elik Posted March 28, 2017 Posted March 28, 2017 Chłopczyk z kwarantanny i malutka sunia :( Młodziutkie, cudne. Biedactwa chcą się bawić :( Jeszcze nie przekonały się gdzie są i co je czeka :( Quote
elik Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 6 minut temu, Ewa Marta napisał: Skąd brac DT dla tylu nieszczęść:( No właśnie skąd ? ? ? Quote
elik Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 1 minutę temu, Poker napisał: Ta mała totalnie skradła moje serce. BUUUUU Ona jest rozkoszna, jeszcze nie rozumie swojej sytuacji :( :( Trzeba ją koniecznie ratować z tego schronu. Jego z resztą też :( :( Żebym to już była na działce to próbowałabym coś zadziałać :( Quote
Ewa Marta Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 Przyglądam sie obróżce piska i ma na niej czerwoną muszkę. A może one uciekły komus albo zostały skradzione? Czy jest szansa zrobic ogloszenia w miejscu, gdzie zostały znalezione? Może ich ktoś szuka:) Quote
Poker Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 2 godziny temu odebrałam ewu z sunią . Mała jest bardzo sympatyczna i grzeczna. Nasze psy i kota jak zwykle przyjęły ją bardzo przyjaźnie. Sunia też zachowuje się podobnie. Quote
Ewa Marta Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 16 minut temu, Poker napisał: 2 godziny temu odebrałam ewu z sunią . Mała jest bardzo sympatyczna i grzeczna. Nasze psy i kota jak zwykle przyjęły ją bardzo przyjaźnie. Sunia też zachowuje się podobnie. Cudownie! Quote
elik Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 54 minuty temu, Poker napisał: 2 godziny temu odebrałam ewu z sunią . Mała jest bardzo sympatyczna i grzeczna. Nasze psy i kota jak zwykle przyjęły ją bardzo przyjaźnie. Sunia też zachowuje się podobnie. Teraz już będzie tylko lepiej :) 1 godzinę temu, Ewa Marta napisał: Przyglądam sie obróżce piska i ma na niej czerwoną muszkę. A może one uciekły komus albo zostały skradzione? Czy jest szansa zrobic ogloszenia w miejscu, gdzie zostały znalezione? Może ich ktoś szuka:) Faktycznie. W schronie z pewnością nie dali mu obróżki, ani tym bardziej kokardki, czy muszki. Dobrze byłoby ogłosić psiaczki na OLX, Gumtree, F.B. Quote
ewu Posted March 29, 2017 Author Posted March 29, 2017 Ja już jestem w domu. Poker dziękuję za przemiłą gościnę:):):) Quote
ewu Posted March 29, 2017 Author Posted March 29, 2017 4 godziny temu, elik napisał: Teraz już będzie tylko lepiej :) Faktycznie. W schronie z pewnością nie dali mu obróżki, ani tym bardziej kokardki, czy muszki. Dobrze byłoby ogłosić psiaczki na OLX, Gumtree, F.B. Piesio był w punkcie przetrzymań w swojej miejscowości i nikt go nie szukał. Quote
Poker Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 Zaraz założę suni wątek. Ona jest super. Nie widać stresu po niej. Już wstępnie umówiłam sterylkę z moim ulubionym wetem. Quote
ewu Posted March 29, 2017 Author Posted March 29, 2017 U siostrzyczki też cudnie. Państwo zakochani po uszy. Nazwali małą Lusia:) Quote
elik Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 Kochane sunie już bezpieczne :) Żeby i dla tych nowych psiaczków też udało się zorganizować pomoc. Quote
ewu Posted March 30, 2017 Author Posted March 30, 2017 Elu musimy im pomóc. Od wczoraj działam w tej sprawie. Quote
elik Posted March 30, 2017 Posted March 30, 2017 4 minuty temu, ewu napisał: Elu musimy im pomóc. Od wczoraj działam w tej sprawie. Żeby tej maleńkiej nie sterylizowali już teraz w schronie, bo to z pewnością jeszcze za wcześnie :( Biedne maleństwo :( Quote
ewu Posted March 31, 2017 Author Posted March 31, 2017 Ajka, młodziutki szkielecik Może ktoś się zmiłuje na tym dzieciakiem Quote
ewu Posted April 2, 2017 Author Posted April 2, 2017 Dnia 29.03.2017 o 00:52, elik napisał: Chłopczyk z kwarantanny i malutka sunia :( Młodziutkie, cudne. Biedactwa chcą się bawić :( Jeszcze nie przekonały się gdzie są i co je czeka :( Chłopczyk pojechał wczoraj rano do swojego domku. Dziewczynka została:( Biedna kruszynka:( Quote
ewu Posted April 2, 2017 Author Posted April 2, 2017 Bruno , cudny, przerażony sytuacją strasznie cierpi w schronisku. Drży i patrzy błagalnie. Trafił ze swoim przyjacielem po śmierci właściciela. Serce pęka na jego widok:( Quote
Recommended Posts