phase Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Przyszło potwierdzenie zgłoszenia na wystawę w Głogowie w ten weekend. Będziemy jedynymi przedstawicielami rasy :( Miałam nadzieję, że uda mi się zobaczyć innego mm-ka, chociaż jednego, a tu kicha. W dodatku wchodzimy na ring jako pierwsi! :( Przygotowujemy się. Nie wiem jak nam pójdzie. Zayra ma wiek gimnazjalny, rozrabia, gryzie ringówkę, nie chce stać prosto i pewnie będzie próbowała się entuzjastycznie przywitać z sędzią Dobrze, ze to jeszcze klasa szczeniąt to sędzina przymknie na nas oko :P Uczę ją dwóch rodzajów wystawiania, mam nadzieję, że uda nam się wejść na ring przed rozpoczęciem, to zobaczę w którym będzie grzeczniejsza. Ehh...stresuję się, dawno nie byłam na wystawie Próbujcie wszystkiego! Chociaż kiedyś wspominać będzie takie momenty. Kciuki zaciśnięte i od razu w wolnej chwili daj znać jak poszło! :) I nie stresuj się!! ;) Chociaż wiem , że łatwo powiedzieć :P Quote
Collakowa Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Powiadasz,że będziecie w Głogowie tak? Hmm... Mama często (prawie co tydzień) jeździ do wujka do Głogowa, może dałoby radę z nią jechać na wystawę :P Trzeba pogadać :P Quote
ecietna Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Będzie dobrze. Czekamy oczywiście na zdjęcia i szczegółową relację. MM-ków rzeczywiście mało. My byliśmy we wrześniu na wystawie w Starej Miłosnej (Warszawa) i też była tylko 1 suczka. Quote
lucky23 Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Clavia, trzymamy kciuki za Zayrę! Będzie dobrze! No i zdrówka! ;) Quote
katasza1 Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Zayra niech wraca do zdrowia bo nudno bez szalejącego wyżła na spacerach! Mam nadzieję, że z łapkami wszystko będzie ok. I pochwalcie się później jak poszło na wystawie ;) Kciuki są moje i chłopaków :) Quote
Clavia Posted January 23, 2015 Author Posted January 23, 2015 Łapka już chyba zdrowa, teraz jeszcze profilaktycznie ją oszczędzamy :) Dziękujemy wszystkim za trzymanie kciuków, na pewno zdam relację jak było :) Quote
Collakowa Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 A ja chciałam jechać, ale okazało się, że teramin pomyliłam, gdyż koleżanka mi powiedziałą, że to za tydzień,a aja sprawdziłam i dzisiaj :( Quote
Clavia Posted January 25, 2015 Author Posted January 25, 2015 Podsumowując naszą pierwszą wystawę w Głogowie, jestem zadowolona i dumna :) Psica spisała się na medal, ocena wybitnie obiecująca i najlepsze szczenię w rasie. Pięknie dała obejrzeć się sędzinie, jako tako dawała się ustawiać i nie próbowała uciec z ringu ;) Finały nam nie poszły, Zayra była już zniecierpliwiona i znudzona kilkugodzinnym czekaniem i mało współpracowała ;p Ale i tak było dużo lepiej niż się spodziewałam Zdjęcia i relacja wkrótce na blogu ;) Quote
ecietna Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 No to gratulacje! Czekamy na zdjęcia i relację z ooooooooogromna niecierpliwością. Quote
Clavia Posted January 27, 2015 Author Posted January 27, 2015 Zapraszam na bloga. Relacja z wystawy, zdjęcia i filmik nawet :) >klik< Quote
lucky23 Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Clavia, gratulujemy wo i nswr! :) Zayra jest piękna! ♥♥♥ Wybieracie się może na CACIB Warszawa? Albo macie to chociaż w planach? Quote
ecietna Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Szkoda:( Bo my też z Warszawy. A może kiedyś wybierzecie się do Katowic? Mamy niedaleko rodzinę, więc moglibyśmy się tam wybrać;) A Zayra na wystawie przepiękna! I bardzo fajna relacja:) Quote
maxishine. Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Ja byłam w weekend na wystawie, ale pod koniec no i kupiłam obrożę: :P Quote
Clavia Posted January 29, 2015 Author Posted January 29, 2015 No my byliśmy do 16:30 gdzieś. A widziałam te obroże na żywo, fajne :) Katowice też za daleko. Wystawy to tylko zachodnia Polska, później interchampionat będziemy robić pewnie Niemcy, Czechy. Zobaczymy ecietna ale Wasze okoliczne wystawy będą Rudniccy z Zulą obstawiać :)) Quote
maxishine. Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 No my byliśmy do 16:30 gdzieś. A widziałam te obroże na żywo, fajne :) Ja kupiłam z Moje Obroże, mieli wystawę po prawej strony od wejścia, koło schodów :) Quote
Clavia Posted January 29, 2015 Author Posted January 29, 2015 no no, na samym końcu tak? przy barze? ja niedługo będę szyła sama coś dla Zayry więc nie opłacało mi się kupować :P chociaż kusiło bardzo! Quote
Guest TyŚka Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Karolina, fantastyczne obroże Przepraszam Zayrę za spam w jej galerii :p Quote
Clavia Posted January 30, 2015 Author Posted January 30, 2015 nie ma sprawy :P No ciężko było przejść obojętnie obok tego stoiska... :D Quote
nichya&nazir Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 No przez te foty to zwątpiłam czy to aby na pewno wasz wątek :P Gratuluję udanej wystawy :) Fajnie, że mieliście wcześniej czas żeby poćwiczyć, wprowadzić małą w klimat. Quote
ecietna Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Clavia, dzięki za informację o Zuli! Będziemy ją "śledzić" na wystawach. A w końcu Zula zostaje u p. Rudnickich? Czekamy na filmik lub zdjęcia na 8 miesiąc Zayry:) To już za kilka dni :) Quote
Clavia Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 No z tym filmikiem to ciężko na razie. Sesja itp. W drugiej połowie lutego pewnie uda się coś nakręcić. Jest duże prawdopodobieństwo, że Zula zostanie ;) Quote
lucky23 Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Clavia, i gdzie zdjęcia? Już 17 lutego a zdjęć ni ma :( 1 Quote
Recommended Posts