aga_ostaszewska Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [B]czapla: [/B]Ja też zaraz napiszę priva i będę miała ;)
Flaire Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Ech, no jeszcze nic przeciez nie wiem... A jak bede wiedziala, to nie bede miala netu... Wracam LOTem, lot LO 002, laduje 12 stycznia. ;)
zadziorny Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [B]Flaire[/B] czy to w myśl zasady "lataj LOT-em" :hmmmm: :niewiem:
Flaire Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='zadziorny'][B]Flaire[/B] czy to w myśl zasady "lataj LOT-em" :hmmmm: :niewiem:[/QUOTE] Raczej dlatego, ze tylko LOT lata non-stop z USA do Warszawy...
czapla Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Ojej, jak to dlugo jeszcze:lol: a co niektorzy z niecierpliwoscia czekaja na wiesci;) Sasanka nadal pracuje nad panelami...:mad:
aga_ostaszewska Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [B]czapla:[/B] Czy jakis panel udalo sie Saxance skutecznie wydlubac? A do 12 stycznia juz tak niedlugo... :cool3:
jostra Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Czyli jakbym chciala zmieniać panele to mogę Saxankę zatrudnić?? :cool1: :evil_lol:
czapla Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Spoko! Sasanka do prac niszczycielskich zostala stworzona - aczkolwiek mnie to jakos nie cieszy:razz: Zaraz wrzucam ja do wanny, bo juz jakos smierdzi i wasiska ma niezle utytlane - normalnie burek podworzowy:crazyeye:
aga_ostaszewska Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Eh... ta czapla... jak Saxanka broi... to od lobuzow ja wyzywa, a jak sie pobrudzi to... od zaraz miano burka dostaje... :lol: Biedna Saxanka!
czapla Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Burek odchlewiony, ostrzyzony i wyglada tak jakos jak hmmm... no jak sie ta rasa nazywa:???: A! kerry blue!:lol: Wymeczylam ja okrutnie, bo pelno koltunow miala w wasach i brodzie - i tak za kazdym pociagnieciem jej gadalam - a masz! to za polke w kuchni, to za posciagane pranie, a to za panele....kurcze koltunow zabraklo przy tej wyliczance:cool3:
aga_ostaszewska Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [quote name='czapla']Burek odchlewiony, ostrzyzony i wyglada tak jakos jak hmmm... no jak sie ta rasa nazywa:???: A! kerry blue!:lol:[/quote] to Ty kerraki hodujesz :crazyeye: a nie DIABLY TASMANSKIE?!
TuathaDea Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']to Ty kerraki hodujesz :crazyeye: a nie DIABLY TASMANSKIE?![/quote] w zasadzie to na jedno wychodzi :lol: [B]Czapla,[/B] foty grzecznie proszę :mad:
TuathaDea Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='TuathaDea'][B]Czapla,[/B] foty grzecznie proszę :mad:[/quote] Dziękuję :lol: Oto świeżo odchlewiona i odkołtuniona Sasanka [IMG]http://tinypic.com/k329kx.jpg[/IMG] [IMG]http://tinypic.com/k329lu.jpg[/IMG] [IMG]http://tinypic.com/k329mr.jpg[/IMG]
Nitencja Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 noooooooo to czarne na fotkach wyglada jak kerry blue terrier :) moze beda z tego jeszcze "psy" :multi:
czapla Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 TuathaDea - ja Twe mysli i olbrzymia chec wstawiania sasankowych fotek wyczuwam na odleglosc:lol:
czapla Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 "noooooooo to czarne na fotkach wyglada jak kerry blue terrier :smile: moze beda z tego jeszcze "psy" :multi:" - jesli to zdanie sedziego, to bede sie go trzymac i mam nadzieje, ze go nie zmienisz jak spotkamy sie w ringu:mad: ;) :lol: Tak na prawde, to sucz nawet mi sie podoba (abstra****ac, ze moja i poza Lucyna najpiekniejsza na swiecie:cool3: ), choc oczywiscie znalazlabym pare rzeczy, ktore bym poprawila:lol: - mnie to chyba nie da sie zadowolic;)
Nitencja Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 czapla gdyby pies SPELNIL WSZYSTKIE TWOJE OCZEKIWANIA...to bylby juz koniec hodowli :) tak uwazam. WLasnie to jest super ze hodujemy by osiagnac IDEAL (hmmm co w samo sobie juz niemozlwe) i osigamy raz lepsze ,raz gorsze rezultaty no i mamy satysfakcje gdy sie widzi postep hodowlany. A Saxanke gdzie bede mogla na "zywo" zobaczyc ?:cool3:
jostra Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 :laola: :kiss_2: Śliczności!!! :loveu: :loveu: :loveu:
czapla Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Nitencja - jak najbardziej sie z Toba zgadzam. Jednak jakbys nieraz posluchala jak zrzedze, ze to nie takie, a tamto moglo by byc ciutke inne, to bys pomyslala, ze ten pies sklada sie z samych wad:lol: i do glowy by Ci nie przyszlo, ze tak wogole, to ona mi sie bardzo podoba:lol: I tak mysle, ze gdybym ja byla sedzia, to biedni wystawcy!:evil_lol: hmmm musze to przemyslec:razz: A Sasanka zadebiutuje chyba w Bydgoszczy (no chyba, ze dostanie cieczki)- ojejku co to bedzie:crazyeye:
Nitencja Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Czapla rozumiem :cool3: tez tak robie i rodzina musi sluchac mojego marudzenia :diabloti:
czapla Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 To moze trzeba zbadac i opisac jednostrke chorobowa "maniak hodowlany";) W Bydgoszczy wystapi jeszcze w szczenietach, ona troche durnowata jest:cool3: i sama jestem ciekawa jak sie pokarze. No a pozniej to klubowka, bedzie miala 10 miesiecy i troche sie obawiam, ze jak bedzie miala w konkurencji suczke starsza o 3 - 4 miesiace, to porownanie niekoniecznie wyjdzie na jej korzysc, bo ona taka mozno szczenieca jest - wyrosnieta ale sucha, no taki podlotek, po prostu brzydal!:lol:
zadziorny Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='TuathaDea']Oto świeżo odchlewiona i odkołtuniona Sasanka [IMG]http://tinypic.com/k329mr.jpg[/IMG][/quote] Ślicny diabełek (tasmański) :evil_lol:
aga_ostaszewska Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [B]czapla:[/B] Piękne jest to Twoje stworzonki i... choć ja nie sędzia ;) , to dopatruje się wyraźnego podobieństwa do psa.. jednak w oku widać "błysk" diabła tasmańskiego :lol:
zadziorny Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [B]Nitencja[/B] - widzę, że masz nowy podpis :roll: :cool1: :happy1:
Recommended Posts