elik Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 26 minut temu, Poker napisał: DS czy DT? A który to Kajtuś? Już psy mi się merdają. Jasna sprawa, że to przejęzyczenie. Chodzi mi oczywiście o DT, w którym jest Kajtuś, piesek, który został porzucony u mnie na działkach. Już poprawiłam w poście :). Quote
elik Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 15 minut temu, ewu napisał: Byłoby wspaniale. Też tak myślę, tylko żeby Kajtulkek jak najszybciej znalazł dobry domek. Quote
elik Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 1 godzinę temu, ewu napisał: Czy mogę prosić o pomoc w kwestii wklejenia zdjęć wczorajszego psiaka? Mam MMSy. Znajdek Basi. Śliczny rudzielec! Ale chudy :( Boczek zapadnięty :( Quote
elik Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 1 minutę temu, ewu napisał: Adresatkę to ja przypięłam. Już się nie zgubi biedactwo. Basiu nie pamiętam, czy podawałaś już płeć psiaczka? Quote
ewu Posted October 21, 2018 Author Posted October 21, 2018 Zadzwonia do mnie auraa. Weźmie Lolusia na dt. Ewentualny wet do pokrywania . Nawet nie wiecie jak się cieszę. auraa dziękuję:) Organizuję w takim razie w przyszłym tygodniu transport od anecik. 1 1 Quote
elik Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 41 minut temu, Poker napisał: Chyba chłopak.Coś widać na brzuchu. Masz sokoli wzrok :) Quote
elik Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 34 minuty temu, ewu napisał: Zadzwonia do mnie auraa. Weźmie Lolusia na dt. Ewentualny wet do pokrywania auraa wielkie dzięki, ogromne Ten chłopak siedział mi na wątrobie. Przerabiałam różne kombinacje, żeby chłopak załapał się na jakiś tymczas oczywiście na odpowiednim poziomie. Jak będą wydatki na weta to coś wyskrobię. Jak będziesz rozsyłała nr konta, to proszę pamiętaj o mnie. Quote
ewu Posted October 21, 2018 Author Posted October 21, 2018 3 godziny temu, Poker napisał: Chyba chłopak.Coś widać na brzuchu. Tak to piesek:) Na dodatek jajeczny. Quote
Anecik Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 Maleńtasy już u mnie . Dość wystraszone, Lalunia powarkuje ze strachu , Loluś bardziej wystraszony. Lalunia pojadłą, Loluś nic nie ruszył. Quote
ewu Posted October 21, 2018 Author Posted October 21, 2018 24 minuty temu, Anecik napisał: Maleńtasy już u mnie . Dość wystraszone, Lalunia powarkuje ze strachu , Loluś bardziej wystraszony. Lalunia pojadłą, Loluś nic nie ruszył. Laluni przejdzie. Na nas też warczała na początku ale to szybko minęło. Quote
ewu Posted October 21, 2018 Author Posted October 21, 2018 3 godziny temu, elik napisał: auraa wielkie dzięki, ogromne Ten chłopak siedział mi na wątrobie. Przerabiałam różne kombinacje, żeby chłopak załapał się na jakiś tymczas oczywiście na odpowiednim poziomie. Jak będą wydatki na weta to coś wyskrobię. Jak będziesz rozsyłała nr konta, to proszę pamiętaj o mnie. Elu dziękuję:) Quote
Poker Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 Niesamowite, że auraa może wziąć Lolusia do BDT. Do tej pory nie mogła. Widocznie coś się zmieniło. Super ,że przybył jeszcze jeden BDT. Tak jak obiecałam , daję 30 zł miesięcznie i zrobię w razie potrzeby. Quote
ewu Posted October 21, 2018 Author Posted October 21, 2018 5 minut temu, Poker napisał: Niesamowite, że auraa może wziąć Lolusia do BDT. Do tej pory nie mogła. Widocznie coś się zmieniło. Super ,że przybył jeszcze jeden BDT. Tak jak obiecałam , daję 30 zł miesięcznie i zrobię w razie potrzeby. Bardzo dziękuję:) Quote
elik Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 Bardzo, ogromnie się cieszę, że Loluś będzie miał u auraa DT. Kamień spadł mi z serca, bo bardzo martwiłam się o tego chłopaczka :) Quote
auraa Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 Dnia 23.09.2018 o 13:23, agat21 napisał: .............. Nie wiem dlaczego cytuję wpis agat . U mnie nic się nie zmieniło .Ja muszę dbać o swoje 13-letnie maluszki. Zwłaszcza, że wiosna tego roku była dla nas bardzo ciężka. Fredzio po ciężkiej wielomiesięcznej walce z chorobą niestety odszedł. Dwa tygodnie po jego śmierci zachorowała Kropka. Na szczęście udało się ją uratować i teraz jest w dobrej kondycji. Kropka w dalszym ciągu się wścieka i będzie bardzo zazdrosna. Stwierdziłam jednak, że spróbuję. Loloś jest małym psem i spokojnym więc myślę że się uda.:) Ewu wiele razy nam pomogła i cieszę się, że teraz ja mogę jej pomóc :) Quote
ewu Posted October 21, 2018 Author Posted October 21, 2018 4 minuty temu, auraa napisał: Nie wiem dlaczego cytuję wpis agat . U mnie nic się nie zmieniło .Ja muszę dbać o swoje 13-letnie maluszki. Zwłaszcza, że wiosna tego roku była dla nas bardzo ciężka. Fredzio po ciężkiej wielomiesięcznej walce z chorobą niestety odszedł. Dwa tygodnie po jego śmierci zachorowała Kropka. Na szczęście udało się ją uratować i teraz jest w dobrej kondycji. Kropka w dalszym ciągu się wścieka i będzie bardzo zazdrosna. Stwierdziłam jednak, że spróbuję. Loloś jest małym psem i spokojnym więc myślę że się uda.:) Ewu wiele razy nam pomogła i cieszę się, że teraz ja mogę jej pomóc :) Dziękuję:):):) Quote
Poker Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 O tyle się zmieniło ,że jednak nie ma Fredzia. Ja biorę na razie sunie do BDT , mimo że Dolar dobija do 16. lat ,a Loczka 12. Są zazdrosne ,ale dajemy radę. No i sunie nie mogą być większe od Dolara, bo wtedy jest bardzo ciężko.On wpada w stan depresyjny. Quote
auraa Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 U mnie Kropka jest agresywna, to 2,70 dkg czystej złości . Kiedyś mój teść miał na tymczasie psa z Krzyczek, który był agresywny w stosunku do moich psiaków, natomiast suczki tolerował. Kropka nie pozwoliła mu nawet podejść do teścia. Rzucała się na niego z agresją. Obecnie troszkę się uspokoiła a poza tym ja jej nie pozwalam na takie zachowania. Jednak suczki na tymczas nie mogę wziąć. Kropka Rządzi a żadna inna suczka tego nie będzie tolerowała.W ubiegłym roku znalazłam na cmentarzu szczeniaka. Na początku była ciężko obrażona ale dałyśmy radę :) Atosik jest przyzwyczajony do tymczasów. Na początku się obraża ale potem jest ok. Quote
ewu Posted October 21, 2018 Author Posted October 21, 2018 Loluś to psiak , który schodzi wszystkim z drogi. Quote
Anecik Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 Loluś to slodka kruszynka - nie wiem czy ma te 6 kg, jest połowę mniejszy od Laluni :) Wystraszony biduś, dopiero teraz sobie pojadł i pospacerował na smyczy. Quote
ewu Posted October 21, 2018 Author Posted October 21, 2018 2 minuty temu, Anecik napisał: Loluś to slodka kruszynka - nie wiem czy ma te 6 kg, jest połowę mniejszy od Laluni :) Wystraszony biduś, dopiero teraz sobie pojadł i pospacerował na smyczy. Kochane szkraby:) Quote
Recommended Posts