kasia_zg napisał(a):
[
Anusiu ależ zapraszam bedzie Nam bardzo milisio...ale ojoj chyba Beatce sie oberwie...w jej obronie moge tylko powiedziec że ona tak żartem tylko chciała nie bij jej za mocno... ;)

...bo się spocisz :evil_lol:

Posted

Kasia_zg napisał(a):

Anusiu ależ zapraszam bedzie Nam bardzo milisio...ale ojoj chyba Beatce sie oberwie...w jej obronie moge tylko powiedziec że ona tak żartem tylko chciała nie bij jej za mocno ;)

Nooo Kasienko, nie po to taka pale przytargalam, zeby tera z niej uzytku nie zrobic :evil_lol:

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
Nooo Kasienko, nie po to taka pale przytargalam, zeby tera z niej uzytku nie zrobic :evil_lol:

:-xa moze chociaż wymieńmy na kijoszka ciut lżejszy niż ta pała :evil_lol:

Posted

Kasia_zg napisał(a):

Jessoo .. ratujcie!! Ona mnie goni po galeriah z tym dragalem :placz::placz::placz:

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
Eeee :shake: nie bedzie takiego efektu.

Oj joj...Tigruniu sama widzisz starałam sie jak moglam :evil_lol: Anusia z Tobą lepeij nie zadzierać;):evil_lol:

Posted

tigrunia napisał(a):
Jessoo .. ratujcie!! Ona mnie goni po galeriah z tym dragalem :placz::placz::placz:

Musisz ją zgubić :cool1:
Ewentualnie pozostawiaj za sobą przeszkody na drodze- typu krzesła, jak filmach akcji :cool1:

Posted

tigrunia napisał(a):

Jestem tuz tuz.
Czujesz moj oddech na karku? :evil_lol:

Kasia_zg napisał(a):
Oj joj...Tigruniu sama widzisz starałam sie jak moglam :evil_lol: Anusia z Tobą lepeij nie zadzierać;):evil_lol:

Oj tak, to prawda stara jak swiat hi hi :evil_lol: