gluchypies Posted June 12, 2016 Posted June 12, 2016 16 minut temu, ewu napisał: Jedyna nadzieja w szybkim ogłaszaniu. Ja niestety nie bardzo w temacie ogłaszania. Proszę o pomoc w ogłoszeniach dla okruszka. Ogłoszenie zrobione na olx: http://olx.pl/oferta/slodka-tricolorka-figa-szuka-domu-CID103-IDg5kdR.html Zaraz je wyróżnię. Quote
ewu Posted June 12, 2016 Author Posted June 12, 2016 13 minut temu, gluchypies napisał: Ogłoszenie zrobione na olx: http://olx.pl/oferta/slodka-tricolorka-figa-szuka-domu-CID103-IDg5kdR.html Zaraz je wyróżnię. Dziękuję:):):):) Quote
ewu Posted June 19, 2016 Author Posted June 19, 2016 W sprawie Figi ciszaaaa:( To niesamowite, taka cudna malizna i praktycznie zero zainteresowania . Za to o Rifkę codziennie albo mail albo telefon.... ogłoszenia widnieją jako archiwalne a mimo to pełno chętnych. Podsyłam Figę ale się nie podoba :( Z dobrych wieści to dzisiaj pojechał do domu Gucio. Skontaktowałam chętną Panią z moimi Koleżankami i dzięki ich bezcennej pomocy piesio już w domku. Quote
ewu Posted June 19, 2016 Author Posted June 19, 2016 O 11.06.2016 o 18:11, elik napisał: Strasznie się o nią martwię:( To taka malizna bezbronna:( Quote
elik Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 Wiemy, że zdjęcia z tego schronu przekłamują. Czy wiesz może Basiu ile sunia waży i ile ma w kłębie ? Quote
ewu Posted June 19, 2016 Author Posted June 19, 2016 7 minut temu, elik napisał: Wiemy, że zdjęcia z tego schronu przekłamują. Czy wiesz może Basiu ile sunia waży i ile ma w kłębie ? Elu ja jej nie widziałam, dostałam zdjęcia z opisem,że jest mała. Dowiem się jak jest wysoka, nikt jej nie ważył a wiesz jak jest z ocenami na oko... Quote
ewu Posted June 19, 2016 Author Posted June 19, 2016 Elu te zdjęcia robi moja koleżanka, schron nie robi zdjęć. Quote
elik Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 43 minut temu, ewu napisał: Elu te zdjęcia robi moja koleżanka, schron nie robi zdjęć. Tak Basiu :) Pisałam zdjęcia ze schronu, ale nie miałam na myśli, że to schron robi zdjęcia :) Może koleżanka będzie mogła powiedzieć jaka sunia jest duża :) Quote
ewu Posted June 20, 2016 Author Posted June 20, 2016 Elu Figa jest drobniutkim typem sarenki z głową sięga do połowy łydki. Quote
ewu Posted June 26, 2016 Author Posted June 26, 2016 Marnie się teraz udzielam ale jestem u córki bo 21.06 na świat przyszła moja wnusia:):):) Quote
ewu Posted June 26, 2016 Author Posted June 26, 2016 Z wieści schroniskowych to wczoraj moja Znajoma tam była , dowiedziała się ,że Dropi został adoptowany. Niestety nie wiemy kto go wziął, adopcja ze schroniska. Oby był szczęśliwy. Powodzenia psiaczku kochany, starałam się jak mogłam ale z ogłoszeń nie było żadnego odzewu. Zresztą w sprawie innych piesków też martwa cisza:( Quote
ewu Posted June 26, 2016 Author Posted June 26, 2016 Martwię się tymi upałami:( Jak te psiny to mają wytrzymywać. Jakieś tropiki nastały w Europie.W Szwajcarii też były dwa dni potwornych upałów a potem straszne ulewy. Dzisiaj nareszcie normalna pogoda, Quote
Mazowszanka13 Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 26 minut temu, ewu napisał: Marnie się teraz udzielam ale jestem u córki bo 21.06 na świat przyszła moja wnusia:):):) Gratuluję Basiu :) Quote
gluchypies Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 1 godzinę temu, ewu napisał: Marnie się teraz udzielam ale jestem u córki bo 21.06 na świat przyszła moja wnusia:):):) Gratulacje :-) 1 godzinę temu, ewu napisał: Z wieści schroniskowych to wczoraj moja Znajoma tam była , dowiedziała się ,że Dropi został adoptowany. Niestety nie wiemy kto go wziął, adopcja ze schroniska. Oby był szczęśliwy. Powodzenia psiaczku kochany, starałam się jak mogłam ale z ogłoszeń nie było żadnego odzewu. Zresztą w sprawie innych piesków też martwa cisza:( Oby Dropi był szczęśliwy! Quote
Poker Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 2 godziny temu, ewu napisał: Marnie się teraz udzielam ale jestem u córki bo 21.06 na świat przyszła moja wnusia:):):) Gratulacje !!! Jakie imię ma wnusia? Quote
ewu Posted June 26, 2016 Author Posted June 26, 2016 1 godzinę temu, Poker napisał: Gratulacje !!! Jakie imię ma wnusia? Dziękuję:) Mała ma imię Nina:) 3690 kg i 50 cm szczęścia. Mamy więc Aleksandra i Ninę:) Quote
ewu Posted June 26, 2016 Author Posted June 26, 2016 Dostałam dzisiaj masę nowych zdjęć. Cudne malizny i za co one siedzą w schronie???????:(:(:( Wakacje , pewnie dlatego, najłatwiej wywalić psinę:( Quote
gluchypies Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 27 minut temu, ewu napisał: Gluchypies wysłałam Ci maila, dotarł? Zaraz sprawdzę, zrobię ogłoszenia na olx a z pakietu wykupionego na bazarku o resztę poproszę Ziutkę. Quote
gluchypies Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 37 minut temu, ewu napisał: Dostałam dzisiaj masę nowych zdjęć. Cudne malizny i za co one siedzą w schronie???????:(:(:( Wakacje , pewnie dlatego, najłatwiej wywalić psinę:( Kochana, podeślij fotki z opisami, to jednego psiaczka podmienimy z Dropim, bo on ma wyróżnione ogłoszenie do 13 lipca jeszcze. A resztę też zrobię :) Quote
elik Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 2 godziny temu, gluchypies napisał: Kochana, podeślij fotki z opisami, to jednego psiaczka podmienimy z Dropim, bo on ma wyróżnione ogłoszenie do 13 lipca jeszcze. A resztę też zrobię :) Ja nie potrafię odpowiednich tekstów układać, nie mam weny, ale jeśli będzie tekst, to też chętnie zrobię ogłoszenia. Możemy się podzielić Madziu :) 1 Quote
ewu Posted June 26, 2016 Author Posted June 26, 2016 elik , gluchypies - dziękuję:) Za Dropiego wysłałam Korę. elik wyślę Ci jeśli można ze trzy psiaki z prośbą o ogłoszenia i zamieszczenie ich na dogo. Quote
ewu Posted June 26, 2016 Author Posted June 26, 2016 Elu posłałam Ci trzy psiaki. Teksty jakie umiałam takie wyskrobałam:) Jestem Wam bardzo wdzięczna. Tak dużo ich przybyło:( Te ogłoszenia to kropla w morzu potrzeb. Biedaki moje kochane:( Quote
Recommended Posts