Figunia Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 Usieńka. Imię chyba Malwo zostanie. Nic Pan o tym nie mówił a ja zapomniałam spytać. Ale będę rozmawiać z Panią Kasia, to się okaże. Quote
elik Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 Prześliczna fotka, rozbrajająca minka :) 1 Quote
elik Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 Przepraszam Wprawdzie to psiak z innego "podwórka" ale też potrzebuje pomocy. Zapraszam serdecznie na wątek Kajtusia, małego psiaczka, porzuconego na terenie działek rekreacyjnych nad Rabą. Gorąco proszę Was o pomoc dla tego maluszka. W zasadzie potrzebuje tylko na weta, ale to nie będzie mała sumka :( Szczepienia + kastracja, a że jest wnętrem, będzie to koszt jak sterylizacji :( Proszę nie zostawcie mnie samej z tym wydatkiem. Z uwagi na to, że już mam spore zobowiązania finansowe wobec psiaków z dogo, jest to już ponad moje możliwości. To jest Kajtuś. Czy Wam też się wydaje podobny do mojej byłej tymczaski Kikuni? 1 Quote
Figunia Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 Elus, przepraszam, nie dam rady dziś i w najbliższych dniach zaglądać na wątki. Dziś "stoję przy garach" i szykuje mieszkanie na przyjazd Córci... za 2 godziny jadę na lotnisko, a jeszcze wciąż sporo do ogarnięcia przede mną... Kajtus rzeczywiście jak braciszek Kikuni. 1 Quote
ewu Posted October 14, 2018 Author Posted October 14, 2018 2 godziny temu, Figunia napisał: Elus, przepraszam, nie dam rady dziś i w najbliższych dniach zaglądać na wątki. Dziś "stoję przy garach" i szykuje mieszkanie na przyjazd Córci... za 2 godziny jadę na lotnisko, a jeszcze wciąż sporo do ogarnięcia przede mną... Kajtus rzeczywiście jak braciszek Kikuni. Aniu korzystaj z wizyty Córki. Cieszcie się sobą i każdą wspólną chwilą. Usia dziękuje żeby nie Ty nadal tkwiłaby w tym schronie. 1 Quote
ewu Posted October 14, 2018 Author Posted October 14, 2018 4 godziny temu, elik napisał: Przepraszam Wprawdzie to psiak z innego "podwórka" ale też potrzebuje pomocy. Zapraszam serdecznie na wątek Kajtusia, małego psiaczka, porzuconego na terenie działek rekreacyjnych nad Rabą. Gorąco proszę Was o pomoc dla tego maluszka. W zasadzie potrzebuje tylko na weta, ale to nie będzie mała sumka :( Szczepienia + kastracja, a że jest wnętrem, będzie to koszt jak sterylizacji :( Proszę nie zostawcie mnie samej z tym wydatkiem. Z uwagi na to, że już mam spore zobowiązania finansowe wobec psiaków z dogo, jest to już ponad moje możliwości. To jest Kajtuś. Czy Wam też się wydaje podobny do mojej byłej tymczaski Kikuni? Podobny i bardzo urodziwy:) Quote
ewu Posted October 14, 2018 Author Posted October 14, 2018 Dnia 12.10.2018 o 18:11, elik napisał: Kilka dobrych wiadomości od Basi :) Ozdrowieniec Ajwar na spacerze w okolicach - no właśnie kto zgadnie, gdzie spaceruje Ajwar? Goja, która wygrała walkę z pawro, także ma już swój domek Dom znalazł również jeden ze szczeniaczków :) Może Basia uzupełni katalog szczęśliwców :) Elu dziękuję za bezcenną pomoc. Taj teraz Ajwar ma już dom. Goja tez już w domu:) Cztery szczeniaczki jużw swoich domkach , dwa jeszcze ich szukają. Quote
ewu Posted October 14, 2018 Author Posted October 14, 2018 Lalunia dzięki Elik pojedzie do Szafirki. Quote
ewu Posted October 14, 2018 Author Posted October 14, 2018 Malutki Loluś na razie nie ma żadnej alternatywy. Co z nim będzie za tydzień????? Quote
elik Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 3 godziny temu, Figunia napisał: Elus, przepraszam, nie dam rady dziś i w najbliższych dniach zaglądać na wątki. Dziś "stoję przy garach" i szykuje mieszkanie na przyjazd Córci... za 2 godziny jadę na lotnisko, a jeszcze wciąż sporo do ogarnięcia przede mną... Kajtus rzeczywiście jak braciszek Kikuni. To ciesz się córcią i nie zaglądaj na dogo, ani nigdzie do netu. Nadrobisz to potem :) Quote
elik Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 Dnia 12.10.2018 o 18:11, elik napisał: Ozdrowieniec Ajwar na spacerze w okolicach - no właśnie kto zgadnie, gdzie spaceruje Ajwar? Ponawiam pytanie - Kto zgadnie gdzie spaceruje Ajwar? Quote
elik Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 A Pepsi pozdrawia z domku :) Kto większy - Pepsi, czy kot? Quote
elik Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 1 godzinę temu, ewu napisał: Malutki Loluś na razie nie ma żadnej alternatywy. Co z nim będzie za tydzień????? Śliczny ten Loluś, a taki smutny, jakby wiedział, że jego przyszłość jest niepewna :( Quote
b-b Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 36 minut temu, elik napisał: Ponawiam pytanie - Kto zgadnie gdzie spaceruje Ajwar? Ja nie wiem . 34 minuty temu, elik napisał: A Pepsi pozdrawia z domku :) Kto większy - Pepsi, czy kot? Fajnie widzieć Pepsi na łóżku :) 33 minuty temu, elik napisał: Śliczny ten Loluś, a taki smutny, jakby wiedział, że jego przyszłość jest niepewna :( :( Quote
ona03 Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 44 minuty temu, elik napisał: Ponawiam pytanie - Kto zgadnie gdzie spaceruje Ajwar? Radiostacja Gliwice :) Mizianka dla Lolusia smutaska.... Quote
Sara2011 Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 A Loluś nie mógłby również pojechać do szafirki ? Quote
Figunia Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 5 godzin temu, ewu napisał: Aniu korzystaj z wizyty Córki. Cieszcie się sobą i każdą wspólną chwilą. Usia dziękuje żeby nie Ty nadal tkwiłaby w tym schronie. Jak sie pomyśli Basiu, ze takie cudowne Usie, Karaciki, tkwią za kratami, smutne, zrozpaczone, cierpiące... takie skarby kochane, mądre, ufne, czujące Istoty...to się robi strasznie źle. ..po prostu podle. Wciąż tej naszej pomocy za mało. Ty zresztą to wiesz najlepiej :( 1 Quote
Figunia Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 3 godziny temu, elik napisał: To ciesz się córcią i nie zaglądaj na dogo, ani nigdzie do netu. Nadrobisz to potem :) Tak się nie da... Dziecko juz śpi, a mamusia jeszcze musi tu zajrzeć, to jest jak narkotyk... Quote
Figunia Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 Też nie wiedziałam, ze to Gliwice. Bardzo sie ciesze z tych domków, zwłaszcza Goi. Jakoś tak szczególnie przyciąga wzrok ta sunieczka. Biedne maluchy, tak ciezko chorowały... Oby ten wielki smutek zniknął już z ich pysiow! Trzymam za to kciuki i za przyszłość Lolusia. Pepsi - czy to to niedawne półdiable weneckie? Ta gryzelda? A co jej sie stalo, ze taka spokojna i nic nie gryzie? Quote
elik Posted October 15, 2018 Posted October 15, 2018 7 godzin temu, ona03 napisał: Radiostacja Gliwice :) Mizianka dla Lolusia smutaska.... Brawoooo Jak dostałam to zdjęcie to myślałam, że Ajwar jest na wycieczce w Paryżu 1 Quote
elik Posted October 15, 2018 Posted October 15, 2018 7 godzin temu, Sara2011 napisał: A Loluś nie mógłby również pojechać do szafirki ? Pewnie mógłby, gdyby ktoś wziął go pod swoje skrzydła, założył wątek,organizował zbiórkę kasy i w końcu szukał domu. Jak na razie nikt się na to nie zdecydował :( Quote
ewu Posted October 15, 2018 Author Posted October 15, 2018 11 godzin temu, Figunia napisał: Też nie wiedziałam, ze to Gliwice. Bardzo sie ciesze z tych domków, zwłaszcza Goi. Jakoś tak szczególnie przyciąga wzrok ta sunieczka. Biedne maluchy, tak ciezko chorowały... Oby ten wielki smutek zniknął już z ich pysiow! Trzymam za to kciuki i za przyszłość Lolusia. Pepsi - czy to to niedawne półdiable weneckie? Ta gryzelda? A co jej sie stalo, ze taka spokojna i nic nie gryzie? Tak Aniu to te półdiablę:) Chodzi do szkoły dla szczeniąt ,ponoć najzdolniejsza:):):) 1 Quote
ewu Posted October 15, 2018 Author Posted October 15, 2018 14 godzin temu, Sara2011 napisał: A Loluś nie mógłby również pojechać do szafirki ? Byłoby wspaniale ale za co:( Quote
ewu Posted October 15, 2018 Author Posted October 15, 2018 Na konto dotarło 10 zł od Agnieszki103 Dziękuję:):):) Quote
Figunia Posted October 15, 2018 Posted October 15, 2018 53 minuty temu, ewu napisał: Tak Aniu to te półdiablę:) Chodzi do szkoły dla szczeniąt ,ponoć najzdolniejsza:):):) No prosze...taka odmiana...jeszcze troche i będę musiala odszczekac te straszliwe obelgi pod jej adresem ... Quote
Recommended Posts