Aga76 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 madziasto4 napisał(a):A Madźka jest obzigana buu jeszcze bardziej biedna :sad: Znaczy się dziwnie pachniesz... Madzia nie zbliżaj się do babeczek! Quote
madziasto4 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Niedźwięczne niedźwięcznice!!nie mylić z niedźwiedzice :sad: Nie dam babeczek! Quote
Anusia & Alutka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Aga76 napisał(a):Znaczy się dziwnie pachniesz... Madzia nie zbliżaj się do babeczek! Jaaaa ale jej pojechalas :lol: Quote
Aga76 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 madziasto4 napisał(a):Niedźwięczne niedźwięcznice!!nie mylić z niedźwiedzice :sad: Nie dam babeczek! Madzia jak się umyjesz to porozmawiamy Dasz, dasz albo sama wezmę. Quote
Anusia & Alutka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Aga76 napisał(a):Madzia jak się umyjesz to porozmawiamy :roflt::roflt::roflt: Quote
madziasto4 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Obłaziłam się :obrazic: Się proszę nie odzywać do moich babeczek :obrazic: Quote
Aga76 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 madziasto4 napisał(a):Obłaziłam się :obrazic: Się proszę nie odzywać do moich babeczek :obrazic: A ja widzę, że babeczki się do mnie uśmiechają :loveu: Odbraź się już, nooo Madzia! Quote
Anusia & Alutka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 madziasto4 napisał(a):Obłaziłam się :obrazic: Się proszę nie odzywać do moich babeczek :obrazic: Oooo co za niespodzianka. Madzka sie obrazila... Nigdy bym nie pomyslala ze sie obrazi... Quote
madziasto4 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Oooo co za niespodzianka. Madzka sie obrazila... Nigdy bym nie pomyslala ze sie obrazi... Małczi, durak! :evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 madziasto4 napisał(a):Małczi, durak! :evil_lol: Po jakiemu ona gada ? Ktoś rozumie ?? Quote
madziasto4 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 tigrunia napisał(a):Po jakiemu ona gada ? Ktoś rozumie ?? Pa rusku tigrunia, pa rusku :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Nie mogę powiedzieć. Bo mnie będzie ten ktoś z pałą gonił :shake: Tak jak ostatnio tigrunię :shake: Quote
Aga76 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 madziasto4 napisał(a):Nie mogę powiedzieć. Bo mnie będzie ten ktoś z pałą gonił :shake: Tak jak ostatnio tigrunię :shake: Kuciaki, to się nie domyślę zupełnie, nie ma mowy, żebym zgadła bez podpowiedzi. Quote
Aga76 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 madziasto4 napisał(a):Na imię ma na A jak alkoholik. cenna wskazówka Quote
tigrunia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 madziasto4 napisał(a):Pa rusku tigrunia, pa rusku :evil_lol: To teraz ruskiego się uczycie w szkołach?? Oł maj gad :mdleje::mdleje: Tylko ja nie wiem co to ten durak .. :roll: Quote
Aga76 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 tigrunia napisał(a):To teraz ruskiego się uczycie w szkołach?? Oł maj gad :mdleje::mdleje: Tylko ja nie wiem co to ten durak .. :roll: To może lepiej, że nie wiesz :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 tigrunia napisał(a):To teraz ruskiego się uczycie w szkołach?? Oł maj gad :mdleje::mdleje: Tylko ja nie wiem co to ten durak .. :roll: A dzie tam sie uczymy w szkole, to nie te czasy tigrunia :evil_lol: To z własnych obserwacji :evil_lol: A kto wie jak jest parasol po czesku? Quote
tigrunia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 madziasto4 napisał(a):A dzie tam sie uczymy w szkole, to nie te czasy tigrunia :evil_lol: To z własnych obserwacji :evil_lol: A kto wie jak jest parasol po czesku? No tez sie dziwie.. Parasol to ja wiem tylko po angielsku Quote
madziasto4 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Nie draznic lwa!! To ty nie lwica? Zmieniłaś płeć? Ale jaja.. nie że tego lwa jaja :roflt: tylko ogólnie Quote
Aga76 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 madziasto4 napisał(a):To ty nie lwica? Zmieniłaś płeć? Ale jaja.. No właśnie :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 madziasto4 napisał(a): A kto wie jak jest parasol po czesku? Szmaticzku na paticzku :roll: Quote
Recommended Posts